Mihajlo 0 Napisano Novembar 26, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 26000,znaci puno manje nego prosle kada sam imao 37000 Kod mene obrnuto prosle godine 27.000 a ove 34.000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano Novembar 26, 2007 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Samo 15-ak hiljada, pa prodao motor. Cekamo sledecu Sazonu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Novembar 26, 2007 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Sa Kawom KZT 1100 2000km sa ZX10 18000km samo da žena ne pročita i nedaj bože sabere koliko sam para bacio na gorivo pa ću sledeće godine voziti sobni bicikl sve skacigom na glavi ??? :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banbus 6 Napisano Decembar 28, 2007 U prolazu, 96 postova Lokacija: Umka Motocikl: Yamaha R1 - 2005 Prijavi odgovor kao problematičan oko 7.500 pa mali peh Ali spreman za novu sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Decembar 28, 2007 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan od marta do oktobra 10500km ,vecinom grad i okolina + par moto skupova po vojvodini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Januar 1, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan 8500km na kinezu od 150 za tri leta 20000km ja sam od retki koji je na kinezu napravio ovoliko kilometara sada je kupljena kava pa ce mo i vise kilometara preci boze zdravlja i para pa ce i kolimoetara biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Januar 3, 2008 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Od 19 juna do oktobra na skup u K.Mitrovici 5600 sa sve Kinezom (KeeWay 150) Od toga najvise na putevima mozda samo 100-200km u samom gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1450 Napisano Januar 4, 2008 Drug član, 1387 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan hmmmm....sezona 2007. mi je bila najslabija od svih cini mi se :'( Presao sam oko 3500km ali na skuteru Suzana je stigla kod mene na dan kad se stustio prvi sneg u Srbiji i napravio totalni haos pa sam u ocajanju presao oko 0.5km po garaži A onda kad su dosli "lepsi" dani vozao sam se dok nije doslo do 5 C pa sam presao oko 600km ;D Eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Januar 4, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi sramota me je i da pomislim a tek da kazem!Citavih 2-3 kilometara i to ne bih ali sam probao jedan virago 250!Mislim sta reci,j.... ti prokleti posao,odes u 7 vratis se u 7 mrtav umoran i sta onda,ni sa zenom ne stignem da se propisno ...,u jebaga ja ga bas pretera,sa njom ipak stizem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikri 3 Napisano Januar 4, 2008 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi sramota me je i da pomislim a tek da kazem!Citavih 2-3 kilometara i to ne bih ali sam probao jedan virago 250!Mislim sta reci,j.... ti prokleti posao,odes u 7 vratis se u 7 mrtav umoran i sta onda,ni sa zenom ne stignem da se propisno ...,u jebaga ja ga bas pretera,sa njom ipak stizem! NEEEEE to raditi sebi od zivota ,zivot je uzivanje ,cega ces se secati kasnije ,da si zivot proveo od 7 do 7 na poslu ,uzas ,nije bitno sta radis nego koliko zaradis a to opet ne sme da ti oduzme vreme za tebe i samo tebe ,zajebi druge ,svatko treba da se posveti sam sebi pa ako se ostali tu uklapaju super ,veruj da je tako jednom se zivi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Januar 7, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da sam motor pazario tek pocetkom jula, a nazalost 01.09.2007 imao udes, zadovoljan sam sa svojih skromnih 3500km uglavnom van grada. Ali zato se nastupajucoj sezoni radujem kao malo dete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano Januar 9, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Do sada u 2008-oj godini ? Naravno da sam presao, ali na zalost samo po garazi oko 15-ak km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Januar 9, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam presao nekih 250 km prosle sezone :'(. Bio sam u vojsci na redovnom sluzenju vojnog roka od marta. Strujo, martovska je najbolja klasa! ;D Salu na stranu, ove godine bi voleo da nadohnadim sve ono propusteno od prosle sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 9, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan u 2008 90km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 9, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan u 2008 90km Lako je tebi kad hiltijem vrtiš cajger sajlu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 9, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ahaaa ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Januar 10, 2008 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan 3200 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eddie 0 Napisano Januar 12, 2008 U prolazu, 45 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan 38000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Januar 14, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan U 2007 cca 17.300, u ovoj 2008 još ništa :'( - imam več težku abstinenčnu krizu. M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Januar 19, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Sa Keeway-em sam prošlu sezonu završio sa sabijenih 3500km., a sa kawom od nove godine do sada 82km., ali biće ih još mnogo više. Ako ikada dodje lepo vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 20, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan u 2008 90km Pih i ti kao vozis motor U 2008. 320 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Januar 25, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan u 2008 90km Pih i ti kao vozis motor U 2008. 320 km ajde, ajde ! evo skoro 2k ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
G A G A 3 Napisano Januar 27, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Urrrraaaaa !!!!!!!!!! Prosli vikend sam izasao iz garaze i sa drugarom okrenuo nekoliko krugova oko Ljubljane i na onih, garaznih 15 km, nabacio jos 326km. J u p i i i i i i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Februar 1, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Januar mesec 526 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Februar 1, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Januar mesec 526 km Ma pitanje je koliko si presao motorom,a ne kolima ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...