sima strahota 181 Napisano Octobar 8, 2020 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan On 16.9.2020. at 23:32, spale2310 je napisao: Brzi ste svaka čast.Moj mail spasic2310@gmail.com Ovaj podatak 414.1mm je za varijantu bez ABS-a,ali svakako hvala. Spale, ovo ti je isečak iz service manuala za SD2 sa ABS-om Što se tiče service manual imaš u vovoj temi link. Neko od drugara sa fouma ga je postavio, i ja sam ga odatle i skinuo. Listaj malo u nazad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Octobar 11, 2020 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Evo sto se tice potrošnje. Karburator verzija 2000. Voznja sa brzinom do 130km/h. Kombinovana grad otvoreno. Beograd_Pancevo uglavnom i grad od karaburme do trosarine svakodnevno ujutru, popodne povratak. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Octobar 13, 2020 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je ovo moderna aplikacija ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Octobar 13, 2020 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Jedna informacija za kolege. Varadero 1999-2002 ( karburator ) i Varadero 2003-2006 ( ubrizgavanje ) bez ABS-a imaju na sva tri diska ISTE kočione pločice. Modeli 2003-2006 sa ABS-om i kasniji modeli imaju različite prednje kočione pločice. Zadnje kočione pločice su ISTE za sve modele od 1999-2011. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dunja07 51 Napisano Octobar 13, 2020 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA VARADERO XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, mixa je napisao: Kakva je ovo moderna aplikacija ? Neko mi je preporučio??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Octobar 14, 2020 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je premali grad Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ajvar 2 Napisano Octobar 29, 2020 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da vas prvo sve pozdravim, nov na forumu a i nov vlasnik jednog varadera 2003 god fi. Dobio sam neki aftermarket stender uz njega, ali nikako ne mogu da ga podignem. Tako moram da nabavim neku drugi. Ima li neko polovan za prodaju ili link ka nekom aftermarket koji pase za njega. HvalaSent from my SM-G965F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Octobar 29, 2020 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao, centralni stender (na motoru) ili podizac? Daj sliku tog sto te muci, da vidimo sta se moze uraditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ajvar 2 Napisano Octobar 29, 2020 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na centralni stender. Slikacu ga sutra.Sent from my SM-G965F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Octobar 29, 2020 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Na centralni nogar, često ne mogu da ga podignem. Teško kljuse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Octobar 29, 2020 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vazna je i tehnika Evo klipa gde lepo objasni covek. Varadera lagano podignem na centralni (mada i ja imam 110kg).. Uspravim, nagazim na stender dok obe stope lepo i podjednako ne dotaknu beton, tada ga opteretim svom svojom tezinom na dole, blago desnom rukom vucem rep u vis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Octobar 29, 2020 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan A i dukca sa snimka podignem jos lakse :D, ista je tehnika podizanja za sve motore. Ne deluje tako glomazno kada na njega sednem... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanByk 47 Napisano Octobar 29, 2020 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: BMW R 1200GS Adv '18 Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, N.F.S. said: Vazna je i tehnika Evo klipa gde lepo objasni covek. Varadera lagano podignem na centralni (mada i ja imam 110kg).. Uspravim, nagazim na stender dok obe stope lepo i podjednako ne dotaknu beton, tada ga opteretim svom svojom tezinom na dole, blago desnom rukom vucem rep u vis... Mora samo da bude van brzine. Ne pitaj kako znam a i moja krsta....... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 29, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan A i dukca sa snimka podignem jos lakse , ista je tehnika podizanja za sve motore. Ne deluje tako glomazno kada na njega sednem... Imam isti uticaj na motore. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brus 132 Napisano Octobar 30, 2020 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Brus Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Imam isti problem. Ali imam i tehniku. naguram zadnji točak na neki kamen (pločast debline 7-8 cm) i onda pomenutom tehnikom lako dignem motor. Kako to radim samo kad mažem lanac, nije neki problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ajvar 2 Napisano Novembar 1, 2020 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika stendera, pokusao sam na sve nacine da podignem, nema sanse, a imam 100kgSent from my SM-G965F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Novembar 1, 2020 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da nije na neki nacin spustan taj varadero? Neka izmere drugari koji trenutno voze varadero duzinu nogica stendera, pa ti i svoj prepravis... Deluju dugacko, ili je vara nekako spusen kao sto rekoh.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 1, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Moguće da neko ko ga je vozio pre tebe da ga je spustio jer je velik motor. Stvarno nogare deluju predugačko. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Novembar 2, 2020 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, primetio sam potencijalno veliki problem na svim Varadero modelima. Deo blatobrana prednjeg točka, koji treba da zaštiti prednje vile od udara kamnčića i lepljenja raznih insekata nije dovoljno visok, imajući u vidu dužinu hoda vila (zaokruženo žutom bojom na slici). Problem je u tome što semering prelazi preko tih stvrdnutih insekata i kad tad će doći do oštećenja semeringa. Moje pitanje je da li je nako razmišljao na ovu temu i eventualno rešio ovaj problem? Nisam našao neke after market proizvode namenjene ovome. Čak sam razmišljao da napravim nešto u domaćoj radinosti, ali nikako da nađem vremena da se tome malo posvetim. P.S. nadam se da se kolege ne ljute što sam za ovo iskoristio njihovu sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Novembar 6, 2020 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene je zadnjica Varadera sišla malo, ali kod mene je izgleda skiknuo amortizer, nadam se da će to riješiti i taj problem, pa da se i ja busam kako dižem na centralni štender . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1770 Napisano Novembar 8, 2020 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan On 11/2/2020 at 2:51 PM, sima strahota said: Drugari, primetio sam potencijalno veliki problem na svim Varadero modelima... Koliko se secam u Louis-u imaju da se kupe one "harmonike" od gume ako zelis da zastitis stapove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Novembar 23, 2020 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih da stavljam te gumene harmonike. Nekako mi to ne ide na Varadera. Ima to i kod nas da se kupi i to u različitim bojama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1311 Napisano Novembar 23, 2020 Vinyl rider, 824 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan On 11/8/2020 at 6:40 PM, Mediterraneo said: Koliko se secam u Louis-u imaju da se kupe one "harmonike" od gume ako zelis da zastitis stapove. Koliko se secam bilo je u Louisu i crne i hromirane stitnike kupiti, uhvate se za "cizmu" i stite stap. Jedna od varijanti je da pre svake voznje (a i posle ) poprskamo sa wd40 i ovlas obrisemo krpicom, medjutim ko ce se setiti svega toga odmah, Makar neki mikro plexi , samo da malo podigne zonu za musice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14720 Napisano Novembar 23, 2020 moto merkat °°, 4907 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, sima strahota je napisao: Ne bih da stavljam te gumene harmonike. Nekako mi to ne ide na Varadera. Ima to i kod nas da se kupi i to u različitim bojama. O ukusima se ne raspravlja ali ako uzmemo da je maska crna (i blatobran verovatno) nebi estetski odskakale, jos kada bi video kako prasinar izgleda posle par godina (kao nov) a i sami stapovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Novembar 24, 2020 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zadovoljan sa harmonikama,ima nekih 2 god kako sam postavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...