mlader 251 Napisano Maj 16, 2012 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno stanje, 62000km, registrovan do 09.06.2012. Podmazivac lanca, kofer 40l. Gume, lanac i lancanici na pola, fabricki alat, set rezervnih semeringa za viljuske, fabricka boja. Na servisiranju i odrzavanju se nije stedelo, sto se vidi iz sledeceg. Na 60.000km (novembar 2011.) uradjeno: zamenjeno ulje nastelovani ventili servisiran karburator nova svecica nov lanac bregaste (OEM Honda) nov Yuasa akumulator (pod garancijom) nov JT disk nove Carbone Lorraine sinter plocice pancirno crevo (teflon) filter vazduha nove manzetne (harmonike) na viljuskama nova sajla gasa nova sajla kvacila rashladna tecnost Cena 1500e 0641160674 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Maj 17, 2012 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih: uz motor idu i + 2 nove unutrasnje gume Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Jun 4, 2012 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan 9-og istice registracija, cena 1400e! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Jun 6, 2012 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za oglas (mozda samo jos napomena da je vozila dama od 45kg... :-DDD ). Ko planira ovako nesto da pazari, SVE PREPORUKE ZA MOTORCE!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jun 6, 2012 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za motor, odlican je !!!! Vozio, probao, vrlo povozan i lak za voznju, mali potrosac, za grad izmisljen !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Jun 6, 2012 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za motor, odlican je !!!! Vozio, probao, vrlo povozan i lak za voznju, mali potrosac, za grad izmisljen !! ...izmišljena je i cena... 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 6, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan motorić Mažen i pažen od naše drugarice.. Zaboravio si mladoženja da staviš potrošnju.. 3 ili 3,5l beše? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jun 8, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Trosi oko 3,5, ponekad cak i manje. Mazen, pazen i voljen, a prodajem ga jer je valjda luksuz imati dva motora Cena je sasvim ok s obzirom da motora takve kategorije (250cc, mala potrosnja, univerzalan je: moze grad, teren, put) i nema puno na trzistu. Idealan je za pocetnike, zene i nize vozace Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Jun 8, 2012 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za motor, odlican je !!!! Vozio, probao, vrlo povozan i lak za voznju, mali potrosac, za grad izmisljen !! ...izmišljena je i cena... A ti onda kupi takav za 200e, ulozi jos 1500e i izmisli da si dobro prosao... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Jun 16, 2012 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi, cena 1400e, registrovan 365 dana od datuma prodaje!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Avgust 9, 2012 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Vratih se sa odmora, cena 1300e, ajmo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Avgust 9, 2012 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Jos nije osla, steta ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Septembar 8, 2012 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan 1300e registrovana od datuma kupovine! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 2462 Napisano Septembar 10, 2012 Drug član, 760 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Trosi oko 3,5, ponekad cak i manje. Mazen, pazen i voljen, a prodajem ga jer je valjda luksuz imati dva motora Cena je sasvim ok s obzirom da motora takve kategorije (250cc, mala potrosnja, univerzalan je: moze grad, teren, put) i nema puno na trzistu. Idealan je za pocetnike, zene i nize vozace E jbg, ne spadam ni u jednu od ovih kategorija ... kako sad da ga uzmem ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Septembar 10, 2012 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan steta sto nije u cg.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Septembar 17, 2012 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko mu je max brzina, tj kojom brzinom moze bez napora da putuje ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 17, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Sa covekom od 80kg, oko 60-70 odrzava lagano, sve preko 80kmh je mnogo. Iz licnog iskustva. Za pocetnike i one koji vole da se vozikaju po gradu i blazem off-u (i zene ) idealan motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Septembar 17, 2012 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Bezveze, tolko ide i moja 125 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 17, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Moj bivsi suzuki ts 125 dvotaktni je bio neuporedivo jaci i zivahniji na gasu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 17, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sa covekom od 80kg, oko 60-70 odrzava lagano, sve preko 80kmh je mnogo. Iz licnog iskustva. Za pocetnike i one koji vole da se vozikaju po gradu i blazem off-u (i zene ) idealan motor ne zajebavaj goshke, mz ide 120 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 18, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pitujes bez napora mz-om 120? Malo mi to nerealno. Pa ja XT-om prelazim 120 samo kad moram ili hocu da se izivljavam! Mada mz mozda i ide bolje od dominatora, dvotaktni je motor, pogotovo ako je u dobrom stanju. Iskreno, mene taj dominator od 250ccm nije nesto odusevio snagom, mozda je bio los primerak, mada bio je solidno ocuvan koliko sam uspeo da zakljucim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 18, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Goške, tvoje vozačko iskustvo je toliko dugo da tako olako daješ te podatke? Igrom slučaja.. jedared sam vozio baš ovaj motor od Lipovačke šume do grada.. Odnekud smo se vraćali, a Kalina je bila umorna..pa je Mladen vozio moju teneru a ja ovo sokoćalo.. Bez problema sam držao Bojan Križaj stil po Ibarskoj.. samo pri preticanje mora u više obrtaja.. Normalno kad ima toliko kuba.. ide sasvim lepo za svoju konstrukciju.. uostalom postoji i duplo jači.. ovde lepo piše da je za početnike i dame.. umesto nekog kineza novijeg datuma.. uvek bih izabrao starijeg Japanca.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Septembar 18, 2012 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno stanje, 62000km, registrovan do 09.06.2012. Podmazivac lanca, kofer 40l. Gume, lanac i lancanici na pola, fabricki alat, set rezervnih semeringa za viljuske, fabricka boja. Na servisiranju i odrzavanju se nije stedelo, sto se vidi iz sledeceg. Na 60.000km (novembar 2011.) uradjeno: zamenjeno ulje nastelovani ventili servisiran karburator nova svecica nov lanac bregaste (OEM Honda) nov Yuasa akumulator (pod garancijom) nov JT disk nove Carbone Lorraine sinter plocice pancirno crevo (teflon) filter vazduha nove manzetne (harmonike) na viljuskama nova sajla gasa nova sajla kvacila rashladna tecnost Cena 1500e 0641160674 a nov vazduh u gumama ...to si zaboravio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Septembar 18, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Goške, tvoje vozačko iskustvo je toliko dugo da tako olako daješ te podatke? Igrom slučaja.. jedared sam vozio baš ovaj motor od Lipovačke šume do grada.. Odnekud smo se vraćali, a Kalina je bila umorna..pa je Mladen vozio moju teneru a ja ovo sokoćalo.. Bez problema sam držao Bojan Križaj stil po Ibarskoj.. samo pri preticanje mora u više obrtaja.. Normalno kad ima toliko kuba.. ide sasvim lepo za svoju konstrukciju.. uostalom postoji i duplo jači.. ovde lepo piše da je za početnike i dame.. umesto nekog kineza novijeg datuma.. uvek bih izabrao starijeg Japanca.. Vlajko, mozda bi bilo dobro da dva puta procitas post koji citiras pa onda da odgovoris. Ogradio sam se, nisam vozio 10 dominatora od 250ccm, nego sam vozio bas tog jednog, koji je mozda bio los pa nije isao kako treba. Uglanovom, isao je losije od TS 125, DT 125, yamahe TDR125 i honde MTX 125. Te motore mi je drustvo vozilo, sve sam ih probao, i ne treba tu neko iskustvo (kojeg inace za svoje godine imam dovoljno, na 2 tocka sam vec duze vreme) da bi zakljucio sta bolje ide. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 19, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ša se oma ljutiš inače, MZ bolje ide Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...