karlo 193 Napisano Mart 9, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Karlo super vozis za Senior-a ! Hoces da kazes da nisi mogao da stignes cika Seniora? Molim da se u buduce, da nebi bilo zabune, koristi pun naziv: "Senior club-Cuvari vatre" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 9, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Clan Senior kluba-Cuvara vatre je prolazio svuda kao junior samo da mu malo pojacate ovog zelembaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Mart 9, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan A sad malo napisite o pomenutoj ruti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Mart 9, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan A sad malo napisite o pomenutoj ruti Sto? Svrbe te moosevi?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 9, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Enduro R,ti si prosao tom rutom onda pre godinu i po dana valjda...mislim da je toliko proslo...tek si kupio 690 r Nasli smo se kod skretanja za selo Zuce,pa odatle isli uzbrdo samo pravo uz Avalu ;D posle smo presekli na bubanj potok,odatle vozili sve pored kruznog puta i autoputa. Odatle presekli u vocnjake sa druge autoputa i izasli u Lestane Ovog puta je ruta bila 80% ista,samo sto smo prosli jos jednu off deonicu na avali ! Provalio sam i tezu rutu,koja je previse uzana i gde sam gurao ugasenog KLX-a na tom uzanom delu da mi tocak ne bi propao i ceo motor poleteo dole u provaliju slike su napravljene u naselju Simidzici,od skretanja za zuce jedno 5 km prema tresnji. Nista zahtevno,samo ogromna livada,sa prirodnim rovovima i super usponima sa kojih se izlece na zadnjem odatle moze da se presece gde god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Mart 9, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Clan Senior kluba-Cuvara vatre je prolazio svuda kao junior samo da mu malo pojacate ovog zelembaca Pojačanje nikom nebi škodilo, ali se još dobro sećam riječi našeg presvijetlog Vladike P.P. Njegoša, koje je izgovorio na ceremoniji Vaspostavljanja kluba "Čuvari vatre" ( u to vreme to još uvek nije bio Senior club ) : "...a, u ruke Mandušića Vuka, svaka puška biće ubojita" , a čini mi se i da je još rekao "...boj ne bije svijtlo oružje, no ga bije srce u junaka", ili tako nekako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Enduro R 51 Napisano Mart 9, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Bgd Motocikl: KTM 690 ENDURO R, EXC 450 Prijavi odgovor kao problematičan Da da Secam se Bishke, llepa voznjica,,, ajde ovih dana da se dogovorimo nas nekoliko pa da uzivamo malo;) Enduro R,ti si prosao tom rutom onda pre godinu i po dana valjda...mislim da je toliko proslo...tek si kupio 690 r Nasli smo se kod skretanja za selo Zuce,pa odatle isli uzbrdo samo pravo uz Avalu ;D posle smo presekli na bubanj potok,odatle vozili sve pored kruznog puta i autoputa. Odatle presekli u vocnjake sa druge autoputa i izasli u Lestane Ovog puta je ruta bila 80% ista,samo sto smo prosli jos jednu off deonicu na avali ! Provalio sam i tezu rutu,koja je previse uzana i gde sam gurao ugasenog KLX-a na tom uzanom delu da mi tocak ne bi propao i ceo motor poleteo dole u provaliju slike su napravljene u naselju Simidzici,od skretanja za zuce jedno 5 km prema tresnji. Nista zahtevno,samo ogromna livada,sa prirodnim rovovima i super usponima sa kojih se izlece na zadnjem odatle moze da se presece gde god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Mart 20, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od boljih stvari koja može da se uradi po ovakvom danu, a kad se pobegne s posla, jeste da čovek ode u Glinaru. Pa sam tako i postupio. ( sreća što moja poslodavka ne čita ovaj forum, a verovatno i ne zna da postoji ) Kad tamo..., ili je počelo neko renoviranje, ili je to prva intervencija Vandala na ovom sportskom objektu. Ostaje nada, ipak, da su se to smo dokona deca malo igrala, a da nije u pitanju, ničim izazvan revolt, lokalnog, inače miroljubivog, stanovništva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Mart 20, 2013 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Neshvatljivo mi je kako i zašto neko može da bude tolika džukela pa da uradi ovo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
