Ninja66 2793 Napisano April 30, 2012 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Danas je nikla nova kros staza u Sasincima, pored Sremske Mitrovice. MC Srem u saradnji sa MK Paori i desetogodisnji ugovor sa MZ Sasinci danas zapoceli novu stazu. Nalazii se na 11 km od S.Mitrovice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 1, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan do jaja!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Maj 1, 2012 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Može više info? Staza se tek radi ili može da se vozi? Otvorena za sve? Kako da se dodje, otprilike? U svakom slučaju - super! Pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 848 Napisano Maj 1, 2012 Cuore Sportivo, 1337 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan do jaja!!!! Hahaha, isto sam pomislio kad sam čitao ! Ako može više inforamcija o kotizaciji mogućnosti učestvovanja u finansijskom smislu, da bih mogao koristiti stazu. Predlažem otvaranje škole offroada-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2793 Napisano Maj 1, 2012 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Može više info? Staza se tek radi ili može da se vozi? Otvorena za sve? Kako da se dodje, otprilike? U svakom slučaju - super! Pozdrav! Danas zavrseni bentovi i formirani skokovi. Sutra se finisiraju skokovi i nadam se da je na redu kraj radova. Ima nekih ideja o sisitemu navodnjavanja,tj. prskanja staze. Ideja je da bude tabla sa naznakom da je voznja na sopstvenu odgovornost i kontakt telefon da se nekome javite pri dolasku, cisto ne-dao-Bog povredjivanja radi. Na ulasku u Sasince , kod stocne pijace. Svi znaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2793 Napisano Maj 1, 2012 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan do jaja!!!! Hahaha, isto sam pomislio kad sam čitao ! Ako može više inforamcija o kotizaciji mogućnosti učestvovanja u finansijskom smislu, da bih mogao koristiti stazu. Predlažem otvaranje škole offroada-a Finansiranje je na dobrovoljnoj bazi, koliko ko moze i ako hoce da ucestvuje. Od 10 eura na vise. Malo vece donacije su virmanske, ulaze u troskove. Placanje termina i slicne ekonomske price otpadaju . Sustina price je voznja , po neka trka , da vidite Sasince . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2793 Napisano Maj 29, 2012 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan http://www.facebook.com/Sasintonring 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 29, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan WOW...al se nakotilo staza u okolini... Eto i nas dvojice da pokupimo po koju foru i fazon, mada sam ja svjeze zabetoniran, pa moram lakapo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2793 Napisano Maj 29, 2012 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan WOW...al se nakotilo staza u okolini... Eto i nas dvojice da pokupimo po koju foru i fazon, mada sam ja svjeze zabetoniran, pa moram lakapo Sad imamo stazu u gradu -tehnicka, Sasintonring na 11 km - brza i Jazak na 25 km - ozbiljna . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 29, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jao..pa do Jazka mozemo livadom na motorima... (ako nista da se provozamo do tamo i malo gledamo vas ozbiljne ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 30, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan jel neko za sasince u petak a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2793 Napisano Maj 31, 2012 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan jel neko za sasince u petak a? Mi idemo na trku u Feketic. Jbga, sledeci put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 31, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan i onako sam se danas prosu kao pi*ka tako da ne mogu ni da hodam. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...