karlo 193 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da se "Teškaši " ne ljute na mene zbg kometara u vezi prohodnosti slanačkih brda. Slažem se da je mnogo bitnije ko vozi motor nego koliko kg ima makina. Zaista nemam mnogo iskustva sa forumima, pa bi mi dobro došao neki predlog u vezi načina organizovanja sastanka zainteresovanih za " BG off ". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 15, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ko se ljuti, može samo da mu.. Izaberemo neki dan.. može i radni.. nađemo se na Mirijevu i pičimo samo pravo.. Usput se sve ostalo dogovaramo.. Može li jednostavnije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 15, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko puta sam vozio do Progara, nasipom i pored nasipa. Jel zna neko, da li moze dalje do Kupinova, Obreza, kroz Obedsku baru, do Grabovca? Inace bi bilo korisno da sakupimo na jednom mestu track logove i/ili opise, uputstva za kolske, makadamske i druge off road puteve, po krajevima Srbije i regiona. Oko Beograda za pocetak... Do Kupinova nisam mogao da nadjem put a de se ne ode na malo asfalta. Mada ako cemo bas istinu, na toj lokaciji mi je skoro uvek vaznije da nadjem benzinsku pumpu sto pre, a tada mi je i asfalt dobar . Sto se mirijevske voznje tice samo se dogovorimo koji dan ranije. Ja se secam da sam imao problem sa pumpama i kao sto Karlo kaze putevima koji ne vode nikuda. Mada ako ovi dvocilindrasi krenu uvek mogu se ogrebem za koju litru Sto se savske tice tamo sam ionako svakog vikenda, sjajno mesto ako se zivi na NBGu ili u Zemunu a nema se puno vremena za voznju. Orlova ima dosta da se vidi, a sad za vikend su fazani samo iskakali. Sume su prohodne samo po stazama, mada ako bi teskasi malo raskrcili rastinje ... . Za ono bas mangupiranje ima i naslaganih debala i slicno. Jos jedan plus je i novi most kod Obrenovca koji vodi do novih terena 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 15, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan au vlajko dobra ideja za bgdoff, samo moramo dosta da se vozamo da sklopimo neku trasu mlader je retko na forumu al' zvacu ga ovi' dana, on je svakako po ceo dan na glindzi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Maj 15, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko puta sam vozio do Progara, nasipom i pored nasipa. Jel zna neko, da li moze dalje do Kupinova, Obreza, kroz Obedsku baru, do Grabovca? Inace bi bilo korisno da sakupimo na jednom mestu track logove i/ili opise, uputstva za kolske, makadamske i druge off road puteve, po krajevima Srbije i regiona. Oko Beograda za pocetak... Do Kupinova nisam mogao da nadjem put a de se ne ode na malo asfalta. Mada ako cemo bas istinu, na toj lokaciji mi je skoro uvek vaznije da nadjem benzinsku pumpu sto pre, a tada mi je i asfalt dobar . Sto se mirijevske voznje tice samo se dogovorimo koji dan ranije. Ja se secam da sam imao problem sa pumpama i kao sto Karlo kaze putevima koji ne vode nikuda. Mada ako ovi dvocilindrasi krenu uvek mogu se ogrebem za koju litru Sto se savske tice tamo sam ionako svakog vikenda, sjajno mesto ako se zivi na NBGu ili u Zemunu a nema se puno vremena za voznju. Orlova ima dosta da se vidi, a sad za vikend su fazani samo iskakali. Sume su prohodne samo po stazama, mada ako bi teskasi malo raskrcili rastinje ... . Za ono bas mangupiranje ima i naslaganih debala i slicno. Jos jedan plus je i novi most kod Obrenovca koji vodi do novih terena Od Kupinova do Obreža može kroz Obedsku baru, odnosno njenim savskim rubom, ali nisam našao letnji put do Grabovaca, a da ne izađem u Obrež. Uglavnom sam izbijao na nekakve zasade ili na puteljke kao sa prve fotografije, za koje mi se činilo da se završavaju na mestu odakle je izvlačeno drveće. Iz centra Obreža do Grabovaca vodi letnji put. Sam rezervat je označen tablama i u njega nisam hteo da ulazim. Inače, tu su debla koja je pominjao Marko, tu je i orao ribar, kao i ostala flora i fauna: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
