JeeP 5 Napisano Octobar 19, 2007 U prolazu, 58 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS Prijavi odgovor kao problematičan Posle finansijkuh problema, najzad sam kupio moj prvi veci motor. Rec je o kawi zx-9r '96. Kupio sam ga od coveka koji ga je uvezao iz Italije, kupio ga je u nekom salonu. Presao je oko 32500km, prva boja, u dobrom stanju. Zadovoljan sam motorom, i sta da vam jos kazem, vidimo se na drumu! Evo nekih slika mog ljubimca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scarface 0 Napisano Octobar 19, 2007 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,super izgleda!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Octobar 19, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Octobar 19, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan cestitke..da se lepo slzete i vozate ;D/color] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Octobar 19, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, i puno bezbednih kilometara!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 19, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke, lepo motorche. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Octobar 19, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan congratz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Octobar 19, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Motor lepo izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Octobar 19, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, nek je sa srecom! A sad pazljivo, zvjer je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 19, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor a pre svega i odlican. Jeste da je veliki, tezak i malo vise glomazan, nije za krivinu kao ove novije generacije ali savlada se brzo, teze ide na tocak (sto ti ne bi preporucio) ali zato je dosta stabilan, udoban za putovanja, jak i brz cak 290km/h . Imao sam isti samo '97 godiste i bio sam stvarno prezadovoljan sa njim i trenutno da imam mogucnosti ne bi puno razmisljao da ga kupim opet. Nek' ti je sa srecom i da te lepo sluzi! P.S. Ako nije tajna, koja je bila cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Octobar 19, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan cestitam. samo nisi trebao odmah da predjes sa BT50 na 900ccm, ipak je to jaka masina, i nemoj da ti budu uzori Rika, Ritla i Pera sa naselja. P.S. posto vidim da si iz Simanovaca a ja sam iz Pecinaca, kako se zoves? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Octobar 19, 2007 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Chestitam,lep motor...puno predjenih km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Octobar 19, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku da ga samo provozam, a poznavaoci R-ova ga hvale. Meni je malo bio tvrdoglav pri upravljanju, ali zbog svoje masivnosti lepo plovi po putu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1862 Napisano Octobar 19, 2007 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Deluje da je jako dobro ocuvan, odlicno. Sad definitivno moras lagano da upoznajes bajk, da bi ljubav potrajala long time Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JeeP 5 Napisano Octobar 19, 2007 U prolazu, 58 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na cestitkama! P.S. Ako nije tajna, koja je bila cena? 3500, plus prenos vlasnistva i registracija, oko 3700 me je izasao. cestitam. samo nisi trebao odmah da predjes sa BT50 na 900ccm, ipak je to jaka masina, i nemoj da ti budu uzori Rika, Ritla i Pera sa naselja. Za sada se dobro snalazim na 900ccm, motor nije tezak za voznju. Ne brini, nisu mi uzor, ali nikad ne bi vozio kao Rika. P.S. posto vidim da si iz Simanovaca a ja sam iz Pecinaca, kako se zoves? Nikola Stankovic, zovu me Stanko, ne znas me sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1588 Napisano Octobar 19, 2007 Drug član, 804 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast pojacao si opstinu Pecinci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Octobar 21, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Za relativno malo para dobio si dosta muzike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JeeP 5 Napisano Octobar 21, 2007 U prolazu, 58 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS Prijavi odgovor kao problematičan Za relativno malo para dobio si dosta muzike. Potpuno se slazem. U dobrom je stanju, 100% legalan, ima Dyno Jet, k&n filtere, oko 150ks...dosta muzike ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 22, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Za relativno malo para dobio si dosta muzike. Lep motor, dobar motor, al nije malo para... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Octobar 22, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan bezbroj bezbednih kilometara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Octobar 22, 2007 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan motor je extra vidi se da je ocuvan e pa nek ti je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JeeP 5 Napisano Octobar 23, 2007 U prolazu, 58 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na cestitkama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Octobar 25, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...