Ernesto 10 Napisano Octobar 23, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ada Huja - 4,33 Trebinje - 7,10 Velika Plana - 6,66 Petrovac na Mlavi - 7,9 Uzice - 8,80 Zajecar - 6,33 Pancevo - 7,15 Ada - 8,21 Valjevo - 6,17 Bela Crkva - 7,27 Bijeljina - 9,38 Cacak - 6,33 Ivanjica - 6,04 Indjija - 7.13 Lazarevac - 9,38 Kula - 5.92 Novi Sad - 4.45 Jagodina - 6,46 Shabac - 7,66 Sremska Mitrovica - 9.00 Smederevo - 2,32 Banja Koviljača - 8,52 Nis -6,5 Ovo su rezultati glasanja clanova BJB foruma za ovu sezonu. Van svih konkurencija je Umag sa 9,75 Po ovome ispada nagradu za skup sezone u Srbiji dele ravnopravno: Bjeljina i Lazarevac sa prosecnom ocenom 9,38 Drugo mesto pripada Sremskoj Mitrovici sa ocenom 9,00 na trecem mestu Uzice sa 8,80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urke 12 Napisano Octobar 23, 2007 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: South Banat,Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da bi Žare trebao da donira u to ime a na teret kluba jedno dete od ovce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 23, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da bi Žare trebao da donira u to ime a na teret kluba jedno dete od ovce. A nogice od praseta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Octobar 23, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Gde je S. Mitrovica, Sabac, Lazarevac, Smederevo,Ivanjica itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 24, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Gde je S. Mitrovica, Sabac, Lazarevac, Smederevo,Ivanjica itd Smederevo ima, a Šabac smo ukinuli... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Octobar 24, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Odkad je Bjeljina u Srbiji? Sto ce reci da smo pobedili!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Octobar 24, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Po ovome ispada nagradu za skup sezone u Srbiji dele ravnopravno: Bjeljina .. :o a jel se sećaš ti one granice koju smo prešli preko reda.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 285 Napisano Octobar 24, 2007 jedan od DDMZ, 807 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Ernestu što se potrudio da sumira ovogodišnja glasanja u jednu listu. Ovo je bila prva godina u kojoj smo ocenjivali motoskupove. Ideja je da sledeće godine vidimo (i napišemo o tome) da li je organizator uradio više za nas nego prošle godine i naravno da čujemo o skupovima na kojima je odličan provod i ubacimo ih u plan za sledeću godinu. Imali smo velike varijacije u broju "ocenjivača" ove godine, pa je možda neki moto skup ocenjen za nijansu bolje ili lošije nego što je stvarno slučaj na terenu. Takođe, nisu ni svi ocenjivači posetili podjednako moto skupova da bi bili 100% realni. Sve to utiče na krajnji rezultat, ali nećemo se baviti decimalama, dovoljno će biti da zaključimo da je nekoliko skupova (tačnije organizatora) uradilo odličan posao, a nekoliko njih je zakazalo: U "pozitivce" svakako treba izdvojiti Lazarevac, Sremsku Mitrovicu, Užice, Banju Koviljaču i Adu u Srbiji, kao i Umag i Bijeljinu u bližoj okolini, dok su "neprijatna iznenađenja" ove godine bila u Smederevu, Ivanjici, Adi Huji i Novom Sadu. Tako kažu rezultati glasanja. Bilo je ove godine još skupova koji nisu ocenjivani, npr. u Sarajevu, ali ovo je tek početak, uigravamo se. Hvala svima koji su ocenjivali, pozivam vas da i sledeće sezone sugerišemo organizatorima šta da poprave, kao i nagradimo dobre domaćine svojim prisustvom i dobrom reklamom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 24, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Odkad je Bjeljina u Srbiji? Sto ce reci da smo pobedili!! Naravno da nije ali sam smatrao da treba na listu postaviti i klubove iz RS jer su neki od tih klubova clanovi (tzv) MAS-a. Po ovome ispada nagradu za skup sezone u Srbiji dele ravnopravno: Bjeljina .. :o a jel se sećaš ti