Smilja 569 0 Napisano April 25, 2012 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako se cisti karburator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanda82 59 Napisano April 25, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan pripremis benzin ili nitro ili sprej za ciscenje karburatora, i krenes polako da rasturas, poskidaj sve dizne potopi. kuciste sa cetkicom za zube istrnjas polako dok moze, obratis paznju na plovke da ne poremetis nivo goriva jer ako to poremetis zajebao si stvar.kada ocistis lepo pocinjes polako da vracas sve gde mu je mesto. i to ti je to otprilike 1 solucija, ili skines karburator ili karburatore i odneses na ultrazvucno ciscenje sto kosta na prm. za moja 4 karburatora oko 50e...pozzzz zaboravih da kazem gumice koje budes skidao nemoj da ih potapas u nitro.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano April 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre više godina sam čistio karburator Opel Kadeta - preporučujem veliki sprej (za čis. karburatora), malo bezolovnog benzina, vazdušni kompresor, veliki dobro osvetljeni sto i strpljenje. Temeljno natopiš svaki deo koji skineš u benzin, i produvaš kompresorom. Kućište dobro istretiraj sprejem i produvaj svaku šupljinu. Nije loše da pomoćnik škljoca fotoaparatom povremeno, meni se desilo da mi je ostao deo na kraju koji nisam mogao nigde da udenem. Na kraju sam odustao, i srećom - karb je lepo posle radio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smilja 569 0 Napisano April 26, 2012 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...