Jump to content

Moto Zajednica

slanci 17.05.2012 povredjen vozac motora i putnici kombija

Recommended Posts

• bu!, 609 postova
  • Motocikl: Honda Deauville 650

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila

sinoć oko 23 sata na deonici puta od groblja

Lešće prema ulazu u selo Slance kod

Beograda povređeno je 12 osoba. Jedan

muškarac zadobio je teške povrede, a prema

rečima lekara Hitne pomoći povređeno je i

četvoro dece, koja imaju između dve i 12

godina, kao i još sedmoro odraslih osoba.

Kako nezvanično saznaje "Blic", nesreća se dogodila

kada je motociklista prešao u suprotnu traku, a na

njega je naleteo kombi u kome je bilo 11 osoba,

među kojima i četvoro dece.

Da bi izbegao direktan sudar vozač kombija je

skrenuo s puta i prevrnuo se na krov. Vozač

motocikla teško je povređen i nalazi se na Odeljenju

reanimacije Urgentnog centra gde se lekari bore za

njegov život.

Kako je rečeno u Hitnoj pomoći, dijagnostika povreda

ostalih učesnika u nesreći je noćas bila u toku, pa

stepen njihovih povreda još nije bio poznat.

vesti-online.com/en/clanak_1/?article-id=225676

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 377 postova

uuu te krivine su nikad bolje za peglanje, samo sto su 100% nepregledne. jbg. veche, klizav asvalt zbog svih ovih kisa pa mozda nije smeo da obori malo vise motor da skrene nego je uleteo u suprotan smer u pogresnom trenutku

• U prolazu, 66 postova
  • Motocikl: Afrika

Sad citam po novinama komentare, vec je krenula pljuvacina po motorciklisti <_<

I to kakvi komentari, u stilu steta sto nije poginuo >:( ne znam sta rade ti admini po novinama kad dopustaju takve komentare. Naravno u novinama pise po nezvanicnoj verziji se dogodilo to i to... ali su dusebriznici koji nemaju druga posla do da komentarisu vesti po netu o`ma p`oitali da daju svoj strucni komentar nesrece. Mozda je covek izbegavao da umoci neku kvalitetnu rupcagu na putu...moze biti sto cuda..mozda je i stvarno motorciklista kriv..ko zna sad to..utvrdice valjda neki sudija..al jok more, odma presuda sajber-komentator-novinskih-saobracajnih strucnjaka :bljak: ...cudo da po novinskom clanku nisu procenili kojom se brzinom kretao :stabre: ...pa da budu i komentari isao je sigurno 200 na sat.

Da ne duljim vise, nadam se da ce decica koja su povredjena i kolega motorciklista biti OK...

• Podržavam 3

• veloce come un proiettile , 728 postova
  • Motocikl: Vespa Gts Super 300

Meni je motor na vestima izgledao totalno ispravno,nista slomljeno.

Ima li neko vesti o vozacu?

• Svrati ponekad, 246 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion

Upravo čitam komentare u blicu (namero malim slovima) i ne znam šta da kažem.Meni nisu pustili komentar a nikoga nisam vredjao a puštaju komentare od kojekakvih ludaka.Jedan čak predlaže branik za obaranje motorciklista!

Tačno formiraju mišljenje čitalaca puštajući kojekakve ogavne komentare a normalne brišu.

Djubrad i smradovi!!!

Nadam se da će se povredjeni brzo oporaviti uz što manje trajnih posledica.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F

Nazalost i ja sam gledao ovu vest jutros, i jeza me uhvati kao i uvek kad cujem za neku nesrecu motorista.

Nije vazno ko je sad kriv i kako se desila nesreca.Nek oni svi budu dobro.

Zato braco motoristi,ljudi,drugari vozimo oprezno cuvajmo sebe a i druge!!

• nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova
  • Motocikl: 4x4

skoro ponoć i kombi prepun dece,

čujem da su u pitanju cigani koji su decu vraćali sa prosjačenja

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F

Da jesu cigina u vestima su rekli da su svi romske nacionalnosti.Meni bilo cudno odakle tolika deca u kombiju?

• Drug član, 1175 postova
  • Motocikl: Maca

Ista prica sa "veselim" komentarima i na B92. Cak sam ostavio i komentar koji ce verovatno(sudeci po ostalim komentarima) do veceras biti u debelom minusu.

• Svrati po nekad, 360 postova
  • Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure

Covece, do koje mere se mogu ljudi udruziti protiv motocikliste da ne bih bio u cudo kad bih poceli da nas jure bakljama i vilama.>:(

Kao da su oni kompententni da sude zasto i kako je doslo do nesrece.

• Svrati ponekad, 179 postova

pa kolko vidim nismo ni mi bolji!! još ništa neznamo a već ovo ono!! dajte ljudi da doznamo nešto iz prve ruke pa da onda raglabamo!daj bože da je vožaču motocikla bolje i putnicima u kombiju a sad jesu li ono cigani ,ovce ili vanzemaljci sasvim je nebitno!!

• Podržavam 8

• Svrati ponekad, 168 postova

problem je što se na osnovu toga što u vesti stoji da je motociklista prešao na suprotnu stranu odmah izvode zaključci kako je divljao i slično. ne držim ja stranu ni jednom ni drugima samo me nerviraju debilni komentari po sajtovima b92 i blica. :angry:

istinu ko zna da li ćemo saznati. povređeni motorista ne verujem da je bio u stanju da daje izjavu, pitanje da li je bilo svedoka uveče pa se bojim da je opis događaja uzet od vozača kombija.

• Podržavam 1

• Svrati po nekad, 360 postova
  • Motocikl: Kymco Zing 125, BMW F800GS Adventure

Nazalost sve ce se zavrsiti na ovom clanku, osim ako iz ove nesrece ne izadje jos neka "eksluzivnija" vest. Urednici takvih novina gledaju samo da imaju sto veci tiraz i zaradu, a to sto stvaraju lazne slike i spekulisu sa minimalni broj cinjenica nije bitno, "samo neka se prica po carsiji" sto bi rekli stariji. :/

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3708 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Pre par minuta je na RTS-u (emisija "Beogradska hronika") objavljena vest o ovom udesu (uz komentar policije). Na početku je odmah rečeno da su tokom ove godine motociklisti izazvali preko dvesta udesa, u kojima je devet ljudi izgubilo život! Očigledno je već i u ovom slučaju "presuđeno" (pre bilo kakvog suđenja) da je motociklista kriv.

Nije mi jasno kako bilo ko sme da izjavi ko je krivac za nesreću pre izricanja pravosnažne presude? A ne verujem da su takve presude donešene u slučaju udesa koji su nastali tokom ove godine (dvesta udesa).

Ovim ne tvrdim da motociklista nije možda kriv za udes, ali su ovakve izjave jednostavno nedopustive. Pri kraju je policajac ipak (prilično "stidljivo") rekao da motociklisti često stradaju i krivicom automibilista.

• Svrati ponekad, 179 postova

e moj žiko sve je moguće!! nažalost i po nesreću za motocikliste!!

advokata imaš za najgora dela ubistva kasapljanja i da nepričam ali za motocikliste ma kakvi oni bili nema!!!! verovatno i taj motociklista ima porodicu i decu za koje niko nemari a nema ko da dokaže da možda i nije kriv!! tuga i žalost za ovu državu.. stvarno nemam reči da opišem ovu situaciju kao ni mnogobrojne pre.................................

• Drug član, 1073 postova
  • Motocikl: Lep
problem je što se na osnovu toga što u vesti stoji da je motociklista prešao na suprotnu stranu odmah izvode zaključci kako je divljao i slično.

Divljao ili ne, nije smeo da predje u suprotnu traku. Potpuno isto kao kada nama neko predje u nasu traku dok smo u krivini. E sada, druga je stvar sto to mnogi u automobilima rade ISUVISE cesto :(, ovaj decko i ta deca nisu bas imali mnogo srece, ali nadam se da ce imati sada u oporavku. U svakom slucaju ako je presao i vozac skrenuo sa puta... trebao bi sutra da mu se zahvali.

