Čika Dule 152 Napisano April 19, 2012 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Crni motocikl, verovatno R, ispred broja 101 u Cara Dušana u Zemunu, bez prednjih vila, na trotoaru. Trag od udarca motora na obližnjoj reklamnoj tabli. Na kolovozu, u njegovoj neposrednoj blizini, u smeru centra Zemuna, auto tamne boje (jedino što sam mogao da razaznam zbog saobraćaja). Par metara napred, u suprotnom smeru, svetlo metalik zeleni Golf 2. Policija na uviđaju. Motociklista više nije bio tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 19, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan izbacite ovo iz crne hronike,nije decko poginuo...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano April 19, 2012 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan izbacite ovo iz crne hronike,nije decko poginuo...... Znas li nesto vise o ovome? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano April 19, 2012 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prosao sam oko 14:20 tuda, policija mi nije dozvolila da se zaustavim... Motocikl je prepolovljen, vile sa heblovima i prednji tocak oko 5m od ostatka motocikla!!! Kontakt je bio sa zelenim Golfom II, ceono... Vozac motocikla je vec bio transportovan kolima hitne pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano April 19, 2012 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan decko je bio dobro, sa povredom stopala i par oderotina bio sam 50 metara dalje, ali nisam video sta se desilo, niti sam cuo da se motor zaleteo, oba vozila su se kretala iz pravca zemuna ka galenici verovatno je obilazio auto koji je u raskrsnici skretao levo, udario ga je u prednje levo krilo, odbio se i udario u neku reklamu pored puta u suprotnom smeru R6 pukao na 2 dela 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...