vlajko 2670 Napisano Maj 29, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan To da baciš oma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Maj 29, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan <_< <_< samo vas gledam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 29, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan U četvrtak oko podne (+ -sat-dva ) kreće omanja grupica.. Smederevac pa Mladenovac, Topola, Rudnik, G.Milanovac, Dobrinja pa do Kosjere.. tačnije Breze Po Mišku oko 160km od SD.. Svima preporučujem rutu preko Topole umesto Ibarske..nema gužve i lepo je za vožnju.. ićićemo malo sporije nego uobičajno..imamo žgoljavog kineza u grupi.. Ako neko još hoće sa nama, na pp o detaljima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 29, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan <_< <_< samo vas gledam.... biće slike i klipevi, nemoj da se sekiraš :D :D vidi, zamisli kako je tek Jageru :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Maj 29, 2012 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Pih, on ce od muke da se prejede kraba i da se od muke okupa i sunca.... a ja nikako onu bordo da scepam, " a tako sam se nadala, ohh kako sam se nadala " :lol: :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raca 11 Napisano Maj 30, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja spreman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Maj 30, 2012 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan radi skidanje normalno, ja ga skinuo 2 puta Jbg, MENI ne skida lepo. Jel možeš da mi pošalješ na mail ? mogu, daj mail Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Maj 30, 2012 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan a sta mislite o hirurskim latex rukavicama preko obicnih???? Kako si ti fin momak! Kazi lepo - ginekoloske ! Ja ih imao u steku na gro nasih voznji, al` nikako da ih upotrebim po kisi. Ja probao, rade posao, jedino vodi racuna da uzmes dovoljno velike da mozes da ih navuces preko obicnih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 30, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan ...ićićemo malo sporije nego uobičajno..imamo žgoljavog kineza u grupi.. Cuti tamo da ne pocnem ja da pisem sta je zgoljavo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5957 Napisano Maj 30, 2012 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Opa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 30, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh, sve se lepo skockalo, za sada....neka tako i ostane..pu, pu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 30, 2012 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan radi skidanje normalno, ja ga skinuo 2 puta Jbg, MENI ne skida lepo. Jel možeš da mi pošalješ na mail ? mogu, daj mail U međuvremenu sam skinuo sa drugog kompa. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Maj 30, 2012 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ju velkom Jel uhvatili jos nekog pundravci Na sve to danas i sutra ne radim, pa ne znam vise sta cu sa sobom, dal' da krenem odma' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6128 Napisano Maj 30, 2012 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Dođi do mene, pa da idemo odavde zajedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Maj 30, 2012 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne mogu, sutra mi stize guma, cim je montiram krecem direktno zaobilaznim putevima za Kosjeric Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Maj 30, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ...ićićemo malo sporije nego uobičajno..imamo žgoljavog kineza u grupi.. Cuti tamo da ne pocnem ja da pisem sta je zgoljavo UUU oš podelit to s nama neupučenima ? :zvizduk: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6128 Napisano Maj 30, 2012 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pokazaće ti Vlajko na seniku 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Maj 30, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan ahahaha :nanana: :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 30, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Nego , pošto na brifingu u četvrtak najverovatnije neću biti, jel su čitljive te moje koordinate? Ja još uvek ne znam kada krećem za vama, nadam se da ću vas stići negde na putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6128 Napisano Maj 30, 2012 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Samo prati svoje koordinate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 30, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Večera u Kosjeri 20.00 - 21.00h. Restoran "Korner" na poligonu gde se nalazi i kamp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Maj 30, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan sitnooooo sitnoooo vidimo se sutra ludaci 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Maj 30, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Večera u Kosjeri 20.00 - 21.00h. Restoran "Korner" na poligonu gde se nalazi i kamp. Ljudi uzivajte, sta da vam kazem, lepo vreme i voznju vam zelim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Maj 30, 2012 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ja krecem, malo naokolo Vidimo se sutra u Kosjericu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 30, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Večera u Kosjeri 20.00 - 21.00h. Restoran "Korner" na poligonu gde se nalazi i kamp. Ljudi uzivajte, sta da vam kazem, lepo vreme i voznju vam zelim. Hvala sampione... a vi se lepo utrenirajte na Ezbergu pa da zajedno slavimo u Rumuniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...