Majstor_kvarisa 957 Napisano April 27, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim garmin dakota navigaciju, pa ce biti snimljen tracklog cele voznje (ako negde nadjem 220V da dopunjavam baterije uvece). Za snimanje i slikanje foto aparat. Sad jedno ozbiljno pitanje koje zahteva ozbiljan odgovor Jel se vi zajebavate oko onih 800km ? nije problem snimiti gde smo bili, nego videti gde cemo Nego, jal imamo vec neku ideju o formiranju grupa? Da pocnemo medjusobno vec da se dogovaramo ko sta nosi, kako vozimo... za sada, kod mene su se prijavili: Mlader, mali Farbach i jos jedan uporan iz Mitrovice, znaci ima jos dosta mesta, za sve spremne za skokove na glavu I naravno, bilo bi dobro da grupa ne prelazi 10 motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 27, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kvariša, slažem se za određivanje grupa. Dosadašnje iskustvo mi govori da nisam baš mogao da pratim Kepa i ostale PEGLAČE, pa čisto da vidim sa kime ću da se vozim. Ako sam sa Popsy-jem u grupi da ponesem hrane i nešto delova, ako sam sa Vlajkom, da krenem već sad u teretanu, a ako ide Šumi, valja imati onih gumica jer nikad se ne zna sa njim kad ćeš da nahebeš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 27, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajooooooooooj, KAKO VAS SVE MRZIM, pa to nije istina! :'( :'( :'( :'( :'( :'( Lepo se provedite (znam da hoćete) i valjda se vidimo na nekoj od vožnji u avgustu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano April 27, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan aj prvo da se napravi spisak ko sve ide i sa kojim motorom pa mozda da prva selekcija bude po tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 27, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan pazi acimo, verujem da ce vremenom vec da se izostri koja grupa kako ide i ko sa njom moze ici, mada mislim da ne moze niko da ti obeca da peglanja nece biti, mislim da je zaista problem napraviti 200km off-a ako nije ozbiljna voznja... Naravno, nije greh i premostiti na asvalt pa do destinacije. Sustina je jednostavno nikoga ne gusiti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 27, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije meni problem off. Blato, kamenje, težak uspon, bare(izvini Popsy ti si kriv za obožavanje istih) Samo ne bi voleo da sam Peglačima na teretu u smislu čekanja mene Sporaća Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano April 27, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije meni problem off. Blato, kamenje, težak uspon, bare(izvini Popsy ti si kriv za obožavanje istih) Samo ne bi voleo da sam Peglačima na teretu u smislu čekanja mene Sporaća daleko si ti od sporaca, a za tenerase si brzi voz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano April 27, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan aj prvo da se napravi spisak ko sve ide i sa kojim motorom pa mozda da prva selekcija bude po tome Pa i nije ti to bash merodavno .. Dva ista motora a razlicita vozaca i sta onda ? U svakom slucaju ja nemam nishta protiv da budem u grupi od prosle godine. Ko je bio u istoj, prepoznace se .. Grupa je brojala cini mi se 16 motora, funkcionisala i vozila kao jedan .. Kako god da odlucite, ja sam u ceti komandanta Cureta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano April 27, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Ove god na vidiku dobro peglanje i druzenje,a mozda i po koje gubljenje po planini Jako bitno je vec vise puta spomenuto,da ovde nije mesto za pocetne korake u offu.Koliko sam video kilometrazu i deonice,ako planiramo da stignemo taj dan na graund zero,veci deo ce morati da se vozi ,a manji da se mazi ,samim tim nece biti velike brzinske razlike u voznji po grupama,sto ne znaci da idemo na obaranje vremena i osvajanje titule Pred sam polazak vec cemo se dogovoriti o samoj voznji ,cekanju,i drugim detaljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano April 27, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan aj prvo da se napravi spisak ko sve ide i sa kojim motorom pa mozda da prva selekcija bude po tome Pa i nije ti to bash merodavno .. Dva ista motora a razlicita vozaca i sta onda ? Slazem se sa tobom, mada sam mislio na nesto drugo. Posto ce biti vise grupa, mozda nije lose podeliti male i velike motore, cisto zbog fazona AT vs ST , a onda te grupe splitovati na brze i manje brze. Mada, ne treba svakako nesto komplikovati. Mislim da je najbitnije da svako izabere sebi primerenu grupu. Ja cu svakako gledati da budem sa ljudima ciji mi tempo i stil voznje najvise odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano April 27, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju ja nemam nishta protiv da budem u grupi od prosle godine. Ko je bio u istoj, prepoznace se .. Grupa je brojala cini mi se 16 motora, funkcionisala i vozila kao jedan .. Odred "Uvac" Vlajko,Mikka,Cure,Hitman,MisaPei,Popsy,Chomsky,Dane,Marko,Zextreme,Caki,MilosKTM,Leon,Rusic,AcaPn,Jimmy Upis novih clanova traje,a od starih ko hoce u dr.grupu ..wussy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 27, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Upisujem se u grupu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 27, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Acimo da gazimo Uvac zajedno ! Jimmy kad ga preglisira, mi ima da gazimo suvo dno !