Darko Mihajlovic 7867 Napisano Avgust 13 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 18 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8418 Napisano Avgust 13 Drug član, 3432 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Prelep. .. A ni Kawa nije loša. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7867 Napisano Avgust 13 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Prelep. .. A ni Kawa nije loša. A ova ? 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 172 Napisano Avgust 15 Svrati ponekad, 80 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 8. 2025. at 0:24, Darko Mihajlovic je napisao: A ova ? GTR 1400 ozbiljna zvjer 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 508 Napisano Avgust 15 Svrati ponekad, 72 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima gdje god bili,jutros citam tog Dacica,govori da mi u Splitu bacamo Srbe u more kad dodjete...pa jel taj normalan...da se ko ne naljuti,al ja malo jesam...a stvarno me teško naljutiti...al OK...želim vam sve najbolje i da uspijete u pravoj budućnosti... 14 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 270 Napisano Avgust 16 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan LjubicanstvenSent from my 2201117PG using Tapatalk 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 172 Napisano Avgust 16 Svrati ponekad, 80 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Svi su ti politicari isti svi duvaju u istu trubu samo mi trebamo bit pametni i ne obazirat se na njih i njihove gluposti 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7867 Napisano Avgust 16 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan A njega da ne zapostavimo... 23 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 172 Napisano Avgust 16 Svrati ponekad, 80 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Darko Mihajlovic je napisao: A njega da ne zapostavimo... Legendarni MZ kralj svog vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3755 Napisano Avgust 16 Drug član, 1855 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan A njega da ne zapostavimo... LjubomoranSent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2441 Napisano Avgust 17 (promenjeno) Drug član, 1205 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan *Dupla, vec sam stavio dole u fotografije Promenio Avgust 17 član Abi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 806 Napisano Avgust 17 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 8. 2025. at 23:34, Paf je napisao: Pozdrav svima gdje god bili,jutros citam tog Dacica,govori da mi u Splitu bacamo Srbe u more kad dodjete...pa jel taj normalan...da se ko ne naljuti,al ja malo jesam...a stvarno me teško naljutiti...al OK...želim vam sve najbolje i da uspijete u pravoj budućnosti... Ma *ebes politiku i politicare, sve su to govna i to ona najgora. Da njih nema ne bi bilo mrzmje medju narodom. Imas ta govna koja prave mrznju, zatim imas usijane glave koje mrznju sprovode u delo, i na kraju obican narod koji gine i ispasta. Zato ja ne pratim ta sranja i ne mrzim nikoga. P. S. Uskoro trebam prvi put za Pozdrav 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 508 Napisano Avgust 17 Svrati ponekad, 72 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Vujka je napisao: Ma *ebes politiku i politicare, sve su to govna i to ona najgora. Da njih nema ne bi bilo mrzmje medju narodom. Imas ta govna koja prave mrznju, zatim imas usijane glave koje mrznju sprovode u delo, i na kraju obican narod koji gine i ispasta. Zato ja ne pratim ta sranja i ne mrzim nikoga. P. S. Uskoro trebam prvi put za Pozdrav Ako te put nanese u Zadar...javite se... