Darko Mihajlovic 7666 Napisano Avgust 13 Drug član, 2127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 15 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8383 Napisano Avgust 13 Drug član, 3415 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 29 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Prelep. .. A ni Kawa nije loša. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7666 Napisano Avgust 13 Drug član, 2127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Prelep. .. A ni Kawa nije loša. A ova ? 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 153 Napisano Petak u 19:57 U prolazu, 68 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 8. 2025. at 0:24, Darko Mihajlovic je napisao: A ova ? GTR 1400 ozbiljna zvjer 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 471 Napisano Petak u 21:34 Svrati ponekad, 70 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima gdje god bili,jutros citam tog Dacica,govori da mi u Splitu bacamo Srbe u more kad dodjete...pa jel taj normalan...da se ko ne naljuti,al ja malo jesam...a stvarno me teško naljutiti...al OK...želim vam sve najbolje i da uspijete u pravoj budućnosti... 12 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 264 Napisano Subota u 00:33 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan LjubicanstvenSent from my 2201117PG using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 153 Napisano Subota u 03:53 U prolazu, 68 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Svi su ti politicari isti svi duvaju u istu trubu samo mi trebamo bit pametni i ne obazirat se na njih i njihove gluposti 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7666 Napisano Subota u 08:23 Drug član, 2127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan A njega da ne zapostavimo... 17 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 153 Napisano Subota u 14:47 U prolazu, 68 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Darko Mihajlovic je napisao: A njega da ne zapostavimo... Legendarni MZ kralj svog vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3607 Napisano Subota u 20:12 Drug član, 1813 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A njega da ne zapostavimo... LjubomoranSent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2391 Napisano Nedelja u 00:46 (promenjeno) Drug član, 1198 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan *Dupla, vec sam stavio dole u fotografije Promenio Nedelja u 07:01 član Abi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 776 Napisano Nedelja u 04:02 Zainteresovan, 184 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 8. 2025. at 23:34, Paf je napisao: Pozdrav svima gdje god bili,jutros citam tog Dacica,govori da mi u Splitu bacamo Srbe u more kad dodjete...pa jel taj normalan...da se ko ne naljuti,al ja malo jesam...a stvarno me teško naljutiti...al OK...želim vam sve najbolje i da uspijete u pravoj budućnosti... Ma *ebes politiku i politicare, sve su to govna i to ona najgora. Da njih nema ne bi bilo mrzmje medju narodom. Imas ta govna koja prave mrznju, zatim imas usijane glave koje mrznju sprovode u delo, i na kraju obican narod koji gine i ispasta. Zato ja ne pratim ta sranja i ne mrzim nikoga. P. S. Uskoro trebam prvi put za Pozdrav 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 471 Napisano Nedelja u 20:51 Svrati ponekad, 70 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Vujka je napisao: Ma *ebes politiku i politicare, sve su to govna i to ona najgora. Da njih nema ne bi bilo mrzmje medju narodom. Imas ta govna koja prave mrznju, zatim imas usijane glave koje mrznju sprovode u delo, i na kraju obican narod koji gine i ispasta. Zato ja ne pratim ta sranja i ne mrzim nikoga. P. S. Uskoro trebam prvi put za Pozdrav Ako te put nanese u Zadar...javite se... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
EzRider 42 Napisano Nedelja u 21:48 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJMotor SRV 700 Prijavi odgovor kao problematičan Negde kod Ljiga … 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 776 Napisano Ponedeljak u 03:48 (promenjeno) Zainteresovan, 184 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Paf je napisao: Ako te put nanese u Zadar...javite se... Javicu se kad budem bio u HR, ja trebam za Vir, mislim da to nije daleko od Zadra. Hvala buraz Promenio Ponedeljak u 03:51 član Vujka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skops 153 Napisano Ponedeljak u 12:53 (promenjeno) U prolazu, 68 postova Lokacija: BRČKO Motocikl: HONDA SW T 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nemogu da ubacim nijednu sliku .... ? Promenio Ponedeljak u 12:59 član Skops 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 2073 Napisano Ponedeljak u 15:28 BJB Maxi Scooter Club, 827 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petrovic2727 0 Napisano Ponedeljak u 20:06 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, nisam znao na koju temu da pitam pa rekoh ajde ovde, elem imam 15 godina, za 5 meseci polazem za a1 kategoriju, pa mi treba pomoc oko prvog motora na kojem cu da se vezbam, vozio sam skutere i to od drugara ali nikad motor sa brzinama, gledam kao prvi motor da uzmem nesto sto jeftinije moguce, razmisljao sam o yamahi tzr 50,apriliji rs50, mozda cak i nekoj polovnoj pedi, ili u najboljem slucaju hondu cbr 125r, e sad, sta mi vi preporucujete? gledam da uzmem neki sport ili naked i da prodjem sto jeftinije.Izvinjavam se ako sam pogresio temu, i hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 471 Napisano pre 16 sati Svrati ponekad, 70 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 8. 2025. at 22:06, petrovic2727 je napisao: Pozdrav, nisam znao na koju temu da pitam pa rekoh ajde ovde, elem imam 15 godina, za 5 meseci polazem za a1 kategoriju, pa mi treba pomoc oko prvog motora na kojem cu da se vezbam, vozio sam skutere i to od drugara ali nikad motor sa brzinama, gledam kao prvi motor da uzmem nesto sto jeftinije moguce, razmisljao sam o yamahi tzr 50,apriliji rs50, mozda cak i nekoj polovnoj pedi, ili u najboljem slucaju hondu cbr 125r, e sad, sta mi vi preporucujete? gledam da uzmem neki sport ili naked i da prodjem sto jeftinije.Izvinjavam se ako sam pogresio temu, i hvala unapred! Ja bi ti preporučio Hondu- Varadero 125-...ako možeš gdje da nadaješ kakvog očuvanog,nećeš pogrijesiti...sa njega lako prelaziš na ostalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chicane 2 Napisano pre 2 sati U prolazu, 0 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Strogo poverljivo Prijavi odgovor kao problematičan 🩶 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petrovic2727 0 Napisano pre 1 sat U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Paf je napisao: Ja bi ti preporučio Hondu- Varadero 125-...ako možeš gdje da nadaješ kakvog očuvanog,nećeš pogrijesiti...sa njega lako prelaziš na ostalo... Razmisljao sam o varaderu i svidja mi se motor bas samo sto tesko da ubedim moje da mi uzmu njega kao prvi motor a i nez kako bi mi stojao posto imam 180 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...