ratko 1 Napisano Maj 21, 2012 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan stenad samojeda od sampionskih roditelja, rezervacije steneta. odlicne linije stenad ostenjena 02.05.2012. peuzimanje steneta od 20. juna. stenad ce biti vakcinisana i ociscena od parazita sa rodovnicima. strucno odnegovana, moguc dovoz steneta. cena steneta 250e vise slika na mejl 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan prelepi su Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Maj 24, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan extra lepi,svaka cast...a jel oni pojedu sami sebe kad porastu??? salim se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Maj 25, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jednog .. ali ga ja zovem Svastojed .. ne bira sta jede a voli ugalj , pa u pola zime ostao bez ogreva .. ne voli fensi hranu granule i to vise voli leba , burek , perece , mekike , krofne , napolitanke , namestaj , tastaturu i sve sto mu padne pod sapu .. i brate mili laje za medalju .. Ocigledno ja imam nekog izroda .. ALI magnet je za cure , kad ga setas svaka bi da "ga" pomazi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 996 Napisano Maj 25, 2012 Drug član, 1090 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pa svaki ker vise voli nabrojanu hranu od granula. Doduse bas za taj ugalj i nisam siguran...sigurno je neki izrod Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 25, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ... .. i brate mili laje za medalju .. .... pas koji je dobar samo ako imaš kuću na osami .... ili komšije koje mrziš pa hoćeš da ih oteraš u ludnicu.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...