Crven Ban 604 Napisano April 30, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ono sto je najvaznije, napokon je Moto GP poceo da lici na prave trke. Nije vazno za koga se navija, kad su trke neizvesne do kraja. Po prvi put mi je i Moto Gp bila interesantna i ako je pobedio Stoner. Ali mu ove godien nece biti tako lako sa Lorencom i Pedrozom za vratom. A Craclou je odusevio , majstore svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano April 30, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj samo dok gazdarica Sneža pročita ovaj tvoj post Ćuti, ona ide samo na FB Ljudi, vozio sam večeras Maseratija 420KS, bolje od seksa, majke mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Maj 1, 2012 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj samo dok gazdarica Sneža pročita ovaj tvoj post Ćuti, ona ide samo na FB Ljudi, vozio sam večeras Maseratija 420KS, bolje od seksa, majke mi :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Maj 1, 2012 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Opste je poznato da je sex kapitalisticka vestacki stvorena potreba, koju pocinju da prihvataju zemlje u tranziciji, a voznja pomenutog Maseratija je sasvim normalna stvar. 420 konja je mnogo i na motorciklu, a posebno je mnogo i nebezbedno u kolima. Salim se naravno, svi bi voleli da voznemo taj auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Maj 1, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj samo dok gazdarica Sneža pročita ovaj tvoj post Ćuti, ona ide samo na FB Ljudi, vozio sam večeras Maseratija 420KS, bolje od seksa, majke mi Ja potvrdjujem da ga je vozio! Dodao bih da je cabrio a da li je bolja voznja istog od sexa, e to ne bih znao da kazem, jer nisam probao talijana! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NESKROMAN 327 Napisano Maj 3, 2012 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR K9 1000 ccm Prijavi odgovor kao problematičan To je samo vrlina velikih po svakom pitanju , sa i bez rezultata Cudno je da je Stonerovim navijacima vece sadovoljstvo kad je Rossi deveti, nego kad Stoner pobedi. :takoje: stoner vs rossi lorenzo vs rossi Just to remember... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano Maj 3, 2012 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam predlog: Da se upotreba emotikona ili ti smile-ija ogranici na JEDAN po postu. Makar u mototrkama. Vise bih voleo da se potpuno ukinu ali mi jesno da ne bi proslo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1912 Napisano Maj 3, 2012 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Imam predlog: Da se upotreba emotikona ili ti smile-ija ogranici na JEDAN po postu. Makar u mototrkama. Vise bih voleo da se potpuno ukinu ali mi jesno da ne bi proslo. :takoje: :takoje: :takoje: :takoje: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Maj 3, 2012 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan NESKROMNI druze hvala Ti sto si me iznervirao ) lepo je prisetiti se starih ODLICNIH trka Imam utisak kad gledam Stonera na Dukcu da covek nezna za strah.... jos samo kad bi Vale to skontao ..... FORZA VALE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Maj 24, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=qrIgFbE8ulg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...