cili m 18 Napisano Maj 17, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Svedska Malme Motocikl: HONDA CB500 Prijavi odgovor kao problematičan pre par dana san dosao u cirih kod burazera zavrsili papirologiju .mozda ce nekom da koristi.ovako ovlascenje kod notara da mogu da vozim motor sa ch tablama 30 sh kupoprodajni ugovor 40ch i to je to sto se tice troskova to sam uradio zato sto su col tablice preko 300franaka..vozio se par dana po svici obilazio malo njihova brdasca reke i jezera .danas sam oko 10h krenuo iz rajnao malo mesto pored savhauzena u blizini slapovi rajne.nastavio sam dalje obalom bodenskog jezera po celoj duzini sa svajcarske strane stigao u bregenc i to mi je prvo odmaranje gde cu ostati dva dana kod drugog brata posto i on vozi motor pa da i sa njim malo provozam po ovim predelima. za sada toliko slike i ostatak putovanja do beograda to jest mladenovca verovatno za 5-6 dana koliko otprilike plaaniram da traje ovo putovanje do kuce.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Maj 18, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan Pratim i čekam slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano Maj 18, 2012 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
turboluka 25 Napisano Maj 18, 2012 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd, Dusanovac Motocikl: Kawasaki ZX 10R 2006 Prijavi odgovor kao problematičan pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cili m 18 Napisano Maj 18, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Svedska Malme Motocikl: HONDA CB500 Prijavi odgovor kao problematičan sad ustao pijem kaficu vreme obecava i danas cekam burazera da doruckujemo pa opet po gasu.inace ovaj deo oko bregenca je na tromedji austrije svajcarske i nemacke ima dosta manji gradova i sela sva su skoro ravna kao u vojvodini a samo par kilometara u pozadini neverovatni predeli koji su sad prekriveni snegom koji je pre par dana padao..bice dosta slika imam preko 700snimaka do sad.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 18, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grom 01 15 Napisano Maj 18, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: cbr900rr-xl1000v varadero Prijavi odgovor kao problematičan srecan put brate,to i mene ceka tj negde u aprilu.....inace proslog leta sam isao relaciju bazel-trstenik i obratno ali preko italije a tako sam se i vratio zbog frke sa vremenom...jos jednom puno srece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Maj 18, 2012 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Pridružio sam se čekačima fotki i pratiocima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savate_006 0 Napisano Maj 18, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Čekam slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 18, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Maj 20, 2012 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cili m 18 Napisano Maj 20, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Svedska Malme Motocikl: HONDA CB500 Prijavi odgovor kao problematičan stigao ziv i zdrav i verovatno cu poceti da postavljam fotografije samo malo da se odmorim...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svi smo nestrpljivi,a i ne znamo koji je motor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 847 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan slike, slike, slike, slike, slike!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 22, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Da nas ti ne kažnjavaš za nešto? Daj bre slike motora i napiši još nešto molim te! Umrećemo od znatiželje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Maj 22, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je zaista kazna,sto rece predjasnji kolega.Zabrinuli smo se covece.Osim slika daj malo detalja posto su im motori,neki sajt gde se mogu pogledati i tako to...da i mi mozda prosanjamo da mozemo kupiti neki motor u Svici.Srdacan pozdrav u nadi da cemo saznati.Mene su ucili da jedino strpljeni mogu biti spaseni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Maj 22, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan A, mogao bi da postavis i neke linkove, prodavnica ili nekih internet oglasa za prodaju motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cili m 18 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Svedska Malme Motocikl: HONDA CB500 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno mi je zao ali sam imao dosta obaveza i evo konacno da pokusam da ubacim slke ne zamerite ako nesto pogresim ovo mo je prvi put da ubacujem slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cili m 18 Napisano Maj 22, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Svedska Malme Motocikl: HONDA CB500 Prijavi odgovor kao problematičan pokusavam polako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 23, 2012 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Čovek je bio profi fotograf pa mu teško ide . Sreo ga pre neki dan na crvenom motoru - Honda CB500 (piše u profilu)sa dodatnim poluoklopom i četvrtastim farom, izgleda baš lepo i očuvano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cili m 18 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Svedska Malme Motocikl: HONDA CB500 Prijavi odgovor kao problematičan imam problem jer imam bas dosta fotografija pa treba izabrati a sve su na neki nacin lepe evo za pocetak neki slika iz svice tamo sam bio par dana pa sam iskoristio priliku da malo provozam, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 23, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro za početak sada nastavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Maj 23, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cili m 18 Napisano Maj 23, 2012 U prolazu, 30 postova Lokacija: Svedska Malme Motocikl: HONDA CB500 Prijavi odgovor kao problematičan sta da kazem svajcarska predivna zemlja sva mesta nezna se dali su lepsa kad slikas panoramu ili udjes u njih prosetas po njihovim trgovima i obalama jezera ja sam ovde slikao mape mesta ovo malo mesto rajnau sto ga okruzuje reka rajna tu sam bio smesten to jest tu zivi moj brat.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...