Jump to content

Moto Zajednica

brus

Članovi
 • Broj tema i poruka

  21
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

26 Neutral

O članu brus

 • Rank
  U prolazu
 • Rođendan 18.02.1958.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Brus
 • Motocikl
  HONDA VARADERO 1000 XL

Poslednji posetioci profila

883 profile views
 1. brus

  Honda Varadero 1000 VA

  Mislim da će to teško biti ostvareno. Ja sam uspeo, po kupovini, umerenom vožnjom da postignem 5,4 litra/100km. ali kada sam opustio ruku više nikad nije bilo tako.
 2. brus

  Tvoja omiljena moto slika

 3. brus

  Održavanje puteva i krpljenje rupa

  Predlažem da popričamo o još nečemu. Vozači Motocikala vole krivine. A krivina najviše u brdsko-planinskim oblastima. zimi je tu najviše snega, I takozvanog, agregata za poledicu - rizle. nju niko nečisti osim automobili u pokretu I pljuskovi. Do juna I dalje putevi ka Goču, Kopaoniku, Staroj planini idr. su vrlo opasni za vožnju. Putevi Srbije I asocijacija za bezbednost saobraćaja bi morale da razreše ovaj problem jer je velikom riziku izložen svaki učesnik u saobraćaju na dva točka. Komentarišite možda se nadležni zainteresuju. nekada su postojali putari koji su čistili deonice lopatom I metlom po potrebi. A sad ništa.
 4. Čestitam. Imam isti takav

 5. brus

  Honda Varadero 1000 VA

 6. brus

  Rupa na rezervoaru - HELP!!!

  ja se javljam sa zakašnjenjem. ali ako neko bude imao sličan problem evo rešenja. Poliester kit. Ja krpio i proverio. Zatvarao sam rupe od 1mm do 5mm. sa mrežicom može i veće.
 7. brus

  Honda Varadero 1000 VA

  vidi da nije ispala iz kućišta polige kvačila. (Ako si demontirao dekli kod prednjeg lančanika) stoji ispod pina koga pokreće sajla.
 8. brus

  Sunrise - Sunset

 9. brus

  Tvoja omiljena moto slika

 10. brus

  Slike sa mobilnih telefona..

 11. brus

  Slike sa mobilnih telefona..

 12. brus

  Slike sa mobilnih telefona..

 13. brus

  Održavanje puteva i krpljenje rupa

  Da bi ste me bolje razumeli evo fotografija. U ovu raskrsnicu se nemože ući dok se ne spuste noge pa polako.
 14. Pokrećem ovu temu jer mislim da je svako doživeo neprijatnost u vožnji nakon popravke rupa posebnom tehnikom. Mislim na tehniku mlaznicom (lepkom i rizlom). Vozači putničkih i teretnih vozila nemaju nekakav problem nakon reparacije puta. Ali motocikl pleše po rizli koja se ostavlja po zakrpi. ove godine bilo je karakteristično stanje na putu Biljanovac, Jošanička banja, Grčak. Mislim da je ova tehnika na zapadu takođe korišćena ali tamo radovi sigurno nijsu ostavljeni sa velikom količinom zasute rizle. MUP Srbije bi trebao ovu intrvencije na reparaciji puta da tretira kao ugrožavanje saobraćaja pa pozivam sve motocikliste da se izjasne po ovom pitanju i daju predloge kako da sprečimo rizike za pad usled ove situacije.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja