Blaza 9609 Napisano Octobar 19, 2022 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Trebao si da skineš kacigu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16338 Napisano Octobar 19, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Blaza je napisao: Trebao si da skineš kacigu... ...unistio bih spot... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 19, 2022 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Trebao si da pustiš nju da vozi a ti da sediš iza Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16338 Napisano Octobar 19, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Savan je napisao: Trebao si da pustiš nju da vozi a ti da sediš iza Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro mala bi mi bila njena suknjica...a i nisam obrijao noge... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3286 Napisano Octobar 19, 2022 Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, m.milivojevic je napisao: Ubedljivo najlepsa kolor sema! Slažem se u potpunosti. Ne znam zašto, ali su mi uvek na enduro motorima prijale "vesele boje".... S tim da ova kombinaja plave sa sivom i malo crvene je baš sa merom...Plus plavi ram... Niti jedna primjedba!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Octobar 21, 2022 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan 23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3286 Napisano Octobar 25, 2022 Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan On 21.10.2022. at 21:23, Scholesy198 je napisao: Lepa Honda, ali Žućko je za memoare... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Octobar 25, 2022 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Tumbe je napisao: Lepa Honda, ali Žućko je za memoare... Jeste sa Žućkom bilo dosta avantura, ali se živ ne bih vratio na skuter bilo koje kubikaže. Sam osećaj sedenja na motoru i skuteru ne može da se poredi, bar po meni. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3286 Napisano Octobar 26, 2022 Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Scholesy198 je napisao: ne može da se poredi Ma naravno... Nego sam se setio 2020. Covid i vožnje... Pa uklapanje u policijski čas... Sve Žućko postigao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Octobar 27, 2022 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zadnje 2 nedelje vozim skuter od 50cc. Još uvek tražim fazastere kad krećem, a prvih par dana sam redovno stiskao "kvacilo" na prilazu raskrsnici. Par puta bilo baš nezgodno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theroamingfury 95 Napisano Octobar 27, 2022 U prolazu, 3 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda VT1300CX Prijavi odgovor kao problematičan 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Octobar 27, 2022 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan On 19.10.2022. at 22:16, BokyBoy je napisao: Par slikica sa snimanja spota...obecao sam... Kad će spot da se pojavi? Kako se zove bend/pevačica? Nisam baš u toku sa novokomponovanom domaćom muzikom, ne prepoznajem gospođicu sa slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Octobar 27, 2022 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ali je zato Boki poznaje.Vidi,kako se stegla. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16338 Napisano Octobar 27, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Disko Nindža je napisao: Kad će spot da se pojavi? Kako se zove bend/pevačica? Nisam baš u toku sa novokomponovanom domaćom muzikom, ne prepoznajem gospođicu sa slike Ne mogu jos nista da otkrijem, sem da nema nikakve veze sa narodnjacima... MRZIM NARODNJAKE!!! (by Kako je propao RNR) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 29, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Нова Цица маца... сумњам да ће икад више бити овако чиста као што је данас.. 15 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7144 Napisano Octobar 29, 2022 Drug član, 2990 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo! Čestitam, uživaj! pitanje, koja je razlika između te i 300rr? ova je road legal? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 29, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan то задње.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Octobar 29, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Мада је све повађено што је фабрички морало да би могло да се региструје, остао картон са деловима да дам будућем власнику једном кад је продам. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Octobar 30, 2022 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i tu 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veselamasina 137 Napisano Novembar 2, 2022 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Trenutno Nemam Prijavi odgovor kao problematičan On 10/19/2022 at 10:16 PM, BokyBoy said: Par slikica sa snimanja spota...obecao sam... ...e sad, ima tu jos mnogo slika... Al' nisu za javnost... Morao sam ovako,ne znam sta je lepse 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16338 Napisano Novembar 2, 2022 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, Veselamasina je napisao: Morao sam ovako,ne znam sta je lepse Pa Kawa normalno, vidiš da se i njoj svidja Promenio Novembar 2, 2022 član BokyBoy 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veselamasina 137 Napisano Novembar 2, 2022 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Trenutno Nemam Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, BokyBoy said: Pa Kawa normalno, vidiš da se i njoj svidja Off topic je izvinjavam se,ali imam zelenka ako zatreba za slikanje malo je tamniji 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16338 Napisano Novembar 2, 2022 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Veselamasina je napisao: Off topic je izvinjavam se,ali imam zelenka ako zatreba za slikanje malo je tamniji Gde moze Beogradsko Mangupsko Vozilo da bude off topic, jos ako je šestak benzinac... (sa plinom) Promenio Novembar 2, 2022 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Novembar 2, 2022 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, BokyBoy je napisao: Pa Kawa normalno, vidiš da se i njoj svidja Pa pazi,po osmehu,ko zna zašta se ona drži. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16338 Napisano Novembar 2, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, gebee&co je napisao: Pa pazi,po osmehu,ko zna zašta se ona drži. Provalio si me... pipnula ga I kaže, Joj, kak je mali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...