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EzRider 50 Napisano Avgust 17 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJMotor SRV 700 Prijavi odgovor kao problematičan Negde kod Ljiga … 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 806 Napisano Avgust 18 (promenjeno) Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Paf je napisao: Ako te put nanese u Zadar...javite se... Javicu se kad budem bio u HR, ja trebam za Vir, mislim da to nije daleko od Zadra. Hvala buraz Promenio Avgust 18 član Vujka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 172 Napisano Avgust 18 (promenjeno) Svrati ponekad, 80 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu da ubacim nijednu sliku .... ? Promenio Avgust 18 član Skops 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2282 Napisano Avgust 18 BJB Maxi Scooter Club, 851 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petrovic2727 3 Napisano Avgust 18 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nisam znao na koju temu da pitam pa rekoh ajde ovde, elem imam 15 godina, za 5 meseci polazem za a1 kategoriju, pa mi treba pomoc oko prvog motora na kojem cu da se vezbam, vozio sam skutere i to od drugara ali nikad motor sa brzinama, gledam kao prvi motor da uzmem nesto sto jeftinije moguce, razmisljao sam o yamahi tzr 50,apriliji rs50, mozda cak i nekoj polovnoj pedi, ili u najboljem slucaju hondu cbr 125r, e sad, sta mi vi preporucujete? gledam da uzmem neki sport ili naked i da prodjem sto jeftinije.Izvinjavam se ako sam pogresio temu, i hvala unapred! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 508 Napisano Avgust 19 Svrati ponekad, 72 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 8. 2025. at 22:06, petrovic2727 je napisao: Pozdrav, nisam znao na koju temu da pitam pa rekoh ajde ovde, elem imam 15 godina, za 5 meseci polazem za a1 kategoriju, pa mi treba pomoc oko prvog motora na kojem cu da se vezbam, vozio sam skutere i to od drugara ali nikad motor sa brzinama, gledam kao prvi motor da uzmem nesto sto jeftinije moguce, razmisljao sam o yamahi tzr 50,apriliji rs50, mozda cak i nekoj polovnoj pedi, ili u najboljem slucaju hondu cbr 125r, e sad, sta mi vi preporucujete? gledam da uzmem neki sport ili naked i da prodjem sto jeftinije.Izvinjavam se ako sam pogresio temu, i hvala unapred! Ja bi ti preporučio Hondu- Varadero 125-...ako možeš gdje da nadaješ kakvog očuvanog,nećeš pogrijesiti...sa njega lako prelaziš na ostalo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chicane 7 Napisano Avgust 20 U prolazu, 3 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan 🩶 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petrovic2727 3 Napisano Avgust 20 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Paf je napisao: Ja bi ti preporučio Hondu- Varadero 125-...ako možeš gdje da nadaješ kakvog očuvanog,nećeš pogrijesiti...sa njega lako prelaziš na ostalo... Razmisljao sam o varaderu i svidja mi se motor bas samo sto tesko da ubedim moje da mi uzmu njega kao prvi motor a i nez kako bi mi stojao posto imam 180 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 508 Napisano Avgust 20 Svrati ponekad, 72 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, petrovic2727 je napisao: Razmisljao sam o varaderu i svidja mi se motor bas samo sto tesko da ubedim moje da mi uzmu njega kao prvi motor a i nez kako bi mi stojao posto imam 180 Ne znam na-što misliš...ja sam ga imao nekad imam 198cm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chicane 7 Napisano Avgust 21 U prolazu, 3 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 8. 2025. at 22:06, petrovic2727 je napisao: Pozdrav, nisam znao na koju temu da pitam pa rekoh ajde ovde, elem imam 15 godina, za 5 meseci polazem za a1 kategoriju, pa mi treba pomoc oko prvog motora na kojem cu da se vezbam, vozio sam skutere i to od drugara ali nikad motor sa brzinama, gledam kao prvi motor da uzmem nesto sto jeftinije moguce, razmisljao sam o yamahi tzr 50,apriliji rs50, mozda cak i nekoj polovnoj pedi, ili u najboljem slucaju hondu cbr 125r, e sad, sta mi vi preporucujete? gledam da uzmem neki sport ili naked i da prodjem sto jeftinije.Izvinjavam se ako sam pogresio temu, i hvala unapred! Benelli BN125 ili QJ TRX125, naučiće te svemu, lagan je, idealan motor za početnike. Nov košta 2400-2500€, uz 2-4 god garancije, zavisi za koji od ta dva se opredeliš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petrovic2727 3 Napisano Avgust 21 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 8. 2025. at 22:17, Paf je napisao: Ne znam na-što misliš...ja sam ga imao nekad imam 198cm... Ne mislim da sam previsok, nego mislim kao nisam dovoljno visok, na kraju sam se odlucio za hondu cbr 125r 2004 godiste samo cekam neki oglas sa pristojnom cenom i kilometrazom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3445 Napisano Avgust 22 Drug član, 1265 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...