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 28, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: jedva čekam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6413 Napisano April 28, 2012 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem mosticem 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 28, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kvariša, slažem se za određivanje grupa. Dosadašnje iskustvo mi govori da nisam baš mogao da pratim Kepa i ostale PEGLAČE, pa čisto da vidim sa kime ću da se vozim. Mani se ti kepa i ostalih peglača. Realno, ne trebaju ti u životu ni za qrac. Smesti se gde ti srcu milo i drago kad već imaš izbor, i uživaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 28, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan aj prvo da se napravi spisak ko sve ide i sa kojim motorom pa mozda da prva selekcija bude po tome Pa i nije ti to bash merodavno .. Dva ista motora a razlicita vozaca i sta onda ? Slazem se sa tobom, mada sam mislio na nesto drugo. Posto ce biti vise grupa, mozda nije lose podeliti male i velike motore, cisto zbog fazona AT vs ST , a onda te grupe splitovati na brze i manje brze. Mada, ne treba svakako nesto komplikovati. Mislim da je najbitnije da svako izabere sebi primerenu grupu. Ja cu svakako gledati da budem sa ljudima ciji mi tempo i stil voznje najvise odgovara. A kako da se čovek prepozna u koju grupu spada ? Od kad sam namunjio kineza s sve cross gumama sam shvatio drugu dimenziju vožnje... (lepo je Komatović pričao da ne ide veliki enduro u off) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano April 28, 2012 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Mi mali (rezervoarcici) cemo imati velike probleme ako marsuta ne vodi pored pumpi. Mislim, moji bubrezi bi izdrzali 700km u danu, ali Hondici je to nekoliko rezrvoara. Da li dolazi u obzir pakovanje kanistera benzina u kamiJonČe. Ja će da natankam jedan ako neko ima kanister viška. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano April 28, 2012 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem mosticem Samo ne diraj ogradu. Znas kako je Bata Stojkovic prosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 28, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ne treba previše komplikovati stvari. Jimmmy, izbaci tvoju grupu od prosli put. Posto je Zexreme bio u toj istoj grupi, razbite je u dve. Ako ima jos mesta neka se ljudi prijave. Možete čak da budete pobratimljene grupe, pa da kordinirate zajedno. Ja ću isto to uraditi sa Racom, jer je on prošle godine bio sa mnom u grupi. Za početak neka ide po desetak motora na jednog vodiča. Kvarni, pravi novi grupu. Ako ti bude trebao još jedan vodič, će ga nadjemo. E sad, kad malo bolje pogledam svi smo i spori i brzi, tako da se to mora štelovati usput. Šta mislite o ovome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 28, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mi mali (rezervoarcici) cemo imati velike probleme ako marsuta ne vodi pored pumpi. Mislim, moji bubrezi bi izdrzali 700km u danu, ali Hondici je to nekoliko rezrvoara. Da li dolazi u obzir pakovanje kanistera benzina u kamiJonČe. Ja će da natankam jedan ako neko ima kanister viška. vozi se u proseku oko 200 dnevno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano April 28, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ne treba previše komplikovati stvari. Jimmmy, izbaci tvoju grupu od prosli put. Posto je Zexreme bio u toj istoj grupi, razbite je u dve. Ako ima jos mesta neka se ljudi prijave. Možete čak da budete pobratimljene grupe, pa da kordinirate zajedno. Ja ću isto to uraditi sa Racom, jer je on prošle godine bio sa mnom u grupi. Za početak neka ide po desetak motora na jednog vodiča. Kvarni, pravi novi grupu. Ako ti bude trebao još jedan vodič, će ga nadjemo. E sad, kad malo bolje pogledam svi smo i spori i brzi, tako da se to mora štelovati usput.i Šta mislite o ovome? Moze i tako..jos je i bolje ,dve grupe koje zajedno koordinisu sa po 10 motora...ukupno 20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 28, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude više učesnika, pojačaćemo sa po još 2-3 motora u grupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6413 Napisano April 28, 2012 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mi mali (rezervoarcici) cemo imati velike probleme ako marsuta ne vodi pored pumpi. Mislim, moji bubrezi bi izdrzali 700km u danu, ali Hondici je to nekoliko rezrvoara. Da li dolazi u obzir pakovanje kanistera benzina u kamiJonČe. Ja će da natankam jedan ako neko ima kanister viška. vozi se u proseku oko 200 dnevno! Ima li usput pumpi za tih 200 km ? Cisto sumnjam da moj motor ima autonomiju 200km po offroadu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 28, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ima! Nema brige za gorivo. U ostalom svaka grupa nek ima neko crevo, pa ako zaškripi uvek se može pokrpiti do sledećeg točenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...