balkanlover70 716 Napisano Nedelja u 15:35 Drug član, 713 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 20.9.2025. at 16:20, the_doctor je napisao: Posle njih dvojice, moram okačiti sliku. Sad će da krene žurka... Tonale? 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 716 Napisano Nedelja u 15:44 Drug član, 713 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, stryker_026 je napisao: Da mada mi akumulator jos na njemu nadam se jos nekom lepom danu Ako imas mogucnosti kupi onaj punjac u LIDL-u i nemas potrebe da skidas akumulator -kad se ukazi prilika samo otkacis krokodilke i start Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 201 Napisano Nedelja u 18:31 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan problem mi je sto nemam gde da ga ukljucim tu gde mi stoji motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgnjenMNE 46 Napisano Ponedeljak u 20:31 U prolazu, 0 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: Moto Guzzi V85TT, VStrom 650XT Prijavi odgovor kao problematičan 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 449 Napisano Utorak u 07:14 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan treća sreća 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 3164 Napisano Utorak u 11:23 (promenjeno) Braveheart, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Voge SR3,Aprilia Pegaso 650. Prijavi odgovor kao problematičan Novo sluzbeno vozilo Voge SR3, prelazim polako na Azijsko trziste uskoro prvi servis i bas sam zadovoljan skuterom. Promenio Utorak u 11:23 član Biker Boy 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 207 Napisano Utorak u 11:29 Svrati ponekad, 171 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Lepo vreme i vikend vožnja 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 22043 Napisano Utorak u 11:31 Vozim motor, nisam BAJKER, 2766 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Miroslav Gajic je napisao: Lepo vreme i vikend vožnja Jel mora ovaj kofer ovoliko da strci u vis? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8219 Napisano Utorak u 11:35 Drug član, 2775 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, BokyBoy said: Jel mora ovaj kofer ? Čekaj popravio sam ti ovo . p.s: I ja ga stavih pre neki dan po prvi put u životu. Korisna stvar 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 207 Napisano Utorak u 11:44 Svrati ponekad, 171 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, BokyBoy je napisao: Jel mora ovaj kofer ovoliko da strci u vis? Taka mu pozicija,sve givi,i nosac i kufer,sta cu mu ja,a korisna stvar jako kad se putuje dalje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 8219 Napisano Utorak u 11:54 Drug član, 2775 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja kažem - još malo duži da bude ovaj nosač, i taman će kofer da izađe iz kadra kad se slika motor 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 207 Napisano Utorak u 12:06 Svrati ponekad, 171 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, živke je napisao: Ja kažem - još malo duži da bude ovaj nosač, i taman će kofer da izađe iz kadra kad se slika motor Ovde izgleda bolja pozicija kofera,tj kao da je nize pozicioniran.A svakako uzivo je ok pozicija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 207 Napisano Utorak u 12:11 Svrati ponekad, 171 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Fotograf: Moj sin 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5629 Napisano juče u 10:32 Drug član, 1373 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ljubimče, mezimče... 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9214 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 2362 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Alexandra995 samo kada se setim,koliko si se dvoumila da je uzmeš.....jaooo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5629 Napisano pre 22 sati Drug član, 1373 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Žaksi je napisao: @Alexandra995 samo kada se setim,koliko si se dvoumila da je uzmeš.....jaooo. Zbog tebe sam prelomila, hvala ti! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9214 Napisano pre 22 sati Ne silazi, 2362 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba zahvaljivati,samo mi je drago da baš uživaš. