hitman 352 Napisano Maj 17, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan A kako ste vi to uspeli da analizirate deonicu Pa posle sedme loze povukli lenjirom liniju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 17, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan A kako ste vi to uspeli da analizirate deonicu , ajde dajte i nama sa jeftinijim kartama te koordinate koje Vam je Kvarisa u poverenju dao. :lol: Google earth pa klikci dok se ne useress!!! Nemamo track log, samo smo zapisali gde je leVo!! Valjda ce da uspE!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Maj 17, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan nema mnogo mudrovanja...Samo pravo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 18, 2012 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Uh, uh Vidim ja da je počelo entuzijastično! Popodne ću vam nacrtati jednu okvirnu mapicu, čisto da vidite o čemu Kepo priča, mada misli mda ne treba da se opterećujete, sve će biti spremno u četvrtak uveče! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Maj 18, 2012 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan E jbg meni kinez nije registrovan da idem preko granice... Onda da se bacim u obuvanje BMW-a u cross gume ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 18, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nikako I sigurno nećeš biti jedini.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Maj 18, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E jbg meni kinez nije registrovan da idem preko granice... Onda da se bacim u obuvanje BMW-a u cross gume ? Ma nece da dave sigurno ako idete u grupi. Ja sam davno bio sa Danetom i nije bilo te rampe a onda zadnjih par godina sam prosao par puta i trazili su mi LK sto je i normalno jer sam im rekao da idem kuci sa mora a njemu bas i nije jasno zasto pored lepog puta ja idem sumom kuci , odma mu smrdi an sverc ko zna cega Jednom prilikom smo bili Patak, Menjac i ja i isto su nam trazili LK a za saobracajne se ne secam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 18, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan a onda zadnjih par godina sam prosao par puta i trazili su mi LK sto je i normalno jer sam im rekao da idem kuci sa mora a njemu bas i nije jasno zasto pored lepog puta ja idem sumom kuci , odma mu smrdi an sverc ko zna cega Ko zna sta ti muljash. Nije ni cudo sto su te startovali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Maj 18, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a onda zadnjih par godina sam prosao par puta i trazili su mi LK sto je i normalno jer sam im rekao da idem kuci sa mora a njemu bas i nije jasno zasto pored lepog puta ja idem sumom kuci , odma mu smrdi an sverc ko zna cega Ko zna sta ti muljash. Nije ni cudo sto su te startovali I to si u pravu, to su nepristupacni tereni, to gde se ti vozis pomisle ljudi da si iz lokalne kuriske sluzbe Beograd, relacija glavna posta pa krug dvojke :nanana: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 18, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan pa ja sam kupio motor da vozim, da sam hteo da izigravam drvosecu, uclanio bi se u to vase udruzenje, Gorani Srbija Suma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 18, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ja se pridrzavam samo onog Kvarisinog metoda, SAMO PRAVO, koji je naravno dobio od starog vuka Pase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pasha 99 Napisano Maj 18, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Rekao sam "Samo pravo...( oni vec nestaju u oblaku prasine )...gore!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 18, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja. Za početak umivanje na jezeru, i trodupla kafa ... Posle obećane pite sa Zlatara, idemo i da ga odvozamo. Krećemo se paralelno sa Uvačkim i Zlatarskim jezerom, i tako sve do Kokinog broda. Kokin Brod je ujedno i prekretnica. Da li kući, da li do Rzava, ili jos malo offa , ili nesto deseto, videćemo na licu mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 18, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude Rzav u dogovoru ondak idem, u suprotnom nem računa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 18, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Prelepi Zlatar, i nešto pitomiji tereni za razliku od subote Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Maj 18, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel su ovo meandri? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 18, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 18, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je neko slučajno propustio.. Kotlina 2010 http://forum.bjbiker...__1#entry779526 Kotlina 2011 http://forum.bjbiker..._1#entry1074009 ko nema vremena da sve čita, ovde su oma fotke.. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/45399-at-vs-st-kotlina-2010/page__st__680 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/45399-at-vs-st-kotlina-2010/page__st__1160 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/65243-kotlina-2011/page__st__520 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 19, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 19, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja Znaci necemo videti Meandre :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 19, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan TA96 - ma što da ne , pa to je tu odma, pola prsta na karti ljudi, ja sam definitivno saznao da nema šanse da ne radim taj vikend... jbg ranije sam uzimao odmor za kepijadu, sada stegli ološi pa nema mrdanja... lep provod je zagarantovan, samo uživajte u svakom trenutku, a ja ću da vas pratim ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 19, 2012 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan TA96 - ma što da ne , pa to je tu odma, pola prsta na karti ljudi, ja sam definitivno saznao da nema šanse da ne radim taj vikend... jbg ranije sam uzimao odmor za kepijadu, sada stegli ološi pa nema mrdanja... lep provod je zagarantovan, samo uživajte u svakom trenutku, a ja ću da vas pratim ovde Ponecu prvoklasnu dunju i lepo zamoliti Kvarisu da nam pokaze Menadre, sta je za njega pola prsta p.s. Jel ne mozes neko bolovanje da sredis, ima valja i neki doktor na forumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 19, 2012 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kada ideš sa Kvarnim negde, samo uperiš prstom i on tera na Boga ne misli jedan kolega odlazi na trudničko za koji dan i ostajemo samo nas dvojica, ne bih imao srca da ostavim kolegu samoga, jer se jedva i ovako sastavljamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 19, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci necemo videti Meandre :'( Može u nedelju, u povratku. Kamp u subotu u veče je na Uvcu, par km od meandra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 19, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Znaci necemo videti Meandre :'( Može u nedelju, u povratku. Kamp u subotu u veče je na Uvcu, par km od meandra. tako je, jako su blizu meandri od kampa. 10-15 min voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...