Darko Mihajlovic 4888 Napisano April 9, 2017 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Milos-V je sebi uradio , i to jedan od najboljih koje sam do sada video .. pogotovo kako je spakovao displej pokazivaca... javna pohvala- alal vera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano April 9, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala dare,hvala jedino sto covek trazi okolinu cacka,uzica,kraljeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4888 Napisano April 9, 2017 Drug član, 1497 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Znam , znam , video sam... Nego , tebe sam pohvalio , onako , usput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano April 9, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala dare,onako usput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano April 17, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Eво како је код мене уграђен универзални показивач са алиекспреса. Наравно, ако неког занима pozdrav brate dal bi bio raspolozen da se malo igras i sa mojom masinom u pitanju je suzuki intruder...janko kisac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 17, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ау Јанко ја сам ти дудук око тога, да ми није било друга ништа ја не би сам знао урадити. Поготово не на мотору ког не познам Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekgsxr 1 Napisano Januar 25, 2019 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, kasno sam se uključio, al rekoh evo zime, pa dok ne vozimo da radimo nešto na ljubimcima. Imam gsxr 600 k3 i hteo bih da mu ugradim gear indicator, i kupio bih preko AliExpresa, ali tamo ima mnogo modela, ne znam koji da izaberem za moj motor. Da li mi može neko pomoći? Mogu da okačim šta sam sve našao. Hvala i pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kole1 10 Napisano Januar 25, 2019 U prolazu, 19 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda Varadero 1000,Cagiva river 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nadji clana Rboban on ce ti dati savet. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Januar 25, 2019 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Isčitaj temu i tu sve piše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...