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5629 Napisano pre 22 sati (promenjeno) Drug član, 1373 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Žaksi je napisao: Ne treba zahvaljivati,samo mi je drago da baš uživaš. Iskreno, htela sam da pređem na S2 posle Honde CBR600, al' falilo malo više keša. Sad je sve došlo na svoje, imam konačno šta sam htela. Ako nekad imam višak, uzela bi pored Freze neki R1 od 2004 do 2008, meni najlepši motor svih vremena... Promenio pre 22 sati član Alexandra995 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2135 Napisano pre 20 sati Drug član, 1335 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1, Kawasaki Versys 650, Suzuki gn 250, MZ 175ES/1, tomos t12 colibri Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Alexandra995 je napisao: Ljubimče, mezimče... Ja sam hteo da uzmem fazer s1 pa uleteo bandit, trazio s2 pa uleteo versys. Nece pa nece 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5629 Napisano pre 20 sati Drug član, 1373 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Zarkela je napisao: Ja sam hteo da uzmem fazer s1 pa uleteo bandit, trazio s2 pa uleteo versys. Nece pa nece Onda će S2 da bude treća sreća. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petrovic2727 3 Napisano pre 15 sati U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, kupujem prvi motor, A1 kategorija posto samo za to imam godine, visok sam oko 182, i treba mi vasa pomoc za odabir, do nekih 1300 1400e,e sad sa obzirom da jos uvek mogu da rastem, razmisljao sam o hondi cbr 125r prve ili druge generacije, ali nekako mi izgleda kao da nece da mi stoji, mada nisam seo na njega pa jos uvek ne znam ali, uzeo bih sportaka, mada mi se vise svidjaju nakedi ali do 1300 1400 nema bas neki izbor da se meni svidja estetski, razmisljao sam i o varaderu mada mi izgleda previse veliko i tesko kao prvi motor na kojem cu da se ucim, sve preporuke su dobrodosle, i da samo da nije 2t jer mi ne odgovara bas zbog potrosnje koja je 5 6 7l i zbog kvarenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 619 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, petrovic2727 je napisao: Pozdrav, kupujem prvi motor, A1 kategorija posto samo za to imam godine, visok sam oko 182, i treba mi vasa pomoc za odabir, do nekih 1300 1400e,e sad sa obzirom da jos uvek mogu da rastem, razmisljao sam o hondi cbr 125r prve ili druge generacije, ali nekako mi izgleda kao da nece da mi stoji, mada nisam seo na njega pa jos uvek ne znam ali, uzeo bih sportaka, mada mi se vise svidjaju nakedi ali do 1300 1400 nema bas neki izbor da se meni svidja estetski, razmisljao sam i o varaderu mada mi izgleda previse veliko i tesko kao prvi motor na kojem cu da se ucim, sve preporuke su dobrodosle, i da samo da nije 2t jer mi ne odgovara bas zbog potrosnje koja je 5 6 7l i zbog kvarenja. Pozdrav Petroviću...neznam,cini mi se da imas veliki izbor,i dobre zelje,ali sa tim buđetom,neznam baš sta možeš kupiti,možda nešto što ceš više popravljati,nego voziti...Sretno... i pomalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paf 619 Napisano pre 13 sati Svrati ponekad, 83 postova Lokacija: Zadar Motocikl: V-Strom 1000 XT Prijavi odgovor kao problematičan AAhaa... evo ga,ko će da se smije, ne tangira me uopće... Uletila mi Vespa za 250eur...uzeo, prva liga, radi ka singerica...,do dućana, kafića da ne brljam uvijek Stroma... pozdrav svima iz danas vrućeg Zadra... 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 1009 Napisano pre 13 sati Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, petrovic2727 je napisao: Pozdrav, kupujem prvi motor, A1 kategorija posto samo za to imam godine, visok sam oko 182, i treba mi vasa pomoc za odabir, do nekih 1300 1400e,e sad sa obzirom da jos uvek mogu da rastem, razmisljao sam o hondi cbr 125r prve ili druge generacije, ali nekako mi izgleda kao da nece da mi stoji, mada nisam seo na njega pa jos uvek ne znam ali, uzeo bih sportaka, mada mi se vise svidjaju nakedi ali do 1300 1400 nema bas neki izbor da se meni svidja estetski, razmisljao sam i o varaderu mada mi izgleda previse veliko i tesko kao prvi motor na kojem cu da se ucim, sve preporuke su dobrodosle, i da samo da nije 2t jer mi ne odgovara bas zbog potrosnje koja je 5 6 7l i zbog kvarenja. Pozdrav Popovicu- Petrovicu,...moj savet je da preskocis sportaka za prvi motor...spor napredak u ucenju, komplikovaniji za voznju...i svaki sportak male kubikaze malo deluje metiljavo... Moj ti je savet uzmi nekog manjeg nakeda...ili pak mozda neki maxi skuter...mislim da su oni povoljniji...svakako ti treba vreme da bezbedno udjes u materiju...i samo polako,voznja iskljucivo u zoni gde se osecas komotno...pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 1009 Napisano pre 13 sati Zainteresovan, 432 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Paf je napisao: AAhaa... evo ga,ko će da se smije, ne tangira me uopće... Uletila mi Vespa za 250eur...uzeo, prva liga, radi ka singerica...,do dućana, kafića da ne brljam uvijek Stroma... pozdrav svima iz danas vrućeg Zadra... Topcina prava stvar...nikad vozio a svidjaju mi se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...