Čorta 172 Napisano Maj 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan U pravu je ribolovac, ja sam više puta išao tom deonicom, Golubac - Kladovo, i mogu vam reći da je tačno ta deonica i najlepša, kako za vožnju, tako i za neku zajedničku fotku!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Maj 22, 2012 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan tek sad neznam kojim cemo putem ,plan je bio iz nisa do pozarevca pa tamo da se nadjemo a i ovo nije lose ,iz nisa preko zajecara pa dokle stignemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15568 Napisano Maj 23, 2012 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Gospodo Maxisti , bice prava steta ako izostavite najlepsu deonicu niz Dunav od Milanovca do Kladova. Naime radi se o samo 50-tak kilometara puta . Vasa je odluka a moja sugestija da to ipak izvezete. U Kladovu imate prenocista u privatnom smestaju za malo para . Kako god odlucili srecan put svakako . U potpunosti se slazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2055 Napisano Maj 23, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 942 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan I ja se slažem sa Ribolovcem, a pogotovo sa onim delom da je potrebno prenoćiti u Kladovu Ako ovu vožnju posmatramo kao jednu od pripremnih za Transfagaraš, onda možemo odmah da planiramo sledeću i to dvodnevnu - prvo do Kladova (a možda čak i do Negotina) a sledećeg dana preko brane na drugu stranu i nazad kroz Rumuniju preko Bele Crkve ili Vršca. Idealno vreme za to bi bilo negde u julu da bi za avgust bili spremni za pravu stvar! Ovu nedelju možemo da iskoristimo za upoznavanje sa "južnim krilom" MAXI ekipe pa im stoga predlažem da susret bude u Požarevcu i to najkasnije do 11h. Ako BG ekipa sa AK krene tačno u 9h, stižemo na vreme da nastavimo zajedno. Posle toga nas čeka preko 150Km zajedničke vožnje do Majdanpeka gde bi deo ekipe mogao da se spusti prema Zaječaru a ostatak nastavi ka Kučevu i dalje ka kući... Ako dobro rasporedimo vreme možemo usput da svratimo na Srebrno jezero, posetimo Golubačku tvrđavu, Lepenski vir i ručamo na mestu gde je Dunav najširi - na plaži u Donjem Milanovcu. Iako na tom mestu postoji neki restorančić, sumnjam da će biti vremena za posluženje grupe od 20-tak članova ali zato možemo da ponesemo sendviče i uživamo u pogledu sa obale. Na kraju se ovo možemo da začinimo i posetom jednoj od najlepših pećina u Srbiji. Rajkova pećina je od Majdanpeka udaljena svega par kilometara a obzirom da je otvorena samo za grupne posete ovo je idealna prilika da proverimo zašto je toliko čuvena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam definitivno za Sashinu varijantu..tj za obe varijante.. Kraca voznja sad, a duza u julu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11518 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4361 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim razvoj situacije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dadinho 40 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500ie / Yamaha T-max / Yamaha MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan takodje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4654 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5985 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Već sam nekoliko puta pisao: sasha retko piše al' kad napiše nešto to je k'o iz Jevanđelja! Slažem se u potpunosti sa svim navedenim. Dakle da ne tupimo dalje: Skup na AK od 8h do 9h. Polazak u 9h! Ko je tu - tu je! u 11h skup sa "južnim krilom" u Požarevcu i grupna vožnja dalje. Molim sve drugare koji se nisu vozili u grupi da pogledaju temu o vožnji u grupi da ne bi bilo nepredviđenih i neželjenih situacija. Ko se ne bude pridržavao pravila vožnje u grupi, biće zamoljen da vozi ispred grupe ili iza na pristojnom odstojanju. Pošto se tema i dogovori oko nje prilično otegla, ne bi bilo loše da se potvrdimo ko ide i odakle kreće. Početne stanice ćemo označiti kao AK i PO a dogovore oko skupljanja ljudi koji voze iz istog pravca, čekanja i slično nastavite slobodno u temi. Evo zadnjeg spiska a vi ga korigujte po želji: 1. Rohirim + snajka AK 2. cobe + gospođa(možda) PO 3. markulja + lepsa polovina AK 4. bracabgd AK 5. Šipi + Lula PO 6. Satelis AK 7. Big Rider(taman da se upoznam konacno sa nekima od vas) AK 8. alexanto + Bilja možda AK 9. AlexBGD + lepsa polovina AK 10. Zeka Peka i drugari AK 11. SuperPOP AK 12. crnibgd+Slavica AK 13. Čorta + Suza PO 14. Sasha & Vesna AK 15. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bo.S.T motorcucles 268 Napisano Maj 23, 2012 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: nis.srbija Prijavi odgovor kao problematičan sve je lepo isplanirano ali za nedelju kazu kisa ceo dan,da nosimo i kisobrance Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11518 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4361 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Prognoza je nestabilna..videcemo jos kako ce biti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 23, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan ja ne znam sta da radimo ako bude kisa ceo put!!! pa smoricemo se ko tuljani!!! Toliko se radujem ovoj voznji i cekam tu nedelju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11518 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4361 