*edit

U svakom slucaju ne zna se zasto je presao (ako je), mozda je njegova greska, a ne bi me cudilo ni da je rizla na putu, rupa i slicne gluposti, kakvi su inace nasi putevi.

• Podržavam 1

• bu!, 609 postova
  • Motocikl: Honda Deauville 650

dal je moguce da niko ne zna o kome se radi i kako je sada vozacu motora? a inace,nemojmo da nagadjamo sta se desilo...postoji 10000 mogucih opcija...

• Drug član, 1260 postova

Kakve veze ima nacionalnost, da li su romi ili ne? :bljak: :bljak: :bljak: :bljak:

• U prolazu, 81 postova
  • Motocikl: Honda CB650R

Kakve veze ima nacionalnost, da li su romi ili ne? :bljak: :bljak: :bljak: :bljak:

Ima, osvetljenost vozlila, tehnicka ispravnost. Nas prcaju a njima gledaju kroz prste sa onim frezama, dijanama, konjima. >:(

• Podržavam 3

• Drug član, 1260 postova

Ima, osvetljenost vozlila, tehnicka ispravnost. Nas prcaju a njima gledaju kroz prste sa onim frezama, dijanama, konjima. >:(

A u Africi ne pale svjetla preko dana, i u Japanu voze lijevom stranom :lud:

Kakve veze ima sve to sto si napisao sa ovim sudarom? :stabre:

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 396 postova

Kakve veze ima da li su romi ili šta već?

Ali moram da se složim sa nekima: uvek najveći broj pluseva dobiju komentari kako motorciklisti divljaju, kako su uvek krivi, kako su svi preneraženi kada ih vide, kako treba napraviti branike za obaranje motorista, smrtna kazna, da se zabrane te palkene mašine i šta će motori uopšte u saobraćaju kada to služi samo za divljanje i unesrećivanje.

I to je ta priča. Tu je i čuveni baron mirko alvirović sa svojim seljački lukavim emisijama i podizilaženjem policiji i td.

A utvrdiće se uzrok nesreće pa će se videti o čemu se radi.

Najvažnije je da se svi oporave i pamet u glavu.

• U prolazu, 2 postova

E pa momci - ovako stoje stvari....

Moje ime je J. Knezevic, i ja sam ucestvovao u sudaru 17.05.2012 u Slancima....

Iduci iz pravca Lesca (na kome umalo i da ostanem), pre ulaska u Slance, sekao sam krivinu da bih izbegao blato na putu, sto inace cesto radim nocu....Moja je greska seca krivine, ali kombi sa kojim sam se sudario nije bio osvetljen,,,ili je imao samo poziciju (ne mogu da se setim), uglavnom nisam video farove, pa da sam mogao na vreme da se vratim u svoju traku....Brzina mi je bila oko 60-70km/h (da je bila veca-zavrsio bi karijeru).

Pokusao sam da izbegnem kombi i stigao sam samo da ga zakacim svojom levom stranom motora, nogom i rebrima, a vozac kad smo se vec sudarili, onda se setio da manevrise kao da me izbegne (zakasnela reakcija).

Vozac nema dozvolu za upravljanje motornim vozilom, kombi koji je registrovan na 6 lica, prevozio je njih 12.

Sve u svemu, videcemo ko je koliko kriv na sudu.

Ja sam popio segmentni prelom leve potkolenice, serijski prelom rebara (od 4 do 7), naprsnuce levog skocnog zgloba, u minusu sam 2-3 litre krvi al sam zato dobio po neku oderotinu, masnicu i sitna iscasenja.....

Jos nisam u voznom stanju, jer imam par delova za zamenu i popravku - isto kao i moja Yamaha, ali bice vec nesto od nas....

Pozdrav svima.....

556531_3555431197742_1606043894_n.jpg

• Podržavam 7

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja