fruitcake 478 Napisano Jun 22, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan btw, ima li neko neki ''šmekerski'' fotoaparat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 22, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Kad se nalazite u nedelju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jun 22, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan sutra u 09:30 se nalazimo sa Busmanom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 22, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazite? Ja bi se prikacio ako nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan http://img594.imageshack.us/img594/6962/t39l.jpg http://img593.imageshack.us/img593/4246/zfq6.jpg http://img41.imageshack.us/img41/6176/b2ok.jpg 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 23, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan http://img594.imageshack.us/img594/6962/t39l.jpg http://img593.imageshack.us/img593/4246/zfq6.jpg http://img41.imageshack.us/img41/6176/b2ok.jpg Dobre fotke Zao mi je sto nisam bio sa vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jun 23, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan uf, bilo dobro! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan http://imageshack.us/photo/my-images/838/awp8.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/585/cm9d.jpg/ 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jun 23, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan par fotki od Busmana i moi 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Jun 24, 2013 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan jbt al je zaraslo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jun 24, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan pa mi kosili koliko smo mogli... Busman i bez čorbe ostao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 24, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Aj` jos par moji`/tvoji` Miketa Sharba Rolle2010 Tri praseta! Hvala momku sa DR-om na flajki corbe Sharba mudro snima, a mi mudro cekamo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Jun 25, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan A to ste vi testerisali gore po brdu! Ja sam odma tu, gde je ovaj ortak sa uvex kacigom pa 30m ispred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi u subotu npr. u 11 pola 12 da provozamo veliki krug (Gl., Seinovac, V. Selo, Slan. Brda, Vincha skela, Dunavski nasip, Pancevo MX staza, Tamish kafana... ili nesto slicno, dogovorili bi se u Glinari. A ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 27, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi u subotu npr. u 11 pola 12 da provozamo veliki krug (Gl., Seinovac, V. Selo, Slan. Brda, Vincha skela, Dunavski nasip, Pancevo MX staza, Tamish kafana... ili nesto slicno, dogovorili bi se u Glinari. A ? A npr nedelja??? U subotu radim drugu jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam druga jbgakakve su sanse za nedelju kolika je to km cisto da bi se organizovao oko goriva jbga kod mene 8 litara staje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 27, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam druga jbgakakve su sanse za nedelju kolika je to km cisto da bi se organizovao oko goriva jbga kod mene 8 litara staje Cuti. Kod mene 7L Imacemo za 100km sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jun 27, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan eh, da vam je jedna Afrika sada tu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Ma gorivo je naj manji problem, i onako trasa prolazi pored rafinerije, nego da uspemo da se uskladimo, a sad vidim na b92 najvljuju pljuskove za vikend. Mozda i ne pogode, a mozda ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 27, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ma gorivo je naj manji problem, i onako trasa prolazi pored rafinerije, nego da uspemo da se uskladimo, a sad vidim na b92 najvljuju pljuskove za vikend. Mozda i ne pogode, a mozda ... Nece biti kise za nedelju... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 27, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Karlo imas PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jun 28, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se i ja budući da su me izjebali na šljaci pa moram da radim subotu. Koliko je to km ukupno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 28, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se i ja budući da su me izjebali na šljaci pa moram da radim subotu. Koliko je to km ukupno? Bas sam se nadao nekoj kravici. Bilo mi je bezveze da se prijavljujem da usporavam testere, ali ako ce vec biti potencijala i za teskasku grupu eto i mene ako ne bude kise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 28, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Prijavljujem se i ja budući da su me izjebali na šljaci pa moram da radim subotu. Koliko je to km ukupno? Bas sam se nadao nekoj kravici. Bilo mi je bezveze da se prijavljujem da usporavam testere, ali ako ce vec biti potencijala i za teskasku grupu eto i mene ako ne bude kise. Ljudi sto vam smeta toliko kisa? Bolje da bude oblacno sa malo kise nego 300stepeni pa da pomremo svi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Jun 28, 2013 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan a i zabavnije je u blatu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...