Dr.Bane 206 Napisano Maj 2, 2008 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan ljudi kako se ubacuje slika Eve ti link i tu je sve objašnjeno http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=18391.0;topicseen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Maj 2, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Maj 9, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan valjda uskoro stavim mr REMUS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yami r6 :) 2 Napisano Maj 9, 2008 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan kapiram da me mnogi nece skapirati ali posto nemam opipljivog ljubimca imam ga na slikama )) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Maj 10, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i moj novi ljubimac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Maj 10, 2008 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan A 'di je stari ljubimac, davaj i njega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 815 Napisano Maj 12, 2008 MK Obrenovac, 552 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je moja masina , za sada sam prezadovoljan sa njim! ima 200 kubika ide super , malo trosi , isao sam sa njim na vecinu motorijada, do Crne Gore, par puta do Divcibara, na Rajac .... Nikad me nije ostavio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano Maj 12, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan skorosnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Maj 14, 2008 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan a evo i moj u gro planu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 14, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj ljubimac! Vozim i ne mislim jer me nigde nije ostavio!...pu,pu,pu da ne ureknem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Maj 14, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan 1 ima još da giljam da ga zaslužim... 2 Sretno ga vozim već godinu dana i biće mi žao kad ga prodam... 3 ;D Daj bože da ga teram dok ne skupim za... 4 ;D ;D ;D U baš toj kombinaciji boja i opreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Maj 14, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moj moped. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Maj 15, 2008 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje zverine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekacb600 10 Napisano Maj 15, 2008 U prolazu, 25 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: r1100RT Prijavi odgovor kao problematičan i moj ornet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 15, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan VFR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Maj 17, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Banda crvena! ;D ;D ;D Parezanov F 650 i moj R 1100 GS - licem u lice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 17, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je crveni (u svakodnenoj upotrebi), kumcetov plavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QQruz 0 Napisano Maj 19, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan moze ova slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
parezan 0 Napisano Maj 21, 2008 U prolazu, 38 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan a sto ne bi mogla ;D -P.S.- Nebo me zajeba pa se ne vidi prva sestica.. Al aj da mi verujete ne rec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 21, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan @Makica @zverinjak Svaka čast kako vam izgledaju motori, ne zna se koji je lepši. Zaista lepo očuvani primerci eMZe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Maj 21, 2008 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje masine.. na slikama fali samo top case Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Maj 21, 2008 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan @Makica @zverinjak Svaka čast kako vam izgledaju motori, ne zna se koji je lepši. Zaista lepo očuvani primerci eMZe. @Hvala Acime.Bice tu jos vozila kada dodje vreme za njih. NSU SuperMax 250 i Honda CB 750 bol`dor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 21, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan @Hvala Acime.Bice tu jos vozila kada dodje vreme za njih. Tvoj motor pogotovu lepo izgleda, vidi se da je uloženo puno ljubavi i truda u njega. To samo govori da nije bitno koliko para čovek potroši na motor, nego koliko zaista voli motore i sve drugo vezano za njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 22, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Hvalaaaa Acime!!! Ja volim moj motor i volim da mi uvek bude cist i lep!!! P.S. Sve komsije me zezaju da ce mi spasti farba koliko ga cistim ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Maj 22, 2008 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...