Cedo11 2460 Napisano Jun 2, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad nagrnu slike i klipovi, neću se skidati sa kompa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Jun 2, 2012 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad nagrnu slike i klipovi, neću se skidati sa kompa... Ako i to prezivimo eto i nas dogodine!!!!! Samo gas ! I pravite dobre slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 2, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jedna Tenera je danas kapitulirala, do sutra Ipak su ovi tereni za ozbiljne motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra Alex 19 Napisano Jun 2, 2012 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji nisu na Kepijadi 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jun 2, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Dragi nasi endurasi, sportasi, kruzerasi, od mene imate svaku preporuku za domacinstvo kod Aleksandre Alex. Klopa vrhunska, smestaj No.1... A Anchi luda ko struja i totalni pozitivac, tera kvada na 2 umesto 4 tocka, a kiselo mleko i tortu sto pravi, uh! Hvala jos jednom na svemu draga, cujemo se i vidimo ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 2, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna Tenera je danas kapitulirala, do sutra Ipak su ovi tereni za ozbiljne motore Nisam ni sumnjao da će biti bilo kako drugačije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mammo 20 Napisano Jun 2, 2012 U prolazu, 24 postova Motocikl: XTZ 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Zato su svi Afrikanci pokupovali jednocilindrase od 100kg.,tipa: Kawasaki,Yamaha,Jaojao i ostali Kinezi,pa na forumu ne govore cime su se vozili! :lol: Pa kad ste toliko dobri vozaci zasto se ne rvate sa Afrikama po blatu??? Super Tenere je Super Tenere 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 2, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Super Tenere je Super Tenere Na žalost, tako je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Jun 2, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zato su svi Afrikanci pokupovali jednocilindrase od 100kg.,tipa: Kawasaki,Yamaha,Jaojao i ostali Kinezi,pa na forumu ne govore cime su se vozili! :lol: Pa kad ste toliko dobri vozaci zasto se ne rvate sa Afrikama po blatu??? Super Tenere je Super Tenere kolega, ja vas ne videh u nasoj grupi ova 3 dana? nema veze sve smo dokumentovali da i vi mozete da vidite makar na slikama kako je izgledalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 3, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Fotki sa aparata ce biti punoo..ali sutra Pa stiglo je sutra. GDE SU FOTKE? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 3, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja sinoc poceo da citam temu tamo gde sam stao i ne stigoh do kraja jer me savladao umor pa zaboravih da se javim da sam stigao ziv i zdrav. Takodje i Nidza se javio da je stigao kuci! Skoro nisam bio umorniji, a ni zadovoljniji!!! Na zalost morao sam ranije kuci... Zato su svi Afrikanci pokupovali jednocilindrase od 100kg.,tipa: Kawasaki,Yamaha,Jaojao i ostali Kinezi,pa na forumu ne govore cime su se vozili! :lol: Pa kad ste toliko dobri vozaci zasto se ne rvate sa Afrikama po blatu??? Super Tenere je Super Tenere Mamoooo, a sto ti ode da se vozis sa devojcicama??? Elem ni jedan afrikanac nije kupio yamahu! I mi sto smo menjali motore presli smo na 150kg ne zato sto je AT losa vec zato sto smo mi sitne gradje, dok oni iz tvoje kategorije, a i pojedini iz moje, AT peglaju za sve pare Acimo Hitman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jun 3, 2012 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako je Nidza sinoc u kasno doba prosao kroz Grcica Milenka, onda sam ga video dok sam parkirao moj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5957 Napisano Jun 3, 2012 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobri naš Johan...nije mu se dalo da vitla sa drugarima... Srećne ti rane junače Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak ps. stavljajte slike da vidimo sta smo propustili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 3, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuuu breeeeeee, Johane! Izgleda da je to bio malo veći "KVRC" nego što si ga opisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra Alex 19 Napisano Jun 3, 2012 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dragi nasi endurasi, sportasi, kruzerasi, od mene imate svaku preporuku za domacinstvo kod Aleksandre Alex. Klopa vrhunska, smestaj No.1... A Anchi luda ko struja i totalni pozitivac, tera kvada na 2 umesto 4 tocka, a kiselo mleko i tortu sto pravi, uh! Hvala jos jednom na svemu draga, cujemo se i vidimo ! Hvala tebi i celom drustvu na divnom druzenju i zezanju bili ste savrseni VEC MI NEDOSTAJETE Nadam se skorom vidjenju!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 3, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan ˙Ajte ljudi sa slikama, podne je već odavno prošlo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano Jun 3, 2012 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Dobri naš Johan...nije mu se dalo da vitla sa drugarima... Srećne ti rane junače Na muci se poznaju junaci! Brz oporavk ti zelim! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 3, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan polako, ima i danas da se voze poprilicno, pa onda dok stignu do kuce i dok pododju, bice slika tek sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Jun 3, 2012 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Ako je Nidza sinoc u kasno doba prosao kroz Grcica Milenka, onda sam ga video dok sam parkirao moj motor. Jeste, ali sam već bio toliko umoran da sam gledao samo pravo... Pozdrav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Jun 3, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Evo nesto slika od cetvrta, petka i subote.... nemam vremena da filtrira, samo resize i upload 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 3, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Fotki sa aparata ce biti punoo..ali sutra Pa stiglo je sutra. GDE SU FOTKE? Danas traje do 00 h Mada je nas desetak trenutno u Sjenici i cekamo jagu.. Posle nas Ruska vodi na meandre..pa kako nam bude 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Jun 3, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuuu breeeeeee, Johane! Izgleda da je to bio malo veći "KVRC" nego što si ga opisao Paa i nije baš toliko... Al nemaš pojma kako sam sa zebnjom skidao čizmu u domu zdravlja u Bajinoj Bašti... Kad sam video da mi je noga cela i da mogu da mrdam prstićima i stopalom bilo je JUPIII URAAAA !!!! A doktor me gleda A ja 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 3, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je pa si imao čizmu!! Drži se, proći će to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Jun 3, 2012 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo jos slikaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...