deki59 141 Napisano Jun 29, 2012 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče studentskog doma, smešatj je bio više nego zadovoljavajući, jedino što je tada celoj Mitorvici isključivana voda u 7 uveče i dolazi tek sutra u 7 ujutru. Imajte to na umu zbog tuširanja i WC-a. Ako se nešto promenilo, neka napiše neko. Promenilo se. K.Mitrovica nikada nije bila suocena sa ovakvim restrikcijama vode. sa "juga" dobijamo manje od 30% vode, i to samo preko dana. Zavisno od delova grada, ali vodu imamo po 3-4 sata dnevno. A i to malo vode sto dobijamo (kako ti rece zbog starog Srpskog obicaja) ljudi iz okolnih sela koriste za zalivanje basti i niva Za pice i kuhinju koriste izvorsku vodu koju su koristili pre rata, tj pre nego sto su prikljuceni na gradski vodovod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 29, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa da se javnem i ja. Crni bmw srpska zastava i boje mangulica. Ko vidi nek me zove da mi plati pivo koristim mangulica tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 29, 2012 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da se javnem i ja. Crni bmw srpska zastava i boje mangulica. Ko vidi nek me zove da mi plati pivo koristim mangulica tapatalk Rado cu da te castim i to Peckim pivom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Jun 29, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja neću odbiti Pećko pivo.Nisam ga pio desetak godina,možda i duže. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 29, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan dajte neki znak raspoznavanja za nas sa foruma kako da se prepoznamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Jun 29, 2012 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Vidjmo se ujutru.Nekako ce mo se grupisatiBJB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 29, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam na motoru sa bocnih strana nalepnice bjb i okvir za tablicu bjb pa ako neko prepozna neka mase Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca ljubovija 4 Napisano Jun 29, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Kawasaki VN1500 classic, MZ etz 150, IZH Planeta 5... Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,kakva je situacija sa putem od K.Mitrovice prema Novom Pazaru (koliko sam video,ide se preko Banjske)? Drugar i ja planiramo povratak tim putem,pa cisto da se informisem... Jel bezbedno ici tuda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skuteras 73 Napisano Jun 29, 2012 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Znak raspoznavanja crveni karanfil za reverom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 29, 2012 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi,kakva je situacija sa putem od K.Mitrovice prema Novom Pazaru (koliko sam video,ide se preko Banjske)? Drugar i ja planiramo povratak tim putem,pa cisto da se informisem... Jel bezbedno ici tuda? Pre Manastira Banjska i mostica kod skole skrenes desno pa pravo glavnim putem (on je najsiri). Na pocetku od skretanja je makadam 3-4 km, a posle je asfalt (ne mnogo los). Priroda je prekrasna. Stizes u N.Pazar kod semafora u centru. Put je BEZBEDAN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca ljubovija 4 Napisano Jun 29, 2012 U prolazu, 33 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Kawasaki VN1500 classic, MZ etz 150, IZH Planeta 5... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Deki59, vidimo se u subotu dole! PS Koliko je km od KMitrovice do NPazara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caneF4 32 Napisano Jun 29, 2012 U prolazu, 25 postova Lokacija: BG Motocikl: Nemam :/ Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih to Pećko pivo ubi me Tast pričajući mi o njemu i Peći, Još i da se zahvalim šipcima jer da nije njih nikad možda nebih upoznao svoju buduću suprugu vidimo se sutra BJB Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No.007 7 Napisano Jun 29, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Крагујевац Motocikl: Honda cm 125 custom Prijavi odgovor kao problematičan Видимо се сутра, прво у КГ, па у КМ. Хонда цм 125, тегет боје, са ресама на ручкама и кофером позади. На мени: црна рокерица, црна кацига, црне рукавице, црно-црвена марама око врата, на леђима ранац са четири оцила, беле фармерице (да не буде све црно), па ко ме препозна нек` се јави Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Jun 29, 2012 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se u KG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Jun 29, 2012 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Srecan vam put sutra braco nasa najmilija...neka vas sreca prati citavim putem i da sve prodje kako treba...mnogo,mnogo ,mnogo mi je zao sto ne mogu sa vama...nemam sa kime da idem,a i ja nemam neki motor za toliko putovanje...nadam se da se vidimo sledece godine ....pozdravite mi tamo sve nase dobre ljude ,nasu ljutu Srbadiju... Veliki pozdrav sa primorja Srbije - Herceg Novi uz vas smo i sve nase ljude :zdravo::zdravo: 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Jun 29, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Sta to bi juce na Gazimestanu, Bajkelu i ostale neshto shipci ( rosa) zezali!? Tipa skidaj majcu boje kluba, pa ih ovi odj.... :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Jun 29, 2012 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost propustam... neda mi se nikako..... Srecan put, junaci.....dobar asfalt i dugacke krivine i to samo onakve kakve volite DOGODINE NA GAZIMESTANU!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jun 30, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Nisam uspeo da popravim motor na vreme tako da sutra ostajem kuci. Zelim vam srecan put i da znate da smo mislima uz vas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider95 20 Napisano Jun 30, 2012 Djordje Sekulić, 71 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda cbr 900rr 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put svima sutra,lepo vreme,lepu voznju,i jos bolji provod,ako da Bog sledece godine se i ja pridruzujem.Velika zelja mi je da ucestvujem u ovako nekoj velikoj i patriotskoj misiji,i odem da bar na neki nacin pruzim podrusku nasim ljudima koji jos uvek istraju u svojim zeljama i namerama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Jun 30, 2012 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan SREĆAN NAM PUT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Jun 30, 2012 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan idemoooooooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Jun 30, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jun 30, 2012 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Cekam vesti na nacionalnoj televiziji kad ono nema nista (i onda kazu treba placati pretplatu da nas izvestavaju o cemu?) Na Prvoj film walter brani sarajevo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No.007 7 Napisano Jun 30, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Крагујевац Motocikl: Honda cm 125 custom Prijavi odgovor kao problematičan Има ли неко информацију да ли су бајкери кренули из Београда и када ће бити у Крагујевцу? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano Jun 30, 2012 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosao oko 11:30 pored Zmaj pumpe. Jos je bila gooomila motora tamo i nije mi izgledalo kao da se spremaju za pokret. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...