SpontanaDeskripcija 742 Napisano Avgust 25, 2012 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Je li neko raspolozen da mi ucini jednu uslugu ( od ovih bajkera koji dolaze na moto skup) da mi iz Srbije donese jedno shtop svijetlo od motora ?? Niko nista ??? Pedja Varadero se ponudio, procitaj malo... Ja krecem 30. iz Bajine Basta, mogu i ja pomoci samo organizuj da to stigne do mene. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Avgust 25, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam druze...chuo sam se sa njim...ali ne moze da ceka postu,jer skoro nikad nije kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 26, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ajde šalji meni da ti to donesem u četvrtak.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Avgust 27, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Pitao bih nesto vezano za smjestaj bajkera, koji dodu dan dva ranije da li je moguce naci sobu neki apartman u blizini i kakve su sad cijene smjestaja posto je kraj sezone. Da li je organizator nesto gledao po tom pitanju. Boze zdravlja pa se vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Avgust 27, 2012 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Nije jos 100% sigurno da idemo ali se nadamo, a posto nada poslednja umire idemo 99% . Krecemo u petak pre podne, sve zavisi kad moju bolju polovinu puste da izadje (pobegne) sa posla. Za sada nas je 2 motora i 2 bracna para, krecemo iz Lazarevca i Jagodine a nalazimo se u Cacku. Idemo preko Zabljaka, znaci ista ekipa sa motorima Suzuki SV650 (2008 i 2000 god). Ako neko planira slicno vreme a nema drustvo moze da nam se pridruzi. Ne idemo na trke vec da uzivamo u :moto3: . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Avgust 27, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Super...samo steta trenutno nemam motor pa ne mogu doci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semafor 26 Napisano Avgust 27, 2012 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Pitao bih nesto vezano za smjestaj bajkera, koji dodu dan dva ranije da li je moguce naci sobu neki apartman u blizini i kakve su sad cijene smjestaja posto je kraj sezone. Da li je organizator nesto gledao po tom pitanju. Boze zdravlja pa se vidimo. Što se tiče smještaja,cijene kreveta se kreću od 6e pa naviše.Javite se ,možemo vam rezervisat,tel +382 67 470 571 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 27, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan http://www.weather2umbrella.com/en/weather-forecast-herceg-novi/eta/1/1409266/0/6h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bakin015 2 Napisano Septembar 3, 2012 U prolazu, 7 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan Pet clanova MK Crna Reka bili i nocas se sa srecom vratili. Bilo je prelepo a posebno izlet Hvala svima a posebno Djenki i Peri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Septembar 3, 2012 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se pohvalimo, mi smo bili i odlicno smo se proveli. Svaka cast domacinu, skup je bio FANTASTICAN. Bili smo ove godine na nekoliko skupova, ali ovaj ce nam ostati u secanju. Lepo organizovano, lep provod i lepo vreme, a ljubazni domacini samo sto nisu ispunjavali muzicke zelje. Proveli smo jedan fenomenalan vikend i osecali smo se kao kod svoje kuce. Veliki pozdrav domacinu i hvala na svemu. Sledece godine vas stavljamo na spisak "OBAVEZNO POSETITI". Pozdrav iz Lazarevca i Jagodine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semafor 26 Napisano Septembar 3, 2012 U prolazu, 37 postova Lokacija: Herceg-Novi Motocikl: Honda XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima koji su došli,nadam se da ćemo iduće godine opet napravit skup i da će biti bolji od prošlog.pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Septembar 3, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Bili na skupu videli se sa mnogo prijatelja . Skup je bio odličan sve čestitke domaćinima za prvi put dobijaju 5*. Pozdrav od Limenka i Barana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14543 Napisano Septembar 3, 2012 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan skup lepo organizovan i na lepom mestu, domacini muski odradili posao, nadam se da ce sledece godine biti makar isto ako ne i