exman 241 Napisano Mart 20, 2013 Svrati ponekad, 306 postova Lokacija: Bgd N44 44 14 E20 27 10 Motocikl: KTM 525exc Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od boljih stvari koja može da se uradi po ovakvom danu, a kad se pobegne s posla, jeste da čovek ode u Glinaru. Pa sam tako i postupio. ( sreća što moja poslodavka ne čita ovaj forum, a verovatno i ne za da postoji ) Kad tamo..., ili je počelo neko renoviranje, ili je to prva intervencija Vandala na ovom sportskom objektu. Ostaje nada, ipak, da su se to smo dokona deca malo igrala, a da nije u pitanju, ničim izazvan revolt, lokalnog, inače miroljubivog, stanovništva. Ne verujem da je neko mogao biti toliko zao ili iznerviran, bilo je potrebno mnogo vremena i energije da se to uradi. Ako se ne varam, nedostaju brezoni i matice i sa kotura za kablove i sa guma, vrlo je moguce da su u pitanju "mali preduzetnici"...nadam se da im je bar bilo na korist, da su to unovcili i popili ili POPUSILI do sada. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 20, 2013 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan uffff Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 20, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan tuga ali je moramo priznati bilo za ocekivati, pa kad imamo vandale koji lome deci na igralistima klackalice, ljuljaseke i tobogane sto se cudite da i nase igraliste neko srusi. Postoji par varijanti ko je ovo mogao da uradi. Klinci koji ne znaju sta ce od sebe i sa svojom negativnom energijom, komsije kojima smo verovatno poceli da smetamo ili neko ko je video svoju korist u vec pomenutim srafovima i brezonima. Moja ekipa i ja smo pricali kuda popularizacija glinare moze da odvede bas pre pocetka pravljenja ruta i poligona. Jeste dobra stvar sto enduro ekipa ima gde da se okupi ali cim to preraste dva-tri coveka i umesto jednom mesecno to postane svaki dan ,automatski pocnemo nekom da smetamo. Ocekivali smo ili ovo sto se desilo ili raciju policije, jedno se upravo desilo a i drugo nemoj da vas uskoro iznenadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 20, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Auh, ovo je uvreda. Ali priznacete da smo negde u sebi ocekivali nesto slicno. Necuvano i nebranjeno je u jadnom i psiholoski nestabilnom drustvu uvek bilo meta vandalizma. Medjutim, nema mesta ocajanju. Nisu to ucinile komsije, ne smetamo mi njima; niti ce se u buducnosti desiti neka racija, nema tome mesta. I ranije, dok je samo par nas islo u Glindzu, sam uocio neke momente necije nervoze. Recimo, jedan dan neko donese i baci stari krevet. Sledeceg dana je taj krevet samo gomila garezi i pepela. Vidjali ste vereovatno po jednom delu staze razbacane delove nekih elektricnih uredjaja, ili razbijen ekran starog televizora lampasa. Jos neko se u Glindzi, kao mi, oseca domce, i jos nekome je Glidza tajno mesto za opustanje na neki njegov nacin. Jeste prizor sa ovih slika jadan i izaziva gorcinu, ali, napravicemo mi jos bolje i jos lepse. A i ne moramo. Ima prirodnih prepreka sasvim dovoljno. Dolazi lepo vreme i nista nas ne moze spreciti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Mart 20, 2013 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Iskren da budem ja sam misllio da ni prvi vikend nece nista ostati od onoga sto smo pravili ali dosta je trajalo. Vidi se da nije neko revoltiran rasturao nego je skidao neko kome su trebali srafovi i brezoni. Da je hteo, razjebao bi ono po stazi. Ali zemlju i teren ne mogu da odnesu, velike gume isto. Znamo za drugi put sta ide lose pa cemo to i doneti. Sada imamo i drva za rostilj kada se budemo okupili. