Maryan 84 Napisano Mart 26, 2014 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Za ovo bih uveo kaznu oduzimanje kamiona,bicevanje na javnom mestu i na kraju sam da rascisti sve ovo ali samo sa lopatom i rucnim kolicima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Mart 27, 2014 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo i zvanicno da vas pozovem da 21-22.juna dodjete na prvi ENDURO CHALLENGE KOP 2014. Svi su pozvani, za svakoga ima odgovarajuca klasa, i za velike i za male motore... Prijave su pocele i iskljucivo idu preko zvanicnog sajta. http://www.xross-team.com/ 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6399 Napisano Mart 27, 2014 Enduraš, 6385 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Otvori posebnu temu za ovo, vredi !! Uhhh jedva cekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li bi neko voleo u nedelju na nekoliko sati vožnje u blizini Beograda? O trasi možemo da se dogovorimo, zavisno od vlažnosti zemlje, guma itd. Racunam da ce biti 80-90% off-road. Ja dosta dobro poznajem staze svuda oko Beograda. Za inspiraciju evo nekoliko slika od prošle nedelje iz okoline Leštana, a ima još u temi: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/97048-oko-beograda-van-asfalta/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Mart 29, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas malkice nahebo i ako mi je mama uvek govorila da ne idem sam u šumu. @ vozac Mogli bi da se nađemo u Glinari oko podne, pa da negde peglamo ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Mart 30, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan CCC, tako je to kad ides bez podrske.. Turi pozadi neki nosac pa da peglamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano Mart 30, 2014 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas malkice nahebo i ako mi je mama uvek govorila da ne idem sam u šumu. Da li je to iznad kružnog puta? Čini mi se da ti se desilo isto i na istom mestu kao meni prošle nedelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Mart 30, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast ako si prepoznao mesto, jer se na slikama ne vidi mnogo. Između strelišta i auto pijace je neka šljunkara ili tako nešto. Tu je i ulaz u šumu. Mala, ali prelepa donica, naravno, ako je prohodna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast ako si prepoznao mesto, jer se na slikama ne vidi mnogo. Pa kako ne bih prepoznao? Kumodraški Mulj je jedna od najpoznatijih prepreka u okolini, uz Lovačko Blato i Slanačku Baru. A to ti se (možda) ne bi desilo da si poslušao moje upozorenje prethodne nedelje: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/97048-oko-beograda-van-asfalta/page__st__20 Da ne misli neko da si se bez veze zaglavio evo jedne slike sa lica mesta. Inače, lep kanal si napravio, možda će sad voda brže oticati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano April 2, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Nije fora da takve bisere čuvaš samo za sebe. Do duše za slanačku baru mislim da znam gde je, ali Lovačko blato... Valjalo bi da se napravi neka pokazna vežba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano April 2, 2014 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lovačko blato je iznad Leštana i naplatne rampe. Nije uopšte veliko, ali je u udubljenju i na raskrsnici pa se teško izlazi bez dobrih guma ili pomoćnika. Odatle može da se produži lepim putem do Boleča ili Vrčina. Slanačka bara je kod manastira pored Slanaca. Nije daleko od glinare. Evo jedan (kakav takav) snimak odatle. Za pokazivanje sam raspoložen nego sam ovog meseca malo u gužvi. Ove nedelje bih verovatno mogao da stignem. Posto ima interesenata i sa težim motorima i glatkijim gumama, a ponegde je još vlažno, ja bih možda ovog puta pre u ravnicu, tj leva obala Save, Bojčinska šuma i okolina. Jeste ravnica ali nije ni skroz ravno ni nezanimljivo, a može da prođe svako (i da se povremeno oseća skoro kao da je na Dakar reliju ). Ako hoće još neko nek se (pri)javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano April 4, 2014 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo je skica trase. Mislim da ima oko 120 km sto je 3-4 sata vožnje. Može i da se produži, npr do Progara Posto je za subotu najavljena kiša, ovo bi odgovaralo i motorima bez grubljih guma (ako ne bude mnogo kiše). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano April 5, 2014 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slike iz tih predela mogu da se vide na: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/97048-oko-beograda-van-asfalta/page__st__20__gopid__1620790#entry1620790 Ako to izgleda suviše ravno, možemo i negde u brda. Planirao sam da istražim Pinosava-Rušanj, a možemo i Boleč-Leštane (to mi je već poznato). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano April 6, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Juče, miljakovačka šuma. Malo kišice, taman da su okreti na tesnom lakši. Eks man je tu napravio svoje igralište. Odličan teren. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 6, 2014 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme za Xross Challenge 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano April 9, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Slike od nedelje, ista meta isto odstojanje, malo interesantniji (raskvašeniji), uslovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 122 Napisano April 11, 2014 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko za neku vožnju negde oko BG u nedelju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano April 12, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme za Xross Challenge Od dans i kod nasu teku pripreme! Sa današnje vožnje. Potez: Podgorac-Dubašnica, Istočna Srbija 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan auhhh ko je ovo vadio napolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano April 13, 2014 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Au, dečaci, pa vi se baš namučiste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano April 14, 2014 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Juce predivno vrijeme, i mi smo malo trasirali rutu Engura... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano April 27, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Exman, Karlo i ja smo se juce malo vozali po Pescari. Razne podloge, odlican trening. https://docs.google.com/file/d/0B3hmHOETNGy8WkxpTVR6Y3NtSjQ/edit?pli=1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 2, 2014 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra bi trebalo da nas bude desetak na stazi Jazak. A neki od nas ce odatle da zapale na frusku u sumu...svi su dobro dosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...