Djordjino 254 Napisano Maj 4, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za putopis,inace ja taj kraj kad god imam vremena posetim,prelep kraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Maj 4, 2012 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan eXtra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan.v 151 Napisano Maj 4, 2012 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Sombor Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis, odlične fotke. 5 za fotografa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Maj 4, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Vi ste inspiracija za sve ljude sa malim motorima... ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Maj 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Maj 5, 2012 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001), KTM LC4 620 (1996) Prijavi odgovor kao problematičan Uh odlicna voznja, pa jos sa damom, treba naci saputnicu u danasnje vreme.... a ti i saputnicu i fotografa, svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3064 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 1079 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Све похвале за путопис, уживао сам читајући Само напред, возајте се и уживајте. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Maj 8, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Odavno ne procitah lepsi putopis,svaka cast,ala ste zaljubljeniiii-pu pu pu-zivi i tako zaljubljeni bili 100 godina. Jos jedan dokaz da onome ko ne zna da uziva dzaba motor od 100 i kusur konja,dzaba mu i 5 motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NaMi 175 Napisano Maj 14, 2012 U prolazu, 65 postova Lokacija: Celje, SLO Motocikl: Benko F650GS TWIN Prijavi odgovor kao problematičan Mali motor i veliko srce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2712 Napisano Maj 14, 2012 Drug član, 1232 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Kako kaze Mimi, slatki ste. Nista bez suvozacice, samo nastavite tako zajedno. Sledeci put kad budes u Mokroj Gori obavezno obidji Bele Vode, pa Jatare, a i blizu je Visegrad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Maj 15, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan :moto3: BRAVO komsije (tojest komsinice + decko od komsinice).............zaista lepo, posebno kad se ima u vidu da ste mladi putnici, mali "motoric". Svidja mi se gde ste bili, mada ............ Stizemo i parkiramo motorić ali ... Čika koji je stajao na ulazu, koji je bio ''šef parkinga'' je prišao i ljubazno rekao da pomerimo motor gore na kraj parkinga i da ga parkiram pored bankine. To mi i nije bila neka dobrodošlica ali sam tako učinio . . . imamo isto iskustvo iz Drvengrada, meni se isto tako nije svideo taj stav "auto rasizam" i malo mi bilo glupo da placam kartu da udjem, kao da idem u pozoriste ili tako nesto........ Sve u svemu, vi ste se lepo navozali i tako i treba.............samo nastavite.......i uzivajte......(to ce vam biti uspomene za ceo zivot, verujte mi). Ciao, i u zdravlje da predjete mnogo mirnih kilometara........... Vas komsija...... :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 15, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Braaaaavo, carevi!!! Doduse, Saska je moj heroj ove price a ti, kolega - izvini! :D Jos jednom, svaka vam cast oboma! P.S. Saljem ti pp, tj. vise je za Sasku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 15, 2012 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Radost, radost, uzivanje...neopterecni markama, opremom, brzinama, glupostima. Cista sustina neopterecenog uzivanja u voznji motorom dvoje mladih ljudi. To su neke stvari koje ne traju dugo, ne ponavljaju se i zato uzivajte iz sve snage. Mi malo stariji se jasno sjecamo tog neponovljivog osjecaja slobode iz prvih avantura motorima jer radost i zadovoljstvo prosto izbija iz ovog putopisa, samo pogledajte komentare Saska hvala za odlicne fotografije, provozase me tim putem sjedeci pred kompom. Sto bi rek'o Jamiroquai travelling without moving Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 15, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan E vala ako ste.....vidim da ste se super proveli, samo tako nastavite...i pisite izveštaje, msm. putopise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Octobar 26, 2012 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Nema sta dodati, Srbija lepaaaaaaaa...........samo tako, a vas dvoje toliko "zracite" i toliko je ocigledno da se volite da je uzivanje gledati vas........ Samo tako nastavite, na pravom i jedinom putu ste......... Bilo mi je zadovoljstvo da pregledam i procitam vas putopis.......... Ciao........komsije......... :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Octobar 27, 2012 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Samo se vi volite i vozite, a ostalo je lako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kale82 5 Napisano Octobar 29, 2012 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Mali motor, tura, ali velika volja i želja. Uvijek se oduševim sa ovakvim putopisima. Samo naprijed!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Decembar 5, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Decembar 11, 2012 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da ste uzivali! Svaka cast i jos puuuno srecnih i zajednickih km i putopisa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kocho warrior 16 Napisano Decembar 11, 2012 U prolazu, 48 postova Lokacija: Lacarak Motocikl: yamaha xj 600 diversion Prijavi odgovor kao problematičan ovakvi putopisi nikada nisu dosadni, pogotovo sa ovako lepo napravljenim fotografijama koje same opisuju sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano Mart 22, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad sam video ovaj putopis predivno je išao sam i ja svojim kivijem od 125 cc do Zlatibora i znam kako je pošto je motor mali, male snage ali je izdržljiv i troši kao upaljač.Svaka Vam čast, srećno Vam bilo gde god pošli. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Mart 24, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis, svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan lepa ruta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Jun 25, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan lepe slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...