Scholesy198 2308 Napisano Maj 14, 2022 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan Hondica uživa na Kopaoniku 19 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Maj 20, 2022 (promenjeno) 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Maj 21, 2022 član cr4zyzola 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16390 Napisano Maj 26, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2320 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Krofnica... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theroamingfury 95 Napisano Maj 31, 2022 U prolazu, 3 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda VT1300CX Prijavi odgovor kao problematičan It's cloudy but we are shining. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja atlantic 200 77 Napisano Jun 2, 2022 Svrati ponekad, 34 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Piaggio Vespa 134ccm 1982. Yamaha Dragstar 650 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Evo novih slika nekih od mojih dvotockasa -Piaggio Vespa p80x134ccm 1983. i Tomos Aos 1972. 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 803 Napisano Jun 3, 2022 Zainteresovan, 778 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @pedja atlantic 200 a onaj plavi pod šupom... AZLK 1500 SL? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobodan_kg 50 Napisano Jun 4, 2022 (promenjeno) U prolazu, 10 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima . Dugo pratim forum ali se nisam oglasavao. Dosta korisnih informacija sam pronasao i procitao ovde godinama u nazad . Evo par slika od ove godine sa 12-ce koju trenutno vozim . Promenio Jun 4, 2022 član slobodan_kg 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobodan_kg 50 Napisano Jun 4, 2022 (promenjeno) U prolazu, 10 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan I pitanje za bajkere da li je neko imao ovaj model motora . O njemu nista nisam nasao na ovom forumu ? I da li je bio zadovoljan ? Promenio Jun 4, 2022 član slobodan_kg 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9676 Napisano Jun 5, 2022 Drug član, 1465 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sa današnje vožnje... 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5433 Napisano Jun 5, 2022 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan On 6/4/2022 at 6:04 AM, slobodan_kg said: Pozdrav svim bajkerima . Dugo pratim forum ali se nisam oglasavao. Dosta korisnih informacija sam pronasao i procitao ovde godinama u nazad . Evo par slika od ove godine sa 12-ce koju trenutno vozim . Pozdrav kolega moto security, Milan moto sudija, afrikaner, da se lakse setis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobodan_kg 50 Napisano Jun 6, 2022 U prolazu, 10 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, drmilan_ je napisao: Pozdrav kolega moto security, Milan moto sudija, afrikaner, da se lakse setis Pozdrav Drug . Ne bih se setio po motoru prepoznao . Jel si popravio motor po dolasku sa trke , jel sada motor ok sada , jel se vozis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5433 Napisano Jun 6, 2022 Drug član, 2490 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, slobodan_kg said: Pozdrav Drug . Ne bih se setio po motoru prepoznao . Jel si popravio motor po dolasku sa trke , jel sada motor ok sada , jel se vozis? Ma da, sredio sutra dan cim sam stigao kuci, znao sam sta je problem, samo mi bio mrkli mrak tamo gde sam stao, a i imao sam vozzi da iskoristim dok ne istekne pa ajd. Ma ne vozim se ja uopste, zato i prodajem, sem sto sam bio na trci, nakon toga 100km nisam presao. Ogulio ga sad skroz i cekam strucnjaka da nadje vremena da ga prelepimonu fabriku pa ide nazad na oglas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 6, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Ja tek sad vidim da se nisam "zapljunuo" ovde Evo i moje Suze: 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21780 Napisano Jun 6, 2022 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bi li mi je prodao nazad? (Ozbiljno pitam) 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 6, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, N.F.S. je napisao: Bi li mi je prodao nazad? (Ozbiljno pitam) Nisam razmišljao o prodaji, plan je da Suzu zadržim barem još jednu celu sezonu, pa da razmislim šta bi mogla biti adekvatna zamena, ukoliko se bude imalo novca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Jun 6, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan A i NenadBg88 više nema kombi, ko bi ti je doterao u Kg? Sent from my M2002J9G using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21780 Napisano Jun 6, 2022 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja u Bg ne ulazim, nadjemo se u Mld! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jun 6, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, nafetS je napisao: A i NenadBg88 više nema kombi, ko bi ti je doterao u Kg? Sent from my M2002J9G using Tapatalk Doterao bih ja, šta mi teško Obećavam da ću da je pazim, kad dođe na red da se prodaje, ili ako pogodim 7icu na lotou, vraća se tamo gde joj je mesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21780 Napisano Jun 6, 2022 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sutra se nalazim sa covekom za skuter... ... to znaci da neki motor do uvece moram da pazarim! Malo me koci sto smo klinac i ja sami ali snadjem se ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21780 Napisano Jun 6, 2022 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Strpljenja imam oko 24h, od svoje 16te godine uvek sam motor imao 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Jun 6, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Nešo, tebi se isplati prodati motor sa 50% popusta, samo biti spreman i otkupiti posle par meseci kad staviš oglas. Šteta što te ne interesuju stare endurače 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21780 Napisano Jun 6, 2022 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Spreman sam ga otkupiti po ceni kojoj ga prodadoh (a imao je dva nosaca kofera, blatobran nazad...) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Jun 6, 2022 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2323 Napisano Jun 7, 2022 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada965 104 Napisano Jun 10, 2022 U prolazu, 12 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SUZUKI GSF 1200 N K1 Bandit; Honda ST 1300 Pan European, Kawasaki ZZR 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 24 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...