BokyBoy 18317 Napisano pre 4 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2466 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, GR 46 je napisao: Bože što meni ovaj motor nikako da izadje iz svidjanja Prelep To je Vuletov bivsi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10809 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 2414 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ode Kawasaki... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18317 Napisano pre 4 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2466 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Blaza je napisao: Ode Kawasaki... ...i sta sada...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10809 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 2414 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2051 Napisano pre 52 minuta Drug član, 697 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, GR 46 je napisao: Bože što meni ovaj motor nikako da izadje iz svidjanja Prelep Ma tebi se sviđa sve što može da točkira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 184 Napisano pre 37 minuta Svrati ponekad, 57 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Blaza je napisao: Ode Kawasaki... Nek je sa srecom Blazo... Ja sada sa uzbudjenjem cekam da vidim sta ces da kupis... Nisam nikad bio zavidan, tako da sam sada nestrpljiv kao da ja trebam da trazim motor.... Hahaha... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10809 Napisano pre 30 minuta Ne silazi, 2414 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Razne su kombinacije u glavi... Čekam Sajam ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...