zemunac72 1453 Napisano Avgust 26, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svetle savrseno i veoma jako. Pinovi za grlo ne odgovaraju,ne postoje za zmigavac. Ja sam jedan pin izbrusio,ubacio sijalicu i zalio je onim pistoljem koji topi plastiku. Ako treba lako se skida a nema sanse da ispadne ili se pomeri 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5986 Napisano Avgust 27, 2019 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pitajte za te sijalice sto vam trebaju bear.rs? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Avgust 30, 2019 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Radio sam kocnice i mislim da nisu izluftirane do kraja,a vakumirane su. Da li je neko imao iskustva sa dual cbs-om,neka preporuka majstora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Avgust 30, 2019 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bocca_bastard je napisao: Mozes i sam to da odradis. Ako je vazduh u linku, imas na svakoj celjusti sisicu za link. Pumpas prednju kocnicu, bleed-ujes tu sisicu za link na zadnjoj i obrnuto Sve to je odradjeno i vakumirano,ali mislim da je negde zarobljen vazduh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Avgust 30, 2019 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, bocca_bastard je napisao: Proterano litar ulja iz vise puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Avgust 30, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je sve ok sa sistemom i creva su dobra ne bi smelo da ostaje vazduha i prirodnim tokom kad se ispusta bez pumpanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Avgust 31, 2019 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Da li se nekome zaglavljivao točkić na amortizeru? Meni pade na pamet da se nešto igram, prije 20-ak dana nariktam ga do kraja, vozikao se, sad da pomjerim , ma nema teoretske šanse. Ne upire mi se baš kao sivonja, kontam da ne treba neka nadljudska snaga ako je sve kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Septembar 1, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Desava mi se povremeno kad ga turiram lagano tipa na semaforu pre kretanja. Dam gas on dobije kao detonaciju na izduvu i ugasi se. Upali normalno i idemo dalje. Kao da ne ubrizga na vreme ili ne upali smešu na vreme. Jel se to desava nekom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7694 Napisano Septembar 1, 2019 Drug član, 2946 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ubacuje malo vise goriva na leru, pa ne uspije da sagori kako treba. Pogledaj svecice jesul crne, ako nisu onda je najvjerovatnije nesto drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Septembar 1, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Bigor said: Mozda ubacuje malo vise goriva na leru, pa ne uspije da sagori kako treba. Pogledaj svecice jesul crne, ako nisu onda je najvjerovatnije nesto drugo Trebalo bi elektonika da ga dozira. Vise mi lici na kasno paljenje. Al pogledacu i to. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Septembar 2, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Meni to hoce da se desi,ali pukne na usisu. Od kako imam otvorene topove,oseti se gorivo kad sagoreva. Potrosnja najnormalnija,svecice ciste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Septembar 2, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, zemunac72 said: Meni to hoce da se desi,ali pukne na usisu. Od kako imam otvorene topove,oseti se gorivo kad sagoreva. Potrosnja najnormalnija,svecice ciste. Ja predpostavljam da je na izduvu u svakom slucaju detonacija je van cilindra. Nema nikakvih drugih simptoma sve radi ok potrosnja ok samo me to malo nervira ili prelije ili kasno upali smesu, da nije senzor bregaste/radilice s obzirom da mi se desava i ono da nece povremeno da upali dok ga ne resetujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Septembar 2, 2019 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak svecice zameni druze, verovatno je potrebno i stelovanje ventila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Septembar 2, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, N.F.S. said: Za pocetak svecice zameni druze, verovatno je potrebno i stelovanje ventila... Sad ce mu redovan servis pa ide i to nego reko da vidim dal je neko imao slicna iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Septembar 2, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Meni su ventili uradjeni,stavljene nove NGK koje kostaju kao da su od belog zlata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Septembar 2, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, zemunac72 said: Meni su ventili uradjeni,stavljene nove NGK koje kostaju kao da su od belog zlata. I dalje se isto desava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Septembar 2, 2019 MK Obrenovac, 563 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan To sto vas muci je sve do otvorenih izduva Kod drugara na Varaderu se isto manifestovalo Desavalo mu se na malim obrtajima da mu trzne ponekad ili kao stucne Menjao pumpu za gorivo, menjao i stelovao TPS i dizne i opet isto Kad je na kraju vratio fabricke auspuhe vise nije imao tih problema Inace motor radi kao sat, ide kao mecava, normalno trosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Septembar 2, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, NIKOLA 1 said: To sto vas muci je sve do otvorenih izduva Kod drugara na Varaderu se isto manifestovalo Desavalo mu se na malim obrtajima da mu trzne ponekad ili kao stucne Menjao pumpu za gorivo, menjao i stelovao TPS i dizne i opet isto Kad je na kraju vratio fabricke auspuhe vise nije imao tih problema Inace motor radi kao sat, ide kao mecava, normalno trosi Meni su fabrika. Nisu menjani ni otvarani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Septembar 2, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Isto mi se desavalo sa fabrickim auspusima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Septembar 3, 2019 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, zemunac72 je napisao: Meni su ventili uradjeni,stavljene nove NGK koje kostaju kao da su od belog zlata. Interesuje me ima li razlike u radu motora posle stelovanja ventila,kako je motor radio pre stelovanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Septembar 3, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moj motor je iz uvoza, nisam imao evidenciju o servisima i zato sam hteo da se urade ventili. Kad je rasturen, konstatovano je da su svi u meri, nije bilo potrebe za stelovanjem. Videcemo jesenas na kraju sezone kakva ce biti situacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Septembar 6, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan ivanov rad. Uradjen vizir 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22202 Napisano Septembar 6, 2019 Integrisan, 9557 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lep! I vizir i motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Septembar 6, 2019 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan Isti takav mi je napravio,u istoj boji,i skinuo sam ga. Napravio mi je drugi nizi sa dodatnom lamelicom. Taj koji imas,je meni bio nezgodan za voznju. Tacno u vidnom polju je gornja ivica pa cas spustam glavu cas se izdizem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Septembar 6, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, zemunac72 said: Isti takav mi je napravio,u istoj boji,i skinuo sam ga. Napravio mi je drugi nizi sa dodatnom lamelicom. Taj koji imas,je meni bio nezgodan za voznju. Tacno u vidnom polju je gornja ivica pa cas spustam glavu cas se izdizem. Nudio mi je i tu varijantu. Otkud znam sad sam izabrao ovo pa cemo videti. Za sad mi se svidja zastita. Jeste malo nezgodno sto se tice visine ali zar ti i lamelica ne dodje u tom nivou? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...