Satelis 15947 Napisano Jun 27, 2018 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Eto ga resenje izgleda ali lezajeve svakako zameni kad je vec zgodna prilika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1770 Napisano Jun 27, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan @brus @N.F.S. @Satelis Hvala vam na odgovorima. Problem je resen. Usput da spomenem da je DID lanac iz Louis-a ogovarajuce mere tako da se ne treba skracivati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1770 Napisano Jun 28, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Sastavio sam onaj dekl, ubacio kuglicu, kada ono iznenadjenje: kvacilo potpuno odvojilo. Ubacim u brzinu i poctim kvacilo motor ne krece jer je kvacilo i dalje odvojeno. Odvrnem sve, izvadim kuglicu, sklopim: radi kao sat. Znaci kuglici nije mesto tu. Sto bi rekli matematicari problem svedes na prethodni. Znaci dilema je i dalje ista: odakle je ova kuglica? Znaci, da prostite, nemojte je stavljati ovde. Tu joj nije mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 28, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Siniša, kako ti se svidja da ‘umastiš’ ruke?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22213 Napisano Jun 28, 2018 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Enigma , okleN je kuglica onda? Ili je bila u tocku kao sto rekoh ili iz mehanizma kvacila... Ja svoj motor poznajem dobro, da mi rucica ili sta drugo dobije 1mm lufta primetio bih... Javljaj... P.S. Jesi li polugu koju vuce sajla vratio u polozaj gde kuglica ode dublje? Pre montaze dekle... Jednostavniji mehanizam ne postoji, izmeri koliko strci sipka pa izmeri dubinu rupe u dekli... Tako ustanovi da li treba ili je kuglica visak, simuliraj rukom rad sajle (pomeraj polugu na koju se sajla kaci) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6197 Napisano Jun 28, 2018 Drug član, 3029 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sad ću da ti pošaljem manuale. Lepo vidiš po slici da li u kvačilo ide kuglica ili ne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Airbourne Rocker 109 Napisano Jun 29, 2018 U prolazu, 51 postova Lokacija: Požega, Srbija Motocikl: Suzuki DRZ400s, Suzuki V-Strom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Od maja2018. do sad = 12.000km, i pozdravljamo vas Dero i ja! ps. U toku pripreme za TA/TF (Rumunija) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1770 Napisano Jun 29, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Savan said: Bravo Siniša, kako ti se svidja da ‘umastiš’ ruke? Ih Savo, volim ja da umastim ruke . Uglavnom ribom; ostalo najcesce jedem escajgom 20 hours ago, N.F.S. said: Enigma , okleN je kuglica onda? Ili je bila u tocku kao sto rekoh ili iz mehanizma kvacila... Ja svoj motor poznajem dobro, da mi rucica ili sta drugo dobije 1mm lufta primetio bih... Javljaj... P.S. Jesi li polugu koju vuce sajla vratio u polozaj gde kuglica ode dublje? Pre montaze dekle... Jednostavniji mehanizam ne postoji, izmeri koliko strci sipka pa izmeri dubinu rupe u dekli... Tako ustanovi da li treba ili je kuglica visak, simuliraj rukom rad sajle (pomeraj polugu na koju se sajla kaci) Proverio sam i ovaj manual koji mi je @misa-pei poslao. Kuglice nema. Preostaje mi da utehu potrazim u teskim drogama 16 hours ago, misa-pei said: Sad ću da ti pošaljem manuale. Lepo vidiš po slici da li u kvačilo ide kuglica ili ne. Hvala mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 29, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ta kuglica je balast očigledno. Videćeš kako će motor da leti kad namontirao to sve bez kuglice. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1770 Napisano Jun 29, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Savan said: Ta kuglica je balast očigledno. Videćeš kako će motor da leti kad namontirao to sve bez kuglice. Upravo ga isprobah. I bas se setih tebe, kada smo proslo leto pricali o Varaderu i kada si mi rekao: "Ide kao blesav". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 29, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jel’da da nisam ništa preterao. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1770 Napisano Jun 29, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Savan said: Jel’da da nisam ništa preterao. Bogme nisi Savo. Izuzetno je zabavan za voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Jul 13, 2018 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Kuglica postoji u nogostupu (oslonac za nogu) , kad sam se srusio u mjestu i mijenjao ga, kasnije je ispala iz starog ostecenog.... Mozda je ta.... Kod mene nije bila originalna nozica, ali provjeri mozda i na originalnoj postoji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, našao sam dio pod oznakom 96211-08000 BALL, STEEL (1/4) i nalazi se u nogostupima, imaš PP pusti mi e-mail da ti pošaljem tačno u PDF-u dio sa oznakom gdje se nalazi i kako do njega doći 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nadam se da se vidi, pod brojem 29 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1770 Napisano Jul 16, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Blagodarim kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milje80 362 Napisano Jul 16, 2018 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Banja Luka, BiH Motocikl: BMW 1600 GTL, Vespa PX 200 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš i na mailu čitav pdf, nema na čemu, zato smo tu.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Jul 16, 2018 MK Obrenovac, 563 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar vozi Hondu Varadero 2003god, FI model i juri service manual za taj model i ne moze da nadje. Za karburator model ima na dosta mesta a za ovaj nismo nasli pa ako neko ima manual ili link od nekog sajta gde moze besplatno da se skine bio bih zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1770 Napisano Jul 16, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, NIKOLA 1 said: Drugar vozi Hondu Varadero 2003god, FI model i juri service manual za taj model i ne moze da nadje. Za karburator model ima na dosta mesta a za ovaj nismo nasli pa ako neko ima manual ili link od nekog sajta gde moze besplatno da se skine bio bih zahvalan Daj mi mail da ti posaljem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Jul 16, 2018 MK Obrenovac, 563 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan A da manual mu treba jer je u zadnjih dva meseca poceo da ga zeza motor, na leru mu malo variraju obrtaji i na malom gasu kao da stuca ili nesto prekida. Na vecim obrtajima radi kao sat i ide kao mecava. Bio kod dva majstora, struja pregledana, ventili nastelovani, benzinska pumpa stavljena nova, motor servisiran top. Jedino nasta jos sumnjamo je TPS pa nam treba manual da vidimo koje su vrednosti dobre i da li TPS radi i da li je dobro nastelovan Ako je neko imao slicnih problema i resio ih nek se javi, unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Jul 16, 2018 MK Obrenovac, 563 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Saljem mail Hvala Mediterraneo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 834 Napisano Jul 16, 2018 MK Obrenovac, 563 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Onaj service manual sto mi je Mediterraneo posla je isto za Karburator model. Ako neko ima za injektion neka mi posalje, unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1770 Napisano Jul 16, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, NIKOLA 1 said: Onaj service manual sto mi je Mediterraneo posla je isto za Karburator model. Ako neko ima za injektion neka mi posalje, unapred hvala Vidi stvarno. Imas ovde za SD02. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jul 16, 2018 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, onu zajebanciju što sam imao, kombinacija automata anlasera i potpunog sranja od akumulatora. Da je živ i zdrav, Banner i to fol AGM, gel *urac, palac, neće više u Varadera. Nije izdržao ni godinu dana, i to zna se kakve su kod nas "sibirske" zime u Hercegovini, plus vožen redovno. Ukoliko budete imali dilemu Banner i bilo šta drugo, izaberite, bilo šta drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljkot 3 Napisano Jul 16, 2018 U prolazu, 15 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Varadero 1000 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moji zbog vjerovatnog odlaska iz zemlje prodajem svoj motor pa ako čujete da nekom treba nesto ovako javite... Na listi opreme sam zaboravio da dodam i scottoiler al ko će svega se sjetiti :) https://www.olx.ba/artikal/30338210/varadero-1000/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...