one granice koju smo prešli preko reda.. Ako mislimo na isto onda si ovo preskocio: Van svih konkurencija je Umag sa 9,75 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 24, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Ernestu što se potrudio da sumira ovogodišnja glasanja u jednu listu. Molim i drugi put. .Imali smo velike varijacije u broju "ocenjivača" ove godine, pa je možda neki moto skup ocenjen za nijansu bolje ili lošije nego što je stvarno slučaj na terenu. Takođe, nisu ni svi ocenjivači posetili podjednako moto skupova da bi bili 100% realni. Ovo je ne izbezni problem. Lokal-patritota ce uvek biti. Smatram i apelujem da bi trebalo objektivno ocenjivati svaki skup za organizaciju a ne kako se neko proveo. Ipak nadam se da ce sledece godine glasanje biti malo masovnije medju clanovima foruma pa ove greske nece dolaziti do izrazaja. Citiracu Mliojka Pantica: Statistika je kao bikini otkriva sve, a ne pokazuje nista. Tako da se ova krilatica o5 pokazala tacnom. U "pozitivce" svakako treba izdvojiti Lazarevac, Sremsku Mitrovicu, Užice, Banju Koviljaču i Adu u Srbiji, kao i Umag i Bijeljinu u bližoj okolini, Ovi domacini su se dokazali i nadam se da ce nastaviti ovako ako ne i bolje. dok su "neprijatna iznenađenja" ove godine bila u Smederevu, Adi Huji i Novom Sadu. Ovo je jedina stvar gde se ne bih slozio sa tobom. Nabrojani skupovi su konstantno losi vec par godina. Dakle organizatori nisu ucinili nista da bi popravili stanje. Konkretno skup u SD: prosle godine su imali problema sa mestom odrzavanja zbog poplavljene tvrdjave, ove godine je brat Sveta ima nezgodu bas pred sam susret, ali neke elementarne stvari kao npr postojanje WC-a su i dalje ostale. Ada Huja: Posle razocarenja prosle godine, ove nisam ni hteo da odem iz principa, iako mozda mogu da uzmem zahvalnicu za najkraci put do skupa. Novi Sad: ovo necu ni komentarisati to je odavno postao vasar a ne moto-skup. Na nama je odluka da li i dalje ici na ova mesta ili sacekati da se situacija popravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Octobar 24, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da bi Žare trebao da donira u to ime a na teret kluba jedno dete od ovce. Samo? Pa to možete ti i Dex sami da opkolite. ;D Kada budu na redu palačinci,povešćemo i roditelje od "deteta od ovce" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Octobar 24, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Stani malo, Ivanjica - 3.36 Potkrala ti se greska, sto nas ojadi ;D Mada ni onaj Najzlijev racun nije najtacniji. Trebalo bi da je 6.04 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=8152.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 24, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Stani malo, Ivanjica - 3.36 Potkrala ti se greska, sto nas ojadi ;D Mada ni onaj Najzlijev racun nije najtacniji. Trebalo bi da je 6.04 http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=8152.0 Izvinjavam se, potkrala se greska u kucanju... i meni i Najzlom. Evo ispravljeno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vudu 6 Napisano Octobar 24, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ideja o ocenjivanju moto-skupova je odlicna i treba je sprovesti i sledece godine,ali u malo drugacijoj formi. Trebalo bi sezonu priblizno podeliti na tri dela,pa posle svakog dela dati u isto vreme sve odrzane skupove na ocenjivanje.Razlog je jednostavan.Ako je prvi moto skup katastrofalan,sledeci koji je iole dobro organizovan moze dobiti nerealno visoke ocene.Smatram da ce ocene biti daleko realnije kada imamo utiske sa 8-9 skupova.Takodje mislim da bi trebalo zamoliti clanove BJB da ukoliko nisu posetili najmanje 50% odrzanih skupova uzdrze se od glasanja,jer cemo tako izbeci lokal-patriotsko glasanje. I ovaj nacin glasanja sigurno ce imati dosta mana,ali mislim da ce ipak biti realniji od ovogodisnjeg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 24, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ideja o ocenjivanju moto-skupova je odlicna i treba je sprovesti i sledece godine,ali u malo drugacijoj formi. Trebalo bi sezonu priblizno podeliti na tri dela,pa posle svakog dela dati u isto vreme sve odrzane skupove na ocenjivanje.Razlog je jednostavan.Ako je prvi moto skup katastrofalan,sledeci koji je iole dobro organizovan moze dobiti nerealno visoke ocene. Moze ovo je odlican predlog. Recimo na mesec dana pa tako i sledeceg meseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boro_m 0 Napisano Octobar 24, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: Prnjavor,Republika Srpska,BiH Prijavi odgovor kao problematičan Ideja ocjenjivanja je svakako pokazatelj kvaliteta i ulozenog truda u organizaciji.Ali,da bi koliko-toliko bila REALNi pokazatelj,mislim da je neophodno postaviti neke standarde ,tako da znamo sta ocjenjujemo.Globalno ocjeniti susret nije posteno. Sapcani su se maksimalno potrudili,ali visa sila je srozala susret na nivo osrednjeg,po brojnosti.Blato i kal su bili do grla,a da ne govorim o tome koliko ih je odustalo od puta.. Hocu da kazem ,da bi smo stekli pravu sliku neophodno je postaviti kategorije(npr. dobrodoslica,pa smjestaj,pa kamp,ambijent,sank...) pri ocjenjivanju i kad ocjenimo to tek onda izvuci"srednju ocjenu" susreta. Slazem se sa Vuduom,da naredni,iole bolji, susret povlaci subjektivnost.A tek ako ne odes nigdje dva-tri vikenda,onda je i na groblju fantasticno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Octobar 24, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan zasluzan sam i ja za dobar moto susret u bijeljini i stoga hocu da i ja castim koljenicama,ustvari meni se jedu koljenice,zare sta mislis sutra da maznemo koju, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 25, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan NE VIDIM NIGDE NISH BRE Nije valjda da se rachuna samo BG i okolina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Octobar 25, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan zasluzan sam i ja za dobar moto susret u bijeljini i stoga hocu da i ja castim koljenicama,ustvari meni se jedu koljenice,zare sta mislis sutra da maznemo koju, Usvaja se...jednoglasno. :D Ponesi foto aparat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 25, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan NE VIDIM NIGDE NISH BRE Nije valjda da se rachuna samo BG i okolina ;D Pa naravno mi BG bajkeRRi samo na to i racunamo. ;D Nadji mi temu o ocenjivanju Nisa pa da i njega postavimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 26, 2007 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan VUDU svaka ti je njegoševa!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 28, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Hajde onda da probamo da napravimo kategorije za ocenjivanje skupova. Kao sto neko rece, Docek, muzicki program, popodnevna zabava, izbor pica i hrane, smestaj... Predlozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 28, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Hajde onda da probamo da napravimo kategorije za ocenjivanje skupova. Kao sto neko rece, Docek, muzicki program, popodnevna zabava, izbor pica i hrane, smestaj... Predlozi... Neko reche...hvala bivshi druzze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Octobar 28, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Izvino molim te jos nisam iskoristio ono dugme <izbaci iz liste prijatelja> ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 28, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Bez shale sada...mislim da je predlog na mestu i jedino poshteno i pravilno reshenje...sad glasanje zavisi od mnogih faktora..od npr.koliko je ljudi bilo na skupu,koliko su pristrasni i tako dalje...mora postojati jasan sistem glasanja,shta se gleda i shta se ocenjuje. I onda ce biti fer! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...