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Mart 20, 2013 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo vec kod okupljanja kad ce to biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 20, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad tamo..., ili je počelo neko renoviranje, ili je to prva intervencija Vandala na ovom sportskom objektu. Ostaje nada, ipak, da su se to smo dokona deca malo igrala, a da nije u pitanju, ničim izazvan revolt, lokalnog, inače miroljubivog, stanovništva. Nisu Vandali niti je revolt... prošli put kada sam bio na glinari (bio sam pa je došao momak sa 450exc-om ima BMWov servis tu u kraju) bio je neki lokalac koji je rekao da je jedan deo glinare njegov (dobio covek nazad na sudu) i spomenuo je da bi on to preorao a da će da pomeri prepreke (pošto koliko sam ga razumeo njegova parcela je baš tu gde su prepreke i one dva velika uspona). On reče da će proći vremena dok ne bude doterao mehanizaciju da to preore. Imam njegov kontakt (ime i telefon), generalno nije problem da prebacimo prepreke na desnu stranu... doduše treba ga pitati da nije on uzeo te šrafove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 20, 2013 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan lik koji dovodi mehanizaciju ima 500din za shrafove.. to su bre cigani uzeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Mart 20, 2013 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan mislim da se za gvozdje placa 20din po kg, pa bi za 500 din. trebalo 25 kg. Obzirom na kolcinu "pronadjenog" gvojza, valjace im ako budu mogli nesto makar da popuse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 21, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 70 din je valjda kilo.. Nego juče sam opet malo istraživao okoliš.. od kada se pređe most ka Kovinu nasipa ima i levo i desno, može lepo da se pegla Sledeći pu bih tako do Pančeva.. Da prođe ovaj ledeni talas i mogli bi opet.. Šuster je zasad pokazao zainteresovanost da ide samnom.. ako još neko hoće, izvolte.. Ovaj teren posebno prija našim kravama..može baš brzo da se vozi.. a nije dosadno i monotono jer ipak ima iznenađenja usput Kovinski most..baš je golem 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 21, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Do Panceva je prasnjavi auto put, pomalo i monotono (al mozes posle na buvljak ), tuda sam isao biciklom..... uzmi malo istrazuj okolinu Smedereva , onu brdsku-sumadijsku stranu. A sto se tice drustva, planiraj i neki vikend dan, a ne kao juche u sred radnog vremena....i ne dozvoli da Shuster krene bez rakije, da ne padne moral. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 21, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Prašnjav će da ti bude ako ne zavrneš gass Na 100-120 uopšte nije monotono..meni bar.. Kakogod, nisam tuda išao..a prekoputa mi je.. a može i na desnu stranu od mosta.. juče stigoh do Bavaništa i još malo.. kako jezivo zvuče kopovi za pesak sedneš u lad da iskuliraš..a ono preko horor film se snima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 21, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nizvodno..mozes sve do Bele crkve da odes ili do Rama , pa skelom preko Dunava i nazad ...ja nisam isao tuda , al kazu da je dojajno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Mart 23, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Sve je do jaja samo kad krene ova sezona,ja moju Trandzu da registrujem sad neki dan i idemo moze ova fora damom nizvodno pa skelom da ispitamo teren od Rama do Morave...ako neko zna teren nek se javi...Rakija je tu a stigla je i domaca panceta pa je moral na zavidnom nivouuu..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Mart 23, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Cile kad registrujes Tetku da se pridruzis??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 23, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Sve je do jaja samo kad krene ova sezona,ja moju Trandzu da registrujem sad neki dan i idemo moze ova fora damom nizvodno pa skelom da ispitamo teren od Rama do Morave...ako neko zna teren nek se javi...Rakija je tu a stigla je i domaca panceta pa je moral na zavidnom nivouuu..... Ne mora pančeta...ubedio si me još kod rakije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...