živke 5197 Napisano Octobar 8 Drug član, 1863 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, BokyBoy said: Mala retrospektiva... 2014-ta VS 2024-ta, deda i unuk Stvarno brate - kako si uspeo da se podmladiš ovako ?! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9523 Napisano Octobar 8 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7889 Napisano Octobar 8 Drug član, 2085 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Alexandra995 je napisao: Nek' te sa srećom služi! Suzana je k'o bombonče! Hvala Alex,nadam se da će da služi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoksbl 101 Napisano Octobar 9 U prolazu, 5 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Kymco 700i MyRoad Prijavi odgovor kao problematičan valja iskoristiti lijepo vrijeme 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16013 Napisano Octobar 9 Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Sta je ovo, sve po dva? Evo i kod mene, Bumblebee & Black widow odmaraju posle jurcanja... Kawa izgleda mnogo ozbiljnije bez crvenih trakica na tockovima... 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2639 Napisano Octobar 9 Drug član, 1595 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jel on napravio kocnice? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 9 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Danas preuzet. 36 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5197 Napisano Octobar 9 Drug član, 1863 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Prelep! U zdravlju se vozio! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Octobar 9 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, acim said: Danas preuzet. daj jos koju slicicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 88 Napisano Octobar 10 U prolazu, 19 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, acim je napisao: Danas preuzet. U zdravlju se vozio i puno kilometara presao. Super motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9523 Napisano Octobar 10 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16013 Napisano Octobar 10 Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, acim je napisao: Danas preuzet. Uh Čestitke! moj sledeći motor... daj jos slika i utisaka u voznji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16013 Napisano Octobar 10 Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, RankoBg87 je napisao: Jel on napravio kocnice? Jeste konacno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 10 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Darko Mihajlovic said: daj jos koju slicicu 25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9523 Napisano Octobar 10 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuh....baš lep motor, svaka čast ! jbga, Kawa je to... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 10 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, BokyBoy said: Uh Čestitke! moj sledeći motor... daj jos slika i utisaka u voznji. 12 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Octobar 10 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko si me usrao sad.... Uh ... Kakva prelepost 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3182 Napisano Octobar 10 Drug član, 784 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Acime, ne bih bio u tvojoj kozi sada, da sledecih 1000 km dok ne prodje period razrade ne mozes da mu cujes turbinu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 10 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BokyBoy said: Uh Čestitke! moj sledeći motor... daj jos slika i utisaka u voznji. Prešao sam nepunih 50 km sa njim, samo sam ga dovezao do kuće juče, ali prvi utisci su da je bar meni veoma lagan. To je verovatno posledica toga što sam do pre neki dan vozio K1600GT, a još uvek imam i Rocket 3R Storm. Uopšte se ne oseća ta njegova težina od 267 kg čak ni u mesu, a u vožnji je agilan, upravljiv, zaista divan za vožnju. Pozicija kormana je odlična, negde između R-ova i turera, meni u potpunosti odgovara. Indikator mrtvog ugla je fenomenalna stvar, a ostalo nisam ni probao. Quick shifter je bio isključen, možda tako i treba u periodu razrađivanja, pojma nemam. Kočnice su bile malo lenje na početku ali verovatno pločice nisu bile legde. Dok sam stigao kući to se promenilo, odnosno grizu bolje. Ulje u kvačilu jeste mutno, to mnogi navode i trebalo bi ga promeniti. Tražiću da to odrade na prvom servisu. Nikakve druge nedostatke nisam za sada primetio i jako sam zadovoljan. Nadam se da će u ovo doba sledeće godine imati bar 10.000 na satu. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 10 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, grafigo said: Acime, ne bih bio u tvojoj kozi sada, da sledecih 1000 km dok ne prodje period razrade ne mozes da mu cujes turbinu. U pravu si, jako je nezgodno voziti ga do 4-5.000 obrtaja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
viciousdobbie 8 Napisano Octobar 10 U prolazu, 13 postova Motocikl: GSX S1000GT Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, acim said: Prešao sam nepunih 50 km sa njim, samo sam ga dovezao do kuće juče, ali prvi utisci su da je bar meni veoma lagan. To je verovatno posledica toga što sam do pre neki dan vozio K1600GT, a još uvek imam i Rocket 3R Storm. Uopšte se ne oseća ta njegova težina od 267 kg čak ni u mesu, a u vožnji je agilan, upravljiv, zaista divan za vožnju. Pozicija kormana je odlična, negde između R-ova i turera, meni u potpunosti odgovara. Indikator mrtvog ugla je fenomenalna stvar, a ostalo nisam ni probao. Quick shifter je bio isključen, možda tako i treba u periodu razrađivanja, pojma nemam. Kočnice su bile malo lenje na početku ali verovatno pločice nisu bile legde. Dok sam stigao kući to se promenilo, odnosno grizu bolje. Ulje u kvačilu jeste mutno, to mnogi navode i trebalo bi ga promeniti. Tražiću da to odrade na prvom servisu. Nikakve druge nedostatke nisam za sada primetio i jako sam zadovoljan. Nadam se da će u ovo doba sledeće godine imati bar 10.000 na satu. Pozdrav Drži isključen quickshifter tokom perioda razrade. Ovo je neformalna preporuka svih servisa. Moja preporuka je da ga uključiš prvi put i počneš da koristiš 1-2.000km pre prve regularne zamene ulja (verovatno na 6.000km). Srećno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2284 Napisano Octobar 10 Zainteresovan, 619 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 26 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 86 Napisano Octobar 11 Svrati ponekad, 82 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bilence 73 Napisano Octobar 11 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2090 Napisano Octobar 17 Drug član, 781 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan 2020г, кад сам био млад и луд а сад више нисам млад.. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...