freepartyman 420 Napisano April 18, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan U kojoj radnji u Beogradu mogu da kupim lanac sa katancem ili disc lock ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano April 18, 2012 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan U bilo kojoj radnji matori koja ima moto opremu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano April 18, 2012 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Moto Davor, YBC. Lančina & katančina samo takvi, preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano April 18, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano April 18, 2012 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče naprava za zaključavanje ja danas u Pegazu video svašta nešto ali sajt im nešto neradi pa probaj da ih nazoveš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano April 19, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledacu u Pegazu...U svakoj radnji ima lanac ali pitanje je kakav? Danas sam bio u jednoj radnji koja ima lance kao za bajs a ne za motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano April 19, 2012 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Pogledacu u Pegazu...U svakoj radnji ima lanac ali pitanje je kakav? Danas sam bio u jednoj radnji koja ima lance kao za bajs a ne za motor. Pa lepo sam pre rekao gde, nije kao što kažeš "kao za bajs", vrlo ozbiljna sprava, toliko je težak da ćeš nekad uzeti lepe pare za "sekundarne sirovine" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano April 19, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledacu u Pegazu...U svakoj radnji ima lanac ali pitanje je kakav? Danas sam bio u jednoj radnji koja ima lance kao za bajs a ne za motor. Pa lepo sam pre rekao gde, nije kao što kažeš "kao za bajs", vrlo ozbiljna sprava, toliko je težak da ćeš nekad uzeti lepe pare za "sekundarne sirovine" Svraticu sutra do Moto Davor-a da vidim sta nude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano April 21, 2012 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Uuups, moja greška, sad sam se setio! Nije moto Davor, nego Motomania, ali isto je u YBC, suteren. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
freepartyman 420 Napisano April 22, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd-Cerak,Banovo brdo Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam u motomaniji lanac i katanac, gde katanac sluzi i kao disc lock. Evo slike. http://lockitt.com/images/onguardpic/5019LP.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano April 22, 2012 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, na to sam mislio (a i kupio i sam) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMXBandit 28 Napisano Jun 29, 2012 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: BG Motocikl: YBR 250 '08 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam u motomaniji lanac i katanac, gde katanac sluzi i kao disc lock. Evo slike. http://lockitt.com/images/onguardpic/5019LP.jpg Kolko si platio tu stvarčicu? Izgleda moćno i izgleda mi poznato, viđao sam je više puta na motorima vezanim na ulici. Ja sam juče bio u Woby House (imaju sajt) na Bulevar K.A. da kupim aku srafilicu, i iznenadio se kakvu bogatu ponudu imaju svega što se tiče alata, okova materijala i svega što ide uz to. Kupio sam sajlu za vezivanje sa bravom, u odnosu na koju ona koju sam prošlog leta kupio na OTC NBG izgleda kao dečja igračka. A ta sa pijace je koštala 700 din, oko 20-30 cm je kraća od ove, a cena ove je neverovatna - oko 540 din! Dimenzije su 18 X 1000 mm. U pitanju je nemački proizvođač Womax. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StevaGaleb 76 Napisano Jun 29, 2012 Svrati ponekad, 130 postova Motocikl: Bice opet sledece godine :) Prijavi odgovor kao problematičan Imas u MaxMomentu i taj mastiff i neki lampa koji sam ja kupio, izgledaju indenticno stim sto lampa ima katanac na kome je deo za zakljucavanje skroz uvucen i satro je sigurniji inace lancuga ima sigurno nekih 5-7 kg i namenjena je manje vise da stoji ispred zgrade,nije bas praktican za nosenje sa sobom Koliko je siguran ne zelim da saznam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
denisr6 3 Napisano April 9, 2013 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas3282737/zastitni_lanci_sajle_katanci_disc_lock_-ovi_za_motocikle_i_bicikle_konig/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Ovi Hexagonal lanci (za 24eu) deluju skroz dobro, a nisu skupi Jel ih neko ima/koristi? Da prenese utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan Bump - necu narucujem nista dok ne cujem barem neki komentar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 11, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi... sve je bolje nego da nemas nista.. i sigurno je bolje od onih sajlica za 700-800din A imaj u vidu da se oni lanci od po 100-200e prekinu za manje od 30 sekundi, bilo je reci o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano April 11, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Мени треба нешто да затиплам у бетон испред зграде. Неко неку идеју?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano April 11, 2013 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Мени треба нешто да затиплам у бетон испред зграде. Неко неку идеју?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan To ispod motora ide, ili malo sa strane pa ga `vatas nepripremljenog i u soku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano April 12, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan МРУД не иде, морао бих минимум пар комада да ставим, а има деце Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano April 12, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Mozes ti da stavljas sta hoces!Ako neko resi da ti ukrade motor ni kozne gace ti nece pomoci!Stavi mu c4,pa kad ga ukradu nek lete i oni i motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano April 12, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan DzOkS, mozes ovako nesto da probas: Heavy Duty Ground Anchor Ili nesto slicno tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano April 13, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan DzOkS, mozes ovako nesto da probas: Heavy Duty Ground Anchor Ili nesto slicno tome. Видео сам ово, али ово не могу да забодем у бетон испред зграде... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 13, 2013 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislim da kod nekih proizvodjaca postoje oznake sigurnosti koje stepenasto rastu,asto se tice sajle treba sto deblja jer ja sam jednom video dvojicu kako ispred najprometnije pijace u novom sadu kradu bicikl vezan sajlom za banderu.Uzmu komad gvozdene cevi i krenu da uvrcu sajlu i njen kraj gde je sastavljena se jednostavno raspertla i ona uopste ne pukne.Poenta je da je sajla sto deblja.Ja kupio 22 mm jer je tolko kruta da je nema sanse uvrtati,I ako stavljas sajlu nikako ne na beton jer moze da se presece sekacem i cekicom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...