Jump to content

Moto Zajednica

Nasi ljubimci (slike motora)

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 70 postova
  • Motocikl: V-Strom 1000 XT

Pozdrav svima gdje god bili,jutros citam tog Dacica,govori da mi u Splitu bacamo Srbe u more kad dodjete...pa jel taj normalan...da se ko ne naljuti,al ja malo jesam...a stvarno me teško naljutiti...al OK...želim vam sve najbolje i da uspijete u pravoj budućnosti...

Bonaca.jpg

• Sviđa mi se 12
  • Hvala 1
  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 68 postova
  • Motocikl: HONDA SW T 400

Svi su ti politicari isti svi duvaju u istu trubu samo mi trebamo bit pametni i ne obazirat se na njih i njihove gluposti 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 184 postova
  • Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021
On 15. 8. 2025. at 23:34, Paf je napisao:

Pozdrav svima gdje god bili,jutros citam tog Dacica,govori da mi u Splitu bacamo Srbe u more kad dodjete...pa jel taj normalan...da se ko ne naljuti,al ja malo jesam...a stvarno me teško naljutiti...al OK...želim vam sve najbolje i da uspijete u pravoj budućnosti...

Bonaca.jpg

Ma *ebes politiku i politicare, sve su to govna i to ona najgora. Da njih nema ne bi bilo mrzmje medju narodom. Imas ta govna koja prave mrznju, zatim imas usijane glave koje mrznju sprovode u delo, i na kraju obican narod koji gine i ispasta. Zato ja ne pratim ta sranja i ne mrzim nikoga.

P. S. Uskoro trebam prvi put za 🇭🇷

Pozdrav 💪

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

Pre 16 sati, Vujka je napisao:

Ma *ebes politiku i politicare, sve su to govna i to ona najgora. Da njih nema ne bi bilo mrzmje medju narodom. Imas ta govna koja prave mrznju, zatim imas usijane glave koje mrznju sprovode u delo, i na kraju obican narod koji gine i ispasta. Zato ja ne pratim ta sranja i ne mrzim nikoga.

P. S. Uskoro trebam prvi put za 🇭🇷

Pozdrav 💪

Ako te put nanese u Zadar...javite se...

upala.jpg

• Haha 2

• Zainteresovan, 184 postova
  • Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021
Pre 6 sati, Paf je napisao:

Ako te put nanese u Zadar...javite se...

Javicu se kad budem bio u HR, ja trebam za Vir, mislim da to nije daleko od Zadra. Hvala buraz

Promenio član Vujka
  • Sviđa mi se 1

• U prolazu, 0 postova

Pozdrav, nisam znao na koju temu da pitam pa rekoh ajde ovde, elem imam 15 godina, za 5 meseci polazem za a1 kategoriju, pa mi treba pomoc oko prvog motora na kojem cu da se vezbam, vozio sam skutere i to od drugara ali nikad motor sa brzinama, gledam kao prvi motor da uzmem nesto sto jeftinije moguce, razmisljao sam o yamahi tzr 50,apriliji rs50, mozda cak i nekoj polovnoj pedi, ili u najboljem slucaju hondu cbr 125r, e sad, sta mi vi preporucujete? gledam da uzmem neki sport ili naked i da prodjem sto jeftinije.Izvinjavam se ako sam pogresio temu, i hvala unapred!

On 18. 8. 2025. at 22:06, petrovic2727 je napisao:

Pozdrav, nisam znao na koju temu da pitam pa rekoh ajde ovde, elem imam 15 godina, za 5 meseci polazem za a1 kategoriju, pa mi treba pomoc oko prvog motora na kojem cu da se vezbam, vozio sam skutere i to od drugara ali nikad motor sa brzinama, gledam kao prvi motor da uzmem nesto sto jeftinije moguce, razmisljao sam o yamahi tzr 50,apriliji rs50, mozda cak i nekoj polovnoj pedi, ili u najboljem slucaju hondu cbr 125r, e sad, sta mi vi preporucujete? gledam da uzmem neki sport ili naked i da prodjem sto jeftinije.Izvinjavam se ako sam pogresio temu, i hvala unapred!

Ja bi ti preporučio Hondu- Varadero 125-...ako možeš gdje da nadaješ kakvog očuvanog,nećeš pogrijesiti...sa njega lako prelaziš na ostalo...

Honda-Varadero 125-..jpg

• U prolazu, 0 postova
Pre 15 sati, Paf je napisao:

Ja bi ti preporučio Hondu- Varadero 125-...ako možeš gdje da nadaješ kakvog očuvanog,nećeš pogrijesiti...sa njega lako prelaziš na ostalo...

Honda-Varadero 125-..jpg

Razmisljao sam o varaderu i svidja mi se motor bas samo sto tesko da ubedim moje da mi uzmu njega kao prvi motor a i nez kako bi mi stojao posto imam 180

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja