Jump to content

Moto Zajednica

Potrebna mi je pomoc!

Recommended Posts

• Šljivotres, 72 postova
  • Motocikl: BMW R1100R

Da pronadjem vlasnika sivog kupe mercedesa BG tabli (saljem broj na PP ako neko bude mogao da mi pomogne) da bih mogao da mu se zahvalim sto me danas, ipak, nije oborio na asfalt, preticuci kolonu (u kojoj sam i ja bio) sa desne strane, i ubacivanjem bas na moje mesto. I naravno, da mu se fino izvinim sto sam mu smetao.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1223 postova

Vlado, poslusaj starijeg {mene } i zaboravi tog idiota, jer ako tako nastavis procice ti ceo zivot u trazenju slicnih. Vazno je da ti se nije nista desilo {znam da je moglo} ali trudi se da ti ne pokvare dan majmuni u saobracaju. Jos je pred tobom puno kilometara na motoru , zato pamet u glavu i sa smeskom uzivaj u to malo vremena sto mozes sebi da priustis. Ovo iskreno preporucujem i tebi i svim mladjim drugarima. Nisam mislio da pametujem, ali posle toliko kilometara i godina koje sam proveo na motoru , uverio sam se da je tako najbolje.:zdravo:

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 17

• veseli stomatolog , 860 postova
  • Motocikl: dl 650

Vlado, ode jedan dodju dva.......znam da covek poludi u toj situaciji, da kako prodje vreme shvati sta je moglo da se desi i bes ga obuzme, ali probaj da se iskuliras i prebaci brigu u veselje.....kad budes skembao tog, doci ce drugi, pa treci...svakog dana po neko nas iznarvira, ali nabacis kez na lice i furas dalje.....1moto3.gif1moto3.gif1moto3.gif

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 2234 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013

Sto sam duze u saobracaju, vise uvidjam da je izreka moje pokojne tetke "idiote ne moras da sejes, sami nicu", izuzetno tacna... :aha:

Opsujes idiota, zaboravis i teras dalje! :takoje:

• Podržavam 2

• Šljivotres, 72 postova

Nema potrebe za brigom, ne pada mi na pamet da se konfrontiram sa istim (kad ga već juče nisam uganjao), samo da mu ostavim pisamce pod brisacem (i možda saspem litar kočione tečnosti na haubu), da mu stavim do znanja da sam ga nasao, posto sam ga juce jurio 5 km kroz Beograd od Ustaničke niz Bulevar, pa mi je bežao u Batutovu (na skretanju onako bahato istresao pikslu kroz prozor ka meni) , pa kroz D.Tucovića, pa Cvijićeva (i nijedan nas semafor ne zaustavi majke mu ga sretne...). I tu se "blago" smirim i odem u Labos da se iskuliram sa Pedjom i Scubom, medjutim, ne vredi... ima da gu nadjem....>:(

• Šljivotres, 72 postova

Hvala na savetima, imao sam "situacija" i pre (oteram ga u 3 lepe materine i furaj dalje), al ovaj bezobrazluk neću da tolerišem.

• Drug član, 1531 postova
  • Motocikl: XRV 750, TZR 125

Prošle godine sam imao više takvih i sličnih situacija. Samo u jednoj sam podivljao i razvalio prednji branik.

Lik pretiče kolonu meni u susret kao da ne postojim na putu, ja siđem u neki kanal, polukružno i na sledećem semaforu opet polukružno i gas u branik.

Ford mondeo vs Afrika 0:1. Nisam ništa postigao time, još me više iznervirao rečenicom da baš vodi računa o nama motoristima. :zbunjen:

Bilo pa prošlo, iskustvo više u arsenalu.

• Šljivotres, 72 postova

ee da sam tazio svakog koji me isekao, izgurao s puta i ostalo...gde bi mi kraj bio :jee:

Nisam tražio ni ja svkaog, niti ikoga jurio do juče (a bilo je sranja) , već samo ovog macana, odnosno njegov lepi autić, da mu ostavim "zahvalnicu" na njemu, što mu nije uspeo pokušaj ubistva. :lud:

Da sam nesto divljao po gradu pa i da kažem "aj jebaji ga, i ja se mnogo zajebajem" , ali da u opuštenoj vožnji u koloni (auto ispred - auto iza) uleti iz desne trake sa tramvajskih šina pravo na mene, i odmah posle toga se vrati u desnu traku i nastavi da pretiče kolonu, e pa nećeš kolega...(a nisam mu bio u mrtvom uglu ni sa strane, nego je batica preticao kolonu sa desne strane, pa odlucio malo da se baci ulevo pa ce da se vrati desno), jedino mi žao (malo sad kad razmislim) što nisam stao, zaustavio kolonu, tražio od vozača iza mene kontakte, podneo prijavu, i pustio advokata na njega sa direktivom "sve što uzmeš, ide tebi" neću ni dinara :zvizduk:

Promenio član vlado81

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

zajebi kocionu, mnogo jaca stvar je pur pena u tockove i sve zive spojeve.. to ni bog vise ne moze da skine i ocisti :zvizduk:

Pur pena, hahaha, ludilo... Ili u auspuh :lol:

• Šljivotres, 72 postova

zajebi kocionu, mnogo jaca stvar je pur pena u tockove i sve zive spojeve.. to ni bog vise ne moze da skine i ocisti :zvizduk:

Fora kod kocionog "ulja" odnosno hidraulicne tecnosti, je da to uopste nije "ulje" nego kiselina koja ne samo da sjebe farbu skroz, nego i lim toliko ojadi da se ne moze farbati. :zvizduk:

• zaludan, 383 postova

Ma jok pur pena u auspuh, onako da se neprimeti veruj mi tesko ce i najiskusni majstor da skapira o cemu se radi a oni pametni rade i generalnu......

I jel imas broj tablica? Daj ga javno

• Bayerische Motoren Werke, 624 postova
  • Motocikl: BMW R 1250 RT

Vlado,poslušaj Danov savet.Najvažnije je da je sve prošlo bez posledica po tebe,a on će naleteti n anekog drugog ko će mu naplatiti za sve vas. :zdravo:

• Zainteresovan, 578 postova
  • Motocikl: '03 Kawasaki KLE 500

...kada kažeš "u točkove" - misliš kroz ventil u gumu...? Nisam siguran koliki pritisak je u boci - da li je to uopšte izvodljivo? A šta bi drugo moglo da bude - na disk? Može li u par reči da se objasni postupak... :stabre:

Inače veoma znaimljiv podatak... :takoje:

A i onaj za auspuh - fenomenalno! Teoretski nikakvu štetu nisi nanaeo čoveku, a dao si mu zanimaciju za više dana... (Beverli hils policajac) :takoje:

Inače . nisam nasilan i najčešće opsujem i odem, ali nikada se ne zna kada može da zatreba... :zvizduk:

Drugari moji, manite se corava posla. Ja odavno znam za onu uzrecicu " batina je iz raja izasla '" ali sam i naucio da ta batina ima dva kraja. Uzivajte sa osmeho na licu i bez zurbe. Ko se cuva i Bog ga cuva. Samo kao informacija, nekada sam bio gori od danas vecine, ali sam fala Bogu shvatio da to nicemu ne vodi, osim nerviranju i upropastenom danu. Biti smiren u ovoj dzungli sa idiotima je velika vrlina, ali korisna.:zdravo:

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam

Pokušali smo da smirimo Vladu jer je bio zelen od jedi. Ni pivo nije mnogo pomoglo. Iznervirao se čovek pa to ti je. Batali Vlado stoku. To je isto kao da se boriš sa bubašvabama. Jednu zgaziš, sto njih izađe iz nekog budžaka. Kad ga nisi odmah "regulisao", sad nema svrhe gubiti nerve na stoku.

A što se tiče pur pene, to treba pažljivo upumpati u auspuh ali SAMO DO POLA! Na leru će da radi kao satić a čim da gas, počeće da se guši. Dok nekom ne sine u pamet da skine zadnji lonac i čuka da vidi šta je, najverovatnije će raditi i generalnu.

• Svrati ponekad, 164 postova

vlado, on je koliko vidim preticao bezobrazno celu kolonu ugurao se kod tebe i nastavio dalje da pretiče? nije bilo nikakvog kontakta ili šta već nego te je samo postupak preticanja iznervirao pa si onda krenuo za njim? ako je tako, pusti budalu čuvaj živce...

• Svrati ponekad, 219 postova
  • Motocikl: GSX-R 1000 K4

Nemoj da pustiš budalu ako osećaš potrebu da ga nađeš!

Jedino što bih se ja obračunao, da li verbalno, da li samo fizički, sa gospodinom jer smatram da je pederski nekome tokom noći štetiti automobil. Ili bih mu uradio nešto što nije trajno, popišao mu se po autu ili slično.

B.

• Šljivotres, 72 postova

Deda Dane, Banconi nemam visenikakvu nameru da se konfrontiram sa njim, ni verbalno ni "batinom", i mogu reci da sam sada u neku ruku i zahvalan za taj neverovatni "zeleni talas" u duzini 5km, jer ko zna sta bih mu uradio. Ali sam takodje svestan da i on moze imati svasta u kolima, za pojasom, ili svakoga iza ledja i ko zna kako bi se to zavrsilo...

Medjutim, imam potrebu da ga nadjem (na cemu se lagano radi, sa vise strana) i da mu na neki vrlo kreativan nacin ( a sto sam mirniji to sam kreativniji :lol: ) stavim do znanja da nije nedodirljiv, i da mu izbijem par stotina evrica iz dzepa sa nekom zvrckom, jer sam iskustvom naucio da takvi majmuni ne reaguju ni na govor, ni na batinu, ali da vrlo dobro reaguju i uce kad za svoju gresku moraju da plate iz dzepa, a ovaj ce itekako dobro znati zasto placa. :zvizduk:

@Mrgud, samo sreca i moj refleks su uzrok zasto ovo pisem, a ne lezim u najboljem slucaju na ortopediji. Nad prolivenim mlekom i razbijenom vazom se ne place, ovog majmuna valja nauciti pameti jer ce ubiti ili osakatiti nekoga garant (ako do sada nije) :lud:

@Saler, izgleda da je naleteo na nekog ko ce ga naterati da plati za ono od pre,

ali ko zna... planiram da dam sebi jedno 7 dana fore (kad ga nadjem naravno) da se jos ohladim, jer se ovakve akcije izvode apsolutno hladne glave,pa mu mozda i oprostim :lol:

A sad odoh da planiram prvomajsku voznju. Dobio sam slobodan i ponedeljak pa cu da sastavim 5 dana poBosni :moto3:, pozdrav svima, hvala na dobronamernim savetima (isto bih tako i ja savetovao drugog, verujte mi) a hvala i ostalima na kreativnim idejama.

Sretno, pa da se u zdravlju negde sretnemo na putu ;)

E takvog te volim Druze. Jedna prespavana noc uvek bolje donese od predhodnog dana. Nisam zeleo da pametujem, samo sam srecniji kad vas vidim nasmejane. Nekad je bilo kad se potuces da spretniji bolje prodje i tu bude kraj, a danas suga od 30 kila proturi pistolj kroz prozor. Za ovo puno godina koliko imam svasta sam doziveo, pa vam zato i pisem u zelji da i vi uzivate vozeci motore bar do svoje osamdesete.:zdravo:

• Podržavam 1

• Šljivotres, 72 postova

All that is necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing

upravo o tome se i radi, "pametniji popustaju" a bahati rade sta oce, jer znaju da ce proci nekaznjeno...

• Svrati ponekad, 164 postova

ok onda te razumem. meni su jednom oštetili auto zato što sam došao u njihov kraj i navodno se parkirao na njihovo mesto ispred zgrade. ponudio sam im da mi nadoknade štetu ali nisam dobio nikakav odgovor. posle skoro pa godinu dana njihov auto je osvanuo sa 10x većom štetom i porukom zbog koje će verovatno živeti u strahu da će im svi naredni automobili biti olupani. osveta je bolja kad je hladna :lol:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja