dragan d 737 Napisano Jun 30, 2012 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Snimao sam sa mosta u M.M Lugu prolazak kolone na izlasku iz Beograda ali ne mogu da postavim video-klip jer ima 58 MBkako da ga postavim? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 30, 2012 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde u KM pocele su probe i stelovanja ozvucenja pre oko 1/2 sata. Naoblacilo se i mnogo je prijatnije nego jutros. Ne verujem da ce kisa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 30, 2012 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Pljusak od 10-ak minuta u KM doneo je malo osvezenje. Nadam se da ce kisa zaobilaziti kolonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano Jun 30, 2012 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put svima.... Ziko primi moje saucesce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 30, 2012 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Poceli su da pristizu na Jarinje. Kako su me obavestili skupljaju se ispred prelaza. Dakle za 45 minuta evo ih u KM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Жарић 1148 Napisano Jun 30, 2012 Пријатељ, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 1200 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Svaku srecu i bezbednost svim bajkerima najiskrenije zelim. Dobrom i postenom Ziki moje saucesce. RADOST JE VECA OD TUGE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Jun 30, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Sta to bi juce na Gazimestanu, Bajkelu i ostale neshto shipci ( rosa) zezali!? Tipa skidaj majcu boje kluba, pa ih ovi odj.... :care: Svekrva išla 28.06......kao i prošle godine u organizaciji naše crkve... maltretirali ih.......tražili da skinu bilo kakvo obeležje pa čak kao i krstiće koje su nosili oko vrata...čak i deci..... ..............sve to skupili ljudi u jedan čaršav pa kao kad se vrate da uzmu....tamo stigli u 11:30.....počela služba....a rekli im da se spreme da u 12:00 budu u autobusima da krenu nazad....jer neće imati pratnju policije...ma tipično....zaj.....verovatno da bi ljudi iz ovih delova Srbije odustali da dolaze za Vidovdan na Gazimestan .............tako da i meni takođe mnogo drago što su ih odj.... Srećan put svim bajkerima neka vas Bog čuva kao i naš narod na Kosovu! Jedva čekam da nama koji nismo mogli poći ovaj put sa vama postavite slike i snimke! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledu 138 Napisano Jun 30, 2012 U prolazu, 77 postova Lokacija: Crveni Krst Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jun 30, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=06&dd=30&nav_category=640&nav_id=622756 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jun 30, 2012 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno/vest/zvecan-bajker-iz-zemuna-tesko-povreden-pao-s-motora/45797.phtml Motociklista iz Beograda teško je povređen večeras oko 22 sata u Zvečanu na severu Kosova, kada je pao sa motora. Dežurni lekar u mitrovičkoj bolnici, ortoped Dragiša Milović, rekao je Tanjugu da pacijent ima teške povrede ekstremiteta. Povređenom bajkeru se ukazuje pomoć u mitrovičkoj bolnici, gde je kolima hitne pomoći prebačen. Povređeni je M. Ž. iz Zemuna, rečeno je Tanjugu u bolnici. Do nesreće je došlo na putu Zvečan-Kosovska Mitrovica u mestu Rudare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Jun 30, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno/vest/zvecan-bajker-iz-zemuna-tesko-povreden-pao-s-motora/45797.phtml Motociklista iz Beograda teško je povređen večeras oko 22 sata u Zvečanu na severu Kosova, kada je pao sa motora. Dežurni lekar u mitrovičkoj bolnici, ortoped Dragiša Milović, rekao je Tanjugu da pacijent ima teške povrede ekstremiteta. Povređenom bajkeru se ukazuje pomoć u mitrovičkoj bolnici, gde je kolima hitne pomoći prebačen. Povređeni je M. Ž. iz Zemuna, rečeno je Tanjugu u bolnici. Do nesreće je došlo na putu Zvečan-Kosovska Mitrovica u mestu Rudare. sad sam tuda prošao sa motorom i video gužvu ali nisam znao o čemu se radi, bio sanitet nisam ni pomislio da je bayker Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano Jul 1, 2012 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko zna ko je u pitanju? Kako mu je? Sta se desilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jul 1, 2012 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast, da imam rado bih vam se pridruzio na nekoj od narednih Bajk rok misija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blind willie 23 Napisano Jul 1, 2012 U prolazu, 69 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Povređeni bajker M. Ž. iz Zemuna, koji je sinoć pao s motora na putu u blizini Zvečana, prevezen je na lečenje u Klinički centar Srbije u Beogrdu i njegovo stanje je stabilno, izjavila je upravnica bolnice u Kosovskoj Mitrovici Milena Cvetković http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/331002/Povredjeni-motociklista-prevezen-u-beogradski-Klinicki-centar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 1, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Navatah neke grupe dok su prolazili kroz KV. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jul 1, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Obeáo sam Djordjinu sličicu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Jul 1, 2012 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Stigli kuci malo pre bilo sve ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jul 1, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan @Ugac Hvala druze,odlicna fotka Imas pice od mene ili kad dodjes u Rasku ili ja u Kv,juce sam bio u zurbi ali sledeci put pijemo nesto obavezno ,inace da kazem da smo se Ugac i ja upoznali bukvalno minut pre nego sto je nastala fotografija. Inace bilo je fenomenalnooooo,odlicno raspolozenje,dobro drustvo,zezanje,vreme nas posluzilo,bilo je malo i padova ali valjda su svi dobro,bice i od mene neka slicica samo da malo odmorim.Veliko hvala Maxxi sa foruma sto nas je otpratio do Zmajeve pumpe,pozdrav naravno i za kolege sa foruma Rne i Durmitor2000 koje sam upoznao na skupu @Brki82 Hvala za rukavice,juce su mi odradile posao vrhunski @Niksloter Hvala sto si se ponudio da kolegi i meni pokazes put,nismo hteli da te cimamo jer je Maxxa ujedno isao u tom pravcu pa nam je on pokazao,hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jul 1, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Jul 1, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan @Ugac Hvala druze,odlicna fotka Imas pice od mene ili kad dodjes u Rasku ili ja u Kv,juce sam bio u zurbi ali sledeci put pijemo nesto obavezno ,inace da kazem da smo se Ugac i ja upoznali bukvalno minut pre nego sto je nastala fotografija. Inace bilo je fenomenalnooooo,odlicno raspolozenje,dobro drustvo,zezanje,vreme nas posluzilo,bilo je malo i padova ali valjda su svi dobro,bice i od mene neka slicica samo da malo odmorim.Veliko hvala Maxxi sa foruma sto nas je otpratio do Zmajeve pumpe,pozdrav naravno i za kolege sa foruma Rne i Durmitor2000 koje sam upoznao na skupu @Brki82 Hvala za rukavice,juce su mi odradile posao vrhunski nema na cemu drugar,to ti je nagrada za uspesno odvezenu endurijadu u Kraljevu Vidim da si se lepo proveo i uzivao i drago mi je zbog toga,jer znam koliko ti bajk-rock misija znaci,pozz drugar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanNS 23 Napisano Jul 1, 2012 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki zx6r 636 03' Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre stigo u NS,bio sam prvi put i mogu reci samo da mi je krivo sto nisam isao i prosle godine.Nikakvih neprijatnosti nije bilo ni na granici ni na Kosovu. Ko je bio otice opet,ko nije bio mora otici 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Jul 1, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Jul 1, 2012 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Mi dođosmo pre pola sata. Prepuni pozitivnih utisaka. Kada se malo slegne napisaću još koju. Ko nije bio, zajebao se. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano Jul 1, 2012 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Debelo se zajebao. Vidimo se opet dogodine. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Jul 1, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan ove godine cure cu bile lepse nego ikad ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...