Gliga 4550 Napisano April 7, 2013 Advanced Member, 2000 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Bice i od mene nesto ovaj put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 7, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Poslao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1902 Napisano April 8, 2013 Drug član, 945 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa slikama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano April 13, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala! :moto3: Neka sledeća tema bude portret, ali u crno-beloj tehnici. Može? P. S. Može i autoportret. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano April 17, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Zeljkamp poslao fotku!!! bravo, majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano April 22, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan dve fotke za takmičenje, za sada. čekam ostale. maski_maski@yahoo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano April 29, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan Zamislio sam da sledeca tema bude moto detalj. Bilo sta sto ima veze sa motorima,skuterima , obrada po izboru fotke pošaljite do nedelje / ponedeljka 5/6. maj na maski_maski@yahoo.com neka budu 800px po dužoj strani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 7, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan nema u inboxu niti jedne fotkice za takmičenje ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burdjan 307 Napisano Maj 7, 2013 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam hteo da saljem dok ne kazes. Verovatno su ih praznici omeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 7, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Upravo poslao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 551 Napisano Maj 7, 2013 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja poslah... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 10, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan foto feljton... jeR spremio neko... iko... ? ok. 'naači ovako, foto esej na temu po želji napravite do prvog maja. u nedelju 5. maja pošaljite esej sa propratnim tekstom na maski_maski@yahoo.com . u ponedeljak ću postaviti temu za glasanje. esej treba da sadrži od 5 do 12 fotografija veličina 800*nešto obrada po želji primeri foto eseja koje je naveo motoholic ne treba da vas zastraše (ne znam kako se bolje kaže intimidated na srpskom), treba samo da vas informišu. uradite priču o temi koja je vama zanimljiva i koja vas inspiriše. obavezno svaku fotku obogatite kratkim textom o njenom sadržaju. ovo je obiman zadatak koji zahteva planiranje i pažnju samim tim je izazov veći i zadovoljstvo snažnije. let the game begin! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 551 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je sezona voznji odavno pocela sledeca tema neka bude PEJZAŽ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 20, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ajmo... pejzaž! maski_maski@yahoo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 21, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan dve fotke....čekam još.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Maj 22, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan foto feljton... jeR spremio neko... iko... ? ok. 'naači ovako, foto esej na temu po želji napravite do prvog maja. u nedelju 5. maja pošaljite esej sa propratnim tekstom na maski_maski@yahoo.com . u ponedeljak ću postaviti temu za glasanje. esej treba da sadrži od 5 do 12 fotografija veličina 800*nešto obrada po želji primeri foto eseja koje je naveo motoholic ne treba da vas zastraše (ne znam kako se bolje kaže intimidated na srpskom), treba samo da vas informišu. uradite priču o temi koja je vama zanimljiva i koja vas inspiriše. obavezno svaku fotku obogatite kratkim textom o njenom sadržaju. ovo je obiman zadatak koji zahteva planiranje i pažnju samim tim je izazov veći i zadovoljstvo snažnije. let the game begin! Ja imam neku ideju za foto esej. Je l´ ima još zainteresovanih da odradimo ovu vrstu takmičenja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Maj 22, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ima zainteresovanih al nema vremena. Mene ako budete cekali, mozda i docekate Inace, ako se niko ne javi, ti postavi fotoesej, rado bih video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 23, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan da. otvori novu temu "foto esej" pa postavi fotke i priču. nije obavezno da bude takmičenje. onda temu može da osvežava ko kad ima vremena, materijala i inspiracije. i to je ok, jel da? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Maj 23, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio totalno bez inspiracije, sve do jučerašnjeg događaja, te mi je sinula ideja da odradim foto esej. Nadam se da će biti ok, s obzirom da se traži priča koja nas inspiriše i koja nam, na neku ruku, nešto znači u životu. Otvoriću ovih dana temu za moj foto esej, samo da malo osmislim tekst, koji će da prati slike i treba još neku fotografiju da ispucam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jun 2, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan tema cvet. čekam fotke.... Fala vi svima sto ste glasovali za mene Neka sledeca tema bude, u prolecnom duhu, CVET. Moz' biti da je nekada bila ali svakako ne u skorije vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jun 3, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan tema cvet ... maski_maski@yahoo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Jun 3, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Poslao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Jun 3, 2013 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Do kada se moze poslati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jun 3, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan šalji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jun 4, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan čekamo da nam oroku pošalje slikicu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...