Zlatko LA 1962 Napisano Septembar 23, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan A jel ta neka trula visnja losa boja? Ne, ne razumem poentu ove tvoje recenice. Salu na stranu, znas vec sta mislim o tvom banditu, pa sam cak i morao da iskopiram nesto sa njega. Nekako mi sve lepsi i lepsi. I Aprilia mi takodje izgleda mazeno i pazeno, nek te sluzi kao CM 125! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Septembar 23, 2018 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stromic grbonjic Sent from my SM-G935F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Septembar 23, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 9.9.2018. at 22:02, Protulsr je napisao: Na znak sam navikao odavno, nego ovo ostalo ide malo teže Ne bi da mracim, ali kad god sam ( nerado uz nagovor ) sjeo i provozao BMW boxer imao sam zelju da sto prije sidjem sa njega. Mozda je do mene, ali ima nesto sto meni na tim motorima ne lezi, pa ga *ebi druze sudija! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Septembar 23, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Branko je napisao: Ne bi da mracim, ali kad god sam ( nerado uz nagovor ) sjeo i provozao BMW boxer imao sam zelju da sto prije sidjem sa njega. Mozda je do mene, ali ima nesto sto meni na tim motorima ne lezi, pa ga *ebi druze sudija! Razumem te u potpunosti. Jeste do nas sigurno, dobri su to motori ali kad ti nesto ne legne tesko ce se to promeniti. Meni V2 motor prija usima i 4 u red su mi OK, sve ostale varijacije na temu bas mi smetaju uhu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17265 Napisano Septembar 23, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2399 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Moj ljubimac iz malo drugacije perspektive... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxkiller 3 Napisano Septembar 24, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Moj Suzuki XF650 Freewind 1998.god 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Septembar 26, 2018 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog prvog motora. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Septembar 27, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor , sa srećom da potrošiš puno guma!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoster 46 Napisano Septembar 27, 2018 U prolazu, 27 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CanAm Spyder F3S Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog mezimca, kupljen pre mesec dana. CanAm Spyder F3S... Uglavnom sluzi za duze ture koje praktikujemo supruga i ja vikendima... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 28, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Septembar 28, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Blizanci 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Octobar 19, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Smena 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 20, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Žuta 900-tka... mmm... najlepša...! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano Octobar 20, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ех, помислих жути Хорнет... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Pirat 389 Napisano Octobar 22, 2018 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda CBF 1000 FA Prijavi odgovor kao problematičan Moj zmajček (mali zmaj jelte) 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Octobar 26, 2018 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan On 28.9.2018. at 8:38, Nightrider Z je napisao: Blizanci Lepoooo!!! Što bi rekao Bajaga Ja volim zvuk motora I kad skripe gume A klasiku voli onaj ko razume 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17265 Napisano Octobar 28, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2399 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaZemun 78 Napisano Octobar 29, 2018 U prolazu, 86 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki bandit 650s k8 Prijavi odgovor kao problematičan 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 29, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaZemun 78 Napisano Octobar 30, 2018 U prolazu, 86 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki bandit 650s k8 Prijavi odgovor kao problematičan Branko ,лепши овај са белим агрегатом иако нема абс 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 30, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @NebojsaZemun Pitali cigu cije je dijete najljepse? -Mooje braatee, mooje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1545 Napisano Octobar 30, 2018 Никад не једи жути снег!, 730 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan p.s. Zanemarite ovaj prefinjen naslon za top case 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 2, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1285 Napisano Novembar 2, 2018 prisutan, 1140 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Moja litrica!!poslato sa rupovke uz pomoć kurble 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Novembar 4, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Od danas bivsi ljubimac. Poslednji pozdrav Suzani. Bio je sporazumni razvod. Otisla je kod drugog, nadam se da ce je voleti i paziti bolje nego ja. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...