O l e g 118 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 690 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Uh ovo mora da se proba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Maj 15, 2012 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Nekoliko puta sam vozio do Progara, nasipom i pored nasipa. Jel zna neko, da li moze dalje do Kupinova, Obreza, kroz Obedsku baru, do Grabovca? Inace bi bilo korisno da sakupimo na jednom mestu track logove i/ili opise, uputstva za kolske, makadamske i druge off road puteve, po krajevima Srbije i regiona. Oko Beograda za pocetak... Do Kupinova nisam mogao da nadjem put a de se ne ode na malo asfalta. Mada ako cemo bas istinu, na toj lokaciji mi je skoro uvek vaznije da nadjem benzinsku pumpu sto pre, a tada mi je i asfalt dobar . Sto se mirijevske voznje tice samo se dogovorimo koji dan ranije. Ja se secam da sam imao problem sa pumpama i kao sto Karlo kaze putevima koji ne vode nikuda. Mada ako ovi dvocilindrasi krenu uvek mogu se ogrebem za koju litru Sto se savske tice tamo sam ionako svakog vikenda, sjajno mesto ako se zivi na NBGu ili u Zemunu a nema se puno vremena za voznju. Orlova ima dosta da se vidi, a sad za vikend su fazani samo iskakali. Sume su prohodne samo po stazama, mada ako bi teskasi malo raskrcili rastinje ... . Za ono bas mangupiranje ima i naslaganih debala i slicno. Jos jedan plus je i novi most kod Obrenovca koji vodi do novih terena Od Kupinova do Obreža može kroz Obedsku baru, odnosno njenim savskim rubom, ali nisam našao letnji put do Grabovaca, a da ne izađem u Obrež. Uglavnom sam izbijao na nekakve zasade ili na puteljke kao sa prve fotografije, za koje mi se činilo da se završavaju na mestu odakle je izvlačeno drveće. Iz centra Obreža do Grabovaca vodi letnji put. Sam rezervat je označen tablama i u njega nisam hteo da ulazim. Inače, tu su debla koja je pominjao Marko, tu je i orao ribar, kao i ostala flora i fauna: E hvala bogu da mi neko otvori oci pa da vidim sta imam u komsiluku! Moramo organizovati neku turu i to hitno~! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Iam još jedna sjajna lokacija, Trešnja, Babe, Parcanski vis, Barajevo, Kosmaj... Odlična stvar je spojiti od Vinče do Bubanj potoka, pa odatle izbiti na Avalu, odatle uz malo asfalta izbiti na Kosmaj. Javi se ako te "ova strana" zanima, da se vozamo po ovim šumama, livadama, blatu... [/quo MENI SE SVIDJA OVA RELACIJA O NE BI SMETALA NI NEKA DRUGA GDE SVI TU I MALI MUJO SAMO DA JE OFF,HOCEMO CILE IZ SMEDEREVA I JA DA SE PRIDRUZIMO EKIPI PA SALJITE POZIV AKO VLAJKO KRECE IZ SD NEK SE JAVI DA IDEMO SKUPA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 15, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 16, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan MENI SE SVIDJA OVA RELACIJA O NE BI SMETALA NI NEKA DRUGA GDE SVI TU I MALI MUJO SAMO DA JE OFF,HOCEMO CILE IZ SMEDEREVA I JA DA SE PRIDRUZIMO EKIPI PA SALJITE POZIV AKO VLAJKO KRECE IZ SD NEK SE JAVI DA IDEMO SKUPA... Nensy i ja idemo sigurno.. samo da prođu monsuni i utvrdimo datum.. Odavde vidim jedno 10-15 motora u najavi Karlo, a i ostali ljubitelji jednog ili 2 cilndra.. ovo je događaj koji se ne propušta http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/80430-kotlina-2012/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 16, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan ajde bre odredjujte datum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Maj 16, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ideja. Nadam se da nećemo morati previše da čekamo da uslovi za vožnju budu OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 16, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan rhmz kaže vikend bez kiše sa oko 20ºC , taman da se prosuši malo pa od nedelje peganje čuo se juče sa MladeRom - zna neke staze, kaže da tu teži motori ne prolaze, al' ko zna gde se on zavlačio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Maj 16, 2012 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Maj 16, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Nego, hteo sam da se malo vratimo na osnovnu temu, a to je , kako je exman rekeo u svom komentaru " teren koji počinje dve ulice dalje", za dnevno oslobađanje od stresa, npr. posle radnog vremena i sl. U mom slučaju, obzirom na lokaciju, najčešći pravci vode preko pančevačkog mosta, Mirijeva, V.M.Luga, bloka 45. Mokroluška varijnta je relativno kratka, ali zanimljiva. Od V.M.lugga, pa kroz podvožnjak ispod auto puta, zatim uzbrdo-nizdrdo, šumarak, livada, Leštne, pa ka Bubanj potoku,ali pre njega skretanje uzbrdo u šumu. To je i naj lepši deo ove turice, borovi, stene, ko na moru ,pa deo sa blatom ,pa Kumodraž. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 16, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan rhmz kaže vikend bez kiše sa oko 20ºC , taman da se prosuši malo pa od nedelje peganje čuo se juče sa MladeRom - zna neke staze, kaže da tu teži motori ne prolaze, al' ko zna gde se on zavlačio šta ne prolaze... uz pomoć prijatelja (tj. gurku i vučenje) svuda se prolazi :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 17, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/81156-bg-off-sastanak/page__gopid__1302238#entry1302238 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 17, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan rhmz kaže vikend bez kiše sa oko 20ºC , taman da se prosuši malo pa od nedelje peganje čuo se juče sa MladeRom - zna neke staze, kaže da tu teži motori ne prolaze, al' ko zna gde se on zavlačio šta ne prolaze... uz pomoć prijatelja (tj. gurku i vučenje) svuda se prolazi :D ma odglavljivao sam se ja i sam kada sam upadao u neka duboka blata negde uzmeđu Ritopeka i Vinče, ali zamišljam nas 10 u takvoj situaciji 'oću se vozim! jbg ja radim ove nedelje drugu, pa sam se dogovorio sam Maretom za sledeću nedelju, da malo istražimo... Mada Karlo već zna pute, valja ih samo nekako zabeležiti, vidite da neko krene sa GPS-om pa logujte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Maj 18, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Danas u 18h sastanak zainteresovanih za BG-off. Plato ispred opštine Zvezdara ( B. K. Alexandra). Dogovor, plan, predlozi... ćepi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 19, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Odavde je sve počelo pa ovde i nastavljamo.. Zahvaljujući B@netovoj ekspeditivnost guma mi je stigla u obećanom roku..pa glupo je da stoji i čami čekajući Kiša je bilo, ali gledajući ovaj moj strmopizd u ladovini.. prilično se osušilo Tako da mogli bi SUTRA DA OPLETEMO VOŽNJU Predlažem da se nađemo u Glinari u cik zore (recimo 10h) Izdivanimo malo o koječemu i zaputimo se negde.. Mogli bi ka Vinči i dalje.. a ako dođemo do SD mogli vi preko mosta pa nazad uz Dunav do PA.. Tu su vrhunski pravci za peglanje, nabijen pesak i Nensy me je vozila preko 100.. sa sve samnom A može i neka druga tura.. kako se dogovorimo.. od ovih sastančenja slaba vajda ko bi išao neka se turi na spisak.. 1. Karlo 2. Nensy 3. Vlajko 4. Tamo vamo, negde možemo i da srčemo riblju čorbu, uglavnom nedelja 10h..Glinara ponesite vode i skinite kofer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 19, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nema vremena za forum.. al ima za avanturu 1. Karlo 2. Nensy 3. Vlajko 4. MladeR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Maj 19, 2012 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan 1. Karlo 2. Nensy 3. Vlajko 4. MladeR 5. Tarabić (mlađi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Maj 19, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Gde je glinara? Pokusacu da se iskombinujem da dodjem sa boljom polovinom ako uspem da odlozim obaveze od sutra. Samo nisam skontao gde bi isli (da li da dolazimo kinezom ili jamahom - malo je zajebano ceo dan provesti na SM-u u dvoje)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 19, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan cekam slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 19, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan jbg, meni je ovo nedelja dežurstva, ne radim ali moram da sam uz računar i telefon vi peglajte, ja ću se igram od nedelje... logujteeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...