kobra 152 Napisano Mart 10, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala brate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kris600rr 0 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan EVO I MOG LJUBIMCA :-* :-* :-* :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 10, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan a ti si ga ispazario ;D pa nek je sa srecom.... ja sam ga isto gledao al kad sam pregolem za njega ??? hvala.nisam ni ja mali, a ni motor..deluje tako..pozdrav pa ajd kad me teras da kazem, nisam veliki nego debeo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoljuba 29 Napisano Mart 11, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: CBR1000F DUAL Prijavi odgovor kao problematičan a ti si ga ispazario ;D pa nek je sa srecom.... ja sam ga isto gledao al kad sam pregolem za njega ??? hvala.nisam ni ja mali, a ni motor..deluje tako..pozdrav pa ajd kad me teras da kazem, nisam veliki nego debeo ;D ;D ;D xexe, i ja bijem 100.xexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc Yamaha 0 Napisano Mart 13, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Travnik-BiH Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moja yamahica ali nisam zadovoljan izgledaom pa cemo ju malo preraditi... ;D...ostalo je jos farbanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paunovic 0 Napisano Mart 13, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog sukca,steta sto umesto 600 ne stoji 750,zato je i zavrsio i u rubrici "Prodajem " ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 13, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moja yamahica ali nisam zadovoljan izgledaom pa cemo ju malo preraditi... ;D...ostalo je jos farbanje Pa ovo vise nece biti Yamaha vec YAMAKAWA. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kris600rr 0 Napisano Mart 13, 2009 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moja yamahica ali nisam zadovoljan izgledaom pa cemo ju malo preraditi... ;D...ostalo je jos farbanje Pa ovo vise nece biti Yamaha vec YAMAKAWA. ;D ;D YAMASAKY : ;) ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoniboss 1 Napisano Mart 14, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd, Konjarnik Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da se i ja upisem u ovu temu sa mojim traktorom kako ga neki zovu! Dragstar650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 14, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Joj sto bih ja voleo jedan takav "traktor" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada008 2 Napisano Mart 14, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo lep primerak traktora!! ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanozibandit 22 Napisano Mart 14, 2009 U prolazu, 48 postova Lokacija: Zemun, Srbija Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moj Suzuki koji je na putu iz Australije za Srbiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xl600v 147 Napisano Mart 14, 2009 U prolazu, 97 postova Lokacija: Gradacac BiH Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT Prijavi odgovor kao problematičan evoga moj konjic [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Mart 16, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je moja nova devojcica .. anaHonda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 16, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo je moja nova devojcica .. anaHonda Stara cura, ali dobra. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan @Sergio Stvarno ti lepa ova Hondica,ko lutka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Mart 16, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari malo je starija od mene .. tacnije .. ima 28godina al' sta cu kad volim matorke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 56 Napisano Mart 16, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo motorce, a jos Honda... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 16, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Sergio Bogami dobro ulickana. Jesi je ti licko ili si je takvu kupio? Mislim da nije bila jeftina, ako je takva bila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3229 Napisano Mart 17, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @ Sergio Bez matore koke nema dobre supe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola1979 1 Napisano Mart 17, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: super tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja da se pohvalim sa ST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 17, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan prelepa ST i ja ih zagledam nesto... a pored yuga se vidi kolika je ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 17, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan evo moje bebe...spremna za sezonu i na zalost za prodaju :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2327 Napisano Mart 17, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo motorce, a jos Honda... Zelenko Hvala kolega ;D @Sergio Bogami dobro ulickana. Jesi je ti licko ili si je takvu kupio? Mislim da nije bila jeftina, ako je takva bila... Tak'a bila .. ja je samo malo prebrisao, dobro .. 'ajde .. opr'o sam je celu (moram da priznam) al' to je svo "ulaganje" koje je bilo potrebno da izgleda ovako kako izgleda ;D @ Sergio Bez matore koke nema dobre supe. Namigivanje Uvek bilo i ostalo .. jes' malo masnija al' ne mari .. to je zdravo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nastasovic 89 Napisano Mart 17, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: selo vojska Motocikl: suzuki bandit 1200s Prijavi odgovor kao problematičan honda je vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...