shoyyka 10539 Napisano Septembar 4, 2018 Drug član, 3409 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, vasa.93 je napisao: Nov ljubimac?Mmmm...good,hot... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Septembar 4, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, vasa.93 said: Dobar dobar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2678 Napisano Septembar 4, 2018 Drug član, 1304 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, shoyyka said: Nov ljubimac?Mmmm...good,hot... Jeste, oprostih se i ja od Suzane, došlo vreme za nešto mlađe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zolaman03201 139 Napisano Septembar 4, 2018 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Hornet the Grey Prijavi odgovor kao problematičan Uuu prelep, svaka cast...Sent from my SM-G930F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10539 Napisano Septembar 4, 2018 Drug član, 3409 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, vasa.93 je napisao: Jeste, oprostih se i ja od Suzane, došlo vreme za nešto mlađe. Sa srećom druže... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Septembar 5, 2018 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog Kantasakija druzimo se vec 4 meseca nabacio 15 000km, ide sve kako treba ne zalim se 8 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2636 Napisano Septembar 6, 2018 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Septembar 8, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Septembar 9, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Navikavamo se još uvek jedno na drugo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15246 Napisano Septembar 9, 2018 moto merkat °°, 4953 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Na znak si se navikao, jos ostalo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Septembar 9, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Na znak sam navikao odavno, nego ovo ostalo ide malo teže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Septembar 11, 2018 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar zr 10 Napisano Septembar 13, 2018 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan prva ljubav 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Septembar 13, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Dobre masine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 471 Napisano Septembar 13, 2018 Svrati ponekad, 469 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 58 minutes ago, Petar zr said: Dobar ti ovaj xjr. Jel si ti menjao prednju viljusku, od cega je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar zr 10 Napisano Septembar 13, 2018 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Od yzf dobro je stajala,mnogo udobnija I diskovi i plocice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar zr 10 Napisano Septembar 13, 2018 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 471 Napisano Septembar 13, 2018 Svrati ponekad, 469 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ne sumnjam u poboljsanje, ali mi nekako kvari taj izgled. Kao sto stavljaju sad mono amortizer pozadi na takve motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 102 Napisano Septembar 13, 2018 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Petar zr srećno i uživaj za sve pare !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi1972 1 Napisano Septembar 21, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Royal Venturo xvz 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj beli anđeo. Imam još puno rada oko njega, da mu vratim pun sjaj. Problem su mi delovi, ako znate nekog ko ima delove za njega bilo bi super da mi javite. Yamaha XVZ 1300 Royal Venturo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 660 Napisano Septembar 22, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Aj u moru ovih bicikala da se ja pohvalim novom cvajom Aprilia Classic 125, 1996. godiste. Zato sto je mesavina za prave muskarce.. Ili jesi, ili nisi Kupljena kao neka vrsta skutera za po lokalu i manje relacije do 30-40km. Dovezli je na tockovima skoro 300km i od tada presla jos nekih 250-300. Registrovali je, odradili servise i evo cale se vec 15-20 dana zadovoljno vozika sa njom.. Uz motor gratis imamo pusnicu za susenje mesa P.S Imam i desni retrovizor u garazi, nego me na autoputu pretece sleper pa od udarca vetra otpadne hebo mamu ludu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 22, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Sve, sve...ali ovaj Bandit mi je mrnjaoooo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 660 Napisano Septembar 23, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, ThePainkiller je napisao: Sve, sve...ali ovaj Bandit mi je mrnjaoooo... Bandit je prica za sebe.. Uzivo je (po meni) lepsi i ima neki X faktor u sebi zbog kojeg mi se mnogo Na slikama gore je bio sumrak, pa sam morao zbog lose kamere da promenim osvetljenje, te je on dobio ovu trula visnja boju. Slede dve fotke u originalu 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2027 Napisano Septembar 23, 2018 Drug član, 1070 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan A jel ta neka trula visnja losa boja? Ne, ne razumem poentu ove tvoje recenice. Salu na stranu, znas vec sta mislim o tvom banditu, pa sam cak i morao da iskopiram nesto sa njega. Nekako mi sve lepsi i lepsi. I Aprilia mi takodje izgleda mazeno i pazeno, nek te sluzi kao CM 125! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Septembar 23, 2018 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stromic grbonjic Sent from my SM-G935F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...