Mina 545 Napisano Mart 4, 2013 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno prepoznajemo fotke uglavnom...ali ne i uvek, tj kada se vishe ljudi aktivira i poshalje fotke...ja sam iskreno za to da se ne potpisuju fotke...al kako god odluchite Ok je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 4, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan 3:3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Mart 4, 2013 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Biće opet tresla se gora, rodio se miš: strane i strane rasprave o imenima, i onda će stići dve fotke. Manite se rasprave i idite slikajte nešto. interesuje me ovaj foto esej koji je motoholic pomenuo. da nam to bude sledeći zadatak. lepa je ideja, gre'ota da se ne iskoristi. dal' bi to radilo ako bi se fotke povezale u gif? Jok, ne mož' da se strpaju u jedan gif. Mora bar jedna rečenica ispod svake fotke pojedinačno. Foto esej je kombinacija fotografija i teksta; poenta je ispričati priču kroz fotografije, ali da je jasno šta je priča (znači i neko objašnjenje). Evo primer Tajm magazina (foto esej "šta svet jede"): http://www.time.com/time/photogallery/0,29307,1626519_1373664,00.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 4, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ok..... onda jedan autor jedan post a postovi sa rednim brojem pa glasanje na osnovu toga...... da li je određen broj fotki za svaki esej? npr. svi po 5 fotki ili tako nešto... (pusti nek se trese gora...možda će isterati više miševa ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Mart 4, 2013 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Rek-o bih minimum 5 max 12... Kratak uvod, plus 1-2 rečenice ispod svake fotke. Ovako to izgleda perfektno urađeno: http://www.time.com/time/photogallery/0,29307,1882089,00.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 4, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ok. 'naači ovako, foto esej na temu po želji napravite do prvog maja. u nedelju 5. maja pošaljite esej sa propratnim tekstom na maski_maski@yahoo.com . u ponedeljak ću postaviti temu za glasanje. esej treba da sadrži od 5 do 12 fotografija veličina 800*nešto obrada po želji primeri foto eseja koje je naveo motoholic ne treba da vas zastraše (ne znam kako se bolje kaže intimidated na srpskom), treba samo da vas informišu. uradite priču o temi koja je vama zanimljiva i koja vas inspiriše. obavezno svaku fotku obogatite kratkim textom o njenom sadržaju. ovo je obiman zadatak koji zahteva planiranje i pažnju samim tim je izazov veći i zadovoljstvo snažnije. let the game begin! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1805 Napisano Mart 4, 2013 Drug član, 902 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec ponovo pokusavamo da ozivimo takmicenje, imam jednu sugestiju kako da ga ucinimo zanimljivijim: predlazem da se glasa za tri fotografije, s` tim sto bi prva dobila 4 boda, druga 2 boda i treca 1 bod. To bi trebalo da unese znatno vise neizvesnosti u konacnom rezultatu zbog veceg broja poena u opticaju, a i da pruzi podstrek onim autorima koji cesce nego ostali dobijaju mali broj glasova pa se samim tim verovatno i spontano povlace iz takmicenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1805 Napisano Mart 4, 2013 Drug član, 902 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora da bude u formi klasicnog glasanja sa kliktanjem, moze i da se napise u postu, jedino sto bi to neko od urednika (citaj: O`sonesiZ) morao da rucno sabira i unosi izmene u npr. prvi post u kome je objavljen pocetak glasanja. Jeste malo cimanje, ali ce nam takmicenje biti dinamicnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 4, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan nemoj samo da se ja iscimam a tebe da nema među takmičarima... jerbo ću da dođem da te .... iscimam .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1805 Napisano Mart 4, 2013 Drug član, 902 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh ja na pocetku da cu POKUSATI da budem redovan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 4, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ip board to ne podržava....... ja ću da zbrajam peške ako mislite da će to biti poboljšanje za takmičenje..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Mart 5, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sad se setih, mislim da je ovo odlican primer foto eseja. http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/370167/Evo-sta-se-desi-kada-pustite-zenu-da-vas-vodi-kroz-svet 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 9, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan fotke! sutra! obećavam da će moja imati najmanje glasova pa niko ne mora da se deprimira i demorališe......samo da ne moram da sabiram svaki glas ponaosob Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 10, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan tri fotke za sad. moja je ubedljivo i dalje najgora. slobodno šaljite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Mart 11, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Saljem veceras od kuce, skroz sam smetnuo sa uma. Edit: Sad videh da sam okasnio, nema veze, spremam foto-esej. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 532 Napisano Mart 15, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari tema za sledecu nedelju je "Detalj" E sad sto se tice toga sta podrazumeva ovo detalj. U sustini je slobodna tema s tim sto bi naglasak u fotografiji trebao biti na nekom detalju npr. neki detalj mozete naglasiti dubinskom ostrinom(DOF), svetlom odnosno nacinom na koje je svetlo usmereno na objekat ili sta vec fotkate, kompozicijom, priblizavanjem predmetu fotkanja iliti macro sto je jedan od najefikasnijih nacina kako izdvojiti detalje... Mozda nisam bas najbolje objasnio sve tako da ako imate dodatnih pitanja ne ustrucavajte se.... A sad na fotkanje:) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 24, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan nije valjda da ćemo samo skittles i ja da se igramo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 25, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan hajde do kraja dana ko još želi da pošalje fotku na temu detalj. korniš? mina? motoholic? gliga? oroku, ne daj bože da nam se priključi? duxill? kamo nam nestade ben10? ..... milošdukati, gde je tvoja fotka? spontana deskripcija, idi uslikaj jednu onu zlatnu ribicu u vrelu...... i tako..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 532 Napisano Mart 25, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ja u stvari nemam nista na tu temu:) Sad cu nesto da posaljem, samo da risajzujem, da ne propatne tema sunce mu poljubim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 25, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan ajde...čekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 25, 2013 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd evo i ja shaljem neku samo da nam ne propadne takmichenje... Samo da izrovarim mail za slanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 25, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan maski_maski@yahoo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Mart 25, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan nakrpismo se sad samo još da mi konekcija traje duže od 60 sec pa da uploudujem sve u komadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano April 1, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan sledeća tema je APRIL - u beogradu, mom gradu, mom selu, s prozora, s motora, iz auta... ljudi u aprilu, biljke, životinje... pijaca u aprilu... gužva u aprilu, kiša u aprilu .... štagod.... fotke poslati do nedelje sedmog aprila na maski_maski@yahoo.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano April 7, 2013 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan za april spremni gile i ja! .... i ko još? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...