karlo 193 Napisano Februar 20, 2015 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Dopuna Iskopo sam još nekoliko slika sa malo više "akcije" video.bmp 123.bmp 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1384 Napisano Mart 7, 2015 Ne silazi, 6307 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Može li mi neko reći generalno, kakav je ovaj prelaz preko Graba na Ravnoj Gori kao i ovaj deo puta pre i posle prelaza, kroz šumicu ? U koje vreme u godini najranije može da se prođe tuda običnim motorom ? Blato, kaljuga, stene/krupan kamen ? Nekako me najviše brine ova slika sa kolotrazima Doduše, obe fotografije su iz 2010, možda je sad malo prohodnija situacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Mart 10, 2015 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan @karlo - sta ste ovo nasli, uginulog dinosaurusa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Mart 10, 2015 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Šta god da je uginulo šakli su ga detaljno oglodali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Mart 10, 2015 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Može li mi neko reći generalno, kakav je ovaj prelaz preko Graba na Ravnoj Gori kao i ovaj deo puta pre i posle prelaza, kroz šumicu ? U koje vreme u godini najranije može da se prođe tuda običnim motorom ? Blato, kaljuga, stene/krupan kamen ? Nekako me najviše brine ova slika sa kolotrazima Doduše, obe fotografije su iz 2010, možda je sad malo prohodnija situacija Ako nije bilo kiše barem 7 dana, u letnjem periodu. Na brdu je podloga tvrda sa delimično krupnim kamenjem, u potocima se nađe blata. Veći točak i krupnija šara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1384 Napisano Mart 10, 2015 Ne silazi, 6307 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nema ni jednog ni drugog Samo me to jedno mesto zanima, ostatak trase mislim da mi neće biti problem. Tražim bekap potez...Ravna Gora (Bogdanica, Duškovci, Skakavci) - Kosjerić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Mart 11, 2015 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Od Ravne Gore prema jugu imaš lep makadamski grebenski put za Koštuniće. Posle toga ima više varijanti (npr, Orlovo gnezdo - Tometino polje - Kosjerić), ali jeste malo zaobilazno.. Asfalt dobijaš posle Tometino Polja i na momente oko Družetića. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1384 Napisano Mart 11, 2015 Ne silazi, 6307 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ta varijanta mi je na prvom mestu posle osnovnog plana preko Graba. Nema veze što je okolo, čak šta više, možda je i bolje što je duži put Razmatram kako od Aranđelovca da stignem na Taru a da imam što više makadama i da izbegnem magistrale i naseljena mesta. I puteve kojima sam već prolazio. Lošeg asvalta se ne gadim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 26, 2015 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bilo se malo do Glindze prethodnog vikenda. Pripreme za Xross u toku. Mlader Miketa Mlader Teskasi i superteskasi... Hitman Acimo Gomila 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Mart 27, 2015 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide neko u nedelju u glinaru? I jel zna neko šta se dešava sa gravel stazom, jel može da se vozi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 27, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sutra na jazak pa u sumu sa staze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano April 3, 2015 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Jel ce sutra neko u Glindzu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1384 Napisano April 3, 2015 Ne silazi, 6307 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide neko u nedelju u glinaru? I jel zna neko šta se dešava sa gravel stazom, jel može da se vozi? Gravel ? Jel' može malo detaljnije gde je to ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano April 5, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Evo jučerašnje vožnje i sa moje ''glinare''. Fotografija - Ivica Ivanović https://www.facebook.com/IvicaIvanovicPhotography 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano April 5, 2015 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Peščara juče, malo preko 100 km lepog terena.. karlo: ja ću burek i dva piva.. Kuliranje..Pešćara se budi...free image hosting Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano April 6, 2015 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide neko u nedelju u glinaru? I jel zna neko šta se dešava sa gravel stazom, jel može da se vozi? Gravel ? Jel' može malo detaljnije gde je to ? Bivši atv gravel klub, autoputem ka aerodromu, prvo skretanje desno (zemljani put) posle pešačkog mosta kod zmaj pumpe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 6, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ce sutra neko u Glindzu? dobro si pitao pa nisi došao :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1384 Napisano April 6, 2015 Ne silazi, 6307 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide neko u nedelju u glinaru? I jel zna neko šta se dešava sa gravel stazom, jel može da se vozi? Gravel ? Jel' može malo detaljnije gde je to ? Bivši atv gravel klub, autoputem ka aerodromu, prvo skretanje desno (zemljani put) posle pešačkog mosta kod zmaj pumpe. Hvala puno! Tačno znam gde je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 3, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mlader Busman Jimmy Aleksandar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 4, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Maj 5, 2015 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Busman hill climb Busman hill climb 2 ..uz pomoc prijatelja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 5, 2015 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Daj neku naznaku za teskase...sta da vezbamo...uspone, kosine, prepreke, sklekove, trbusnjake ???? Samo se ti svrckaj po dunavskim restoranima. Vezbanje se vec privodi kraju. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skijash 246 Napisano Maj 9, 2015 If in doubt, go flat out., 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM exc 300, Aprilia RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide neko u glinaru danas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Maj 19, 2015 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Subota, okolina Glinare. Raznovrsno... Photos by Alp glinara.gpx 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Jun 5, 2015 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan da li neko planira za vikend ne obaveznu voznju iz Bg-a do i po Fruskoj Gori ili Deliblatskoj Pescari ili sta god samo da je akcija ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...