bolje. hvala na gostoprimstvu. P.S. malo pazljivije sa bajkerskim igrama dogodine (da ne bude da vas samo hvalimo ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 452 Napisano Septembar 4, 2012 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav za Djenku i ekipu i veliko hvala na doceku i lepom provodu skoro 4 dana :takoje:sto rece brat Lencuga samo igrice da se nadje bolji sudija Pozdrav pa se vidimo dogodine ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Septembar 6, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast Cruiser-i,odličan skup! Trpeli su nas sedam dana ,odlično se proveli,i po prvi put,na motoskupu,i naspavali i odmorili.Izlet brodom na Mamulu i Rose(ovo u budućnosti da vam postane tradicija),čista desetka,uz doručak i piće na brodu,kupanje...Odlično mesto i još bolji domaćini. S obzirom da im je ovo bilo prvi put,samo ću ponoviti,svaka čast!Pamet u glavu,i srećno za ubuduće. Vidimo se i iduće godine obavezno! Pozdrav Mišku,Đenki,Slavi... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 6, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim dosta poznatih lica...Pajo svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Septembar 6, 2012 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su ovo omiljene slike sa Mamule! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Septembar 6, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam tamo da su ta dva matorca u zarobljeništvu još od 1941.god. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Septembar 6, 2012 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Čekaju amnestiju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Septembar 6, 2012 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio fenomenalan. Imam prekid filma jedno pet dana za redom a toliko je sve bilo lepo organizovano i puno dešavanja da ja nisam imala ni vremena za spavanje u apartmanu nego sam sve vreme bila u kampu, brodiću ili na Mamuli. Upoznala sam mnoooogooo pozitivnih likova a najviše me je oduševila ekipa iz MC CRUISER koja je uspela da napravi jedan odličan moto skup iako im je bio prvi. Moja ekipa ljudi nije uspela da ode na one izletiće koji su bili organizovani u subotu jer smo počeli malko da tonemo pa se vratili nazad. Ali upali u kombinaciju spavanja na Mamuli sa nenormalnom količinom piva, klope i muzike. Kakav je doživljaj to bio! A sutradan obilazak i kupanje u Plavoj špilji, skakanje sa broda, skijanje na vodi.... Možda su me malo ponele emocije ali su mi se na tom skupu desile jedne od najlepših i najotkačenijih stvari u životu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Voznja brodicama i posjeta ostrva Mamula je pravi pogodak, pohvala organizatoru boze zdravlja vidimo se i dogodine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mic 45 Napisano Septembar 10, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan Odmah sam rekao da ce ovo da preraste u jedan od najvecih skupova na balkanu.Domacini se maksimalno potrudili,izleti,klopa,zabava,skroz pozitivna atmosfera,lepo smo se druzili. Hvala na gostoprimstvu,nadam se sledece godine opet jos bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 11, 2012 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Čuo sam tamo da su ta dva matorca u zarobljeništvu još od 1941.god. Malo si permutovao, 1914, i još čekamo pismo iz Austro-Ugarske, a sreća je što Pera nije postavio svoje slike pravog "zatvora". I da ne bih ponavljao hvalospeve i dodavao epitete, ko nije bio siromašniji je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 11, 2012 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Nego da ubacim neku sličicu,izmog ugla. Na put se krenulo malo ranije, preko Čačka,Zlatara itd. U Igalu nas sačekalo 'ladno pivo,klopa i blato za kačkanje. Opštoj atmosferi su doprinela romantična jutra i večeri,malo zaklonjeno od glavne pozornice. U k...., opet nisu slike redom. Bračni par Seleši je bio opskrbljen moto dussek bag-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 11, 2012 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan O izletu je bilo dovoljnoi reči, a ja samo da dodam da i na moru ima krivina (i policije)pa sam se jedva spasaao bacanja pegle.Neki zanimljivi detalji su ipak ostali, kao i pogled na kamps mora, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...