Šarba 1048 Napisano Novembar 6, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Aco ne zameri nasem drugu Karlu, covek je vec u godinama i ne zna sta prica, a izgleda da su mu i one dve planinarke pomutile razum :lol: :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Novembar 6, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Ni Knjaz Miloš nije kiseo, ali se kaže da je to kisela (mineralna) voda, koja od negde izvire, pa još ako je i topla, može noćno kupanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Novembar 6, 2013 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ok, kad budem otisao tamo raspitacu se posto ne umes/neces da objasnis. Inace razumeo sam te da mislis na mineralnu vodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Novembar 6, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre Aco, nema ljutiš, pa znaš da ima jezerce kod samog ulaza u banju Ždrelo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6394 Napisano Novembar 6, 2013 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa tako brate kazi, sta ga komplikujes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Novembar 7, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan El se Karlo smanjio, el je neka prevara u pitanju? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Novembar 8, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Nema šta, slika je do jaja! Kad se smanji na 800 x 600 može i da se sagleda 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Novembar 8, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Photo by Busman I jedna pohvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan jel dolazi neko, i kada, danas da se blatnjavi na Glinaru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan mozda ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan ja sam gore za max 40 min. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan od danas malo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan ADV 133 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R 1200 GS ADV, Yamaha yz 250f, Piaggio Zip Prijavi odgovor kao problematičan odlicno je bilo. prosli smo gde drvosece sa motornim testerama nisu mogli. okrenuli su se i odustali, a Ktm (Miketa) je nastavio da krci sumu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Novembar 10, 2013 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 10, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za podmladak, a i vama dvojici za krcenje sume! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 12, 2013 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Subota, poseta ekipi u Petrovcu na Mlavi, super druzenje, vreme lepo posluzilo 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Novembar 12, 2013 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan sjajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 13, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Novembar 14, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Prošle subote proglašen je kraj sezone ! Ovim putem pozivam sve koji se s tim ne slažu, da svoje neslaganje izraze u subotu, oko podne u Glinari, odakle bi mogli da krenemo u protestnu vožnju, npr. prerko Vinče i Dunava do Pančeva, tamo malo riljamo po moto cross stazi i na kraju, u znak protesta, pojedemo riblju čorbu. A ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Novembar 14, 2013 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za, pod uslovom da mi ne uvale neku sljaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 14, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Prošle subote proglašen je kraj sezone ! Ovim putem pozivam sve koji se s tim ne slažu, da svoje neslaganje izraze u subotu, oko podne u Glinari, odakle bi mogli da krenemo u protestnu vožnju, npr. prerko Vinče i Dunava do Pančeva, tamo malo riljamo po moto cross stazi i na kraju, u znak protesta, pojedemo riblju čorbu. A ? E bas si nasao kad "normalan" svet radi?! Ja cu u petak da napravim generalnu probu strajkom gladju u Glindzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Novembar 14, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Prošle subote proglašen je kraj sezone ! Ovim putem pozivam sve koji se s tim ne slažu, da svoje neslaganje izraze u subotu, oko podne u Glinari, odakle bi mogli da krenemo u protestnu vožnju, npr. prerko Vinče i Dunava do Pančeva, tamo malo riljamo po moto cross stazi i na kraju, u znak protesta, pojedemo riblju čorbu. A ? E bas si nasao kad "normalan" svet radi?! Ja cu u petak da napravim generalnu probu strajkom gladju u Glindzi. Slažem se. I ja radim u subotu. Sto ne bi u nedelju? Isto lepo vreme, biće sunca, mozda i vise ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 14, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan A bih ja i u petak, i u subotu, i u nedelju; al` u nedelju sam vec medju nenormalnima. *ebo me poso`. A vi bi mogli da pomerite za nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Novembar 15, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju ne radi skela, nego menjaj smenu i dolazi, jer posle, kad se zaledi Dunav, bice ti djavo kriv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...