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rideru ti si zavistan od "!!!" :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Već sam nekoliko puta pisao: sasha retko piše al' kad napiše nešto to je k'o iz Jevanđelja! Slažem se u potpunosti sa svim navedenim. Dakle da ne tupimo dalje: Skup na AK od 8h do 9h. Polazak u 9h! Ko je tu - tu je! u 11h skup sa "južnim krilom" u Požarevcu i grupna vožnja dalje. Molim sve drugare koji se nisu vozili u grupi da pogledaju temu o vožnji u grupi da ne bi bilo nepredviđenih i neželjenih situacija. Ko se ne bude pridržavao pravila vožnje u grupi, biće zamoljen da vozi ispred grupe ili iza na pristojnom odstojanju. Pošto se tema i dogovori oko nje prilično otegla, ne bi bilo loše da se potvrdimo ko ide i odakle kreće. Početne stanice ćemo označiti kao AK i PO a dogovore oko skupljanja ljudi koji voze iz istog pravca, čekanja i slično nastavite slobodno u temi. Evo zadnjeg spiska a vi ga korigujte po želji: 1. Rohirim + snajka AK 2. cobe + gospođa(možda) PO 3. markulja + lepsa polovina AK 4. bracabgd AK 5. Šipi + Lula PO 6. Satelis AK 7. Big Rider(taman da se upoznam konacno sa nekima od vas) AK 8. alexanto + Bilja možda AK 9. AlexBGD + lepsa polovina AK 10. Zeka Peka i drugari AK 11. SuperPOP AK 12. crnibgd+Slavica AK 13. Čorta + Suza PO 14. Sasha & Vesna AK 15. Mala ispravka: Čorta + Suza vas čekaju u Milanovcu! (ne u PO) !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11518 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4361 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pocnite da razmisljate onako usput o premestanju akcije za subotu, nece biti prijatno voziti 350km ako bude padala kisa sve vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4654 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5985 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja u subotu ne mogu - radim svadbu. Ako odlučite za subotu, nema frke - želim vam lep provod a vidimo se drugom prilikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11518 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4361 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne kazem ja nista..samo onako usput napisah... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4654 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5985 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zašto da ne: predlog je skroz na mestu. Ako ima ljudi kojima je svejedno da li subota ili nedelja a za subotu je predviđeno lepo vreme onda idite u subotu. Ako ostane dogovor za nedelju ja dolazim makar led padao i što se mene tiče, pošto cobe reče da on dolazi do Požarevca kakvo god vreme bilo, možemo ići i samo do Požarevca. Ima i tamo neka kafanica koja će nas primiti... A opet kažem (pišem): Ako većini odgovara subota, idite lepo po lepšem vremenu. Ja se neću buniti da u nedelju odspavam do podneva a imam i posla preko glave... ...jedino će Alexa sačekati za lažne xenone neki drugi dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 877 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2065 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11518 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4361 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vidis, o tim sijalicama nisam razmisljao.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 877 Napisano Maj 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2065 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Sta ce ti sijlice i ovako planiramo da se vratimo do mraka.Skokni ti do Zablja pa ih uzmi.. Ajde da vidimo da li ima ljudi koji bi mogli u Subotu. 1. bracabgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 23, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan za AlexaBGD nisam primetio ali obraticu paznju!!! A sto se tice subote ja ne mogu imam nesto vec isplanirano sa kolegama s posla u vidu rostilja na F.Gori,tako da bi nedelja bila idealna!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15568 Napisano Maj 24, 2012 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan U subotu radim, slobodan tek od 14h Eto za danas su najavili pljuskove ceo dan pa nista od toga, na banjici cak i sunce sija na momente Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Na banjici cak i sunce sija na momente Baš na momente....ali bez brige izgleda strašnije nego što pada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15568 Napisano Maj 24, 2012 Integrisan, 9269 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Na banjici cak i sunce sija na momente Baš na momente....ali bez brige izgleda strašnije nego što pada Fotoooshoooppp ja o vuku vuk na....padaaa sunce joj njeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
porta 17 Napisano Maj 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 70 postova Lokacija: Ub Motocikl: piaggio X9 500ie EVO Prijavi odgovor kao problematičan auh kakva provala oblaka kod mene...za pola sata ce to stici i do bg... stvarno sam hteo da idem sa vama na tu turu, jer mi se napokon namestio slobodan vikend, cak je i zena bila zainteresovana, ali po ovakvom vremenu mislim da to nema smisla i da bi mi samo preselo i to debelo... ne znam cemu silovanje, pred nama je jun, jul, avgust...pa valjda cemo naci neki normalan vikend sa lepim vremenom za ne bas tako malu turu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...