Jump to content

Moto Zajednica

BJB vikend vožnja, 28-29. april 2012, Ribarska banja i Kulina

Recommended Posts

• Vinyl rider, 830 postova
  • Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина

FAK , nema slobodnih mesta. U ponudi je sad lokal pored, neznamo ništa o njemu? Kaže vlasnik da ćemo svi biti na okupu osim na spavanju (klopa, parking, druženje...)

Ne znam stvarno kakav je smestaj pored, mada me je vlasnik uveravao da on to cesto iznajmljuje kad je on prebukiran, pa smatram da ne bi sebe dovodio u neugodnu situaciju da ljude smesta u losiji smestaj!Kao sto ti je i rekao, klopa, druzenje i parking su kod njega, tako da je samo spavanje odvojeno! Ako vam je to OK bolje rezervisi tamo da ne bi jurio smestaj po Ribarskoj banji!

Nebitno, najavio sam se i rezervisao kakav god smeštaj. U krajnju ruku čovek mi je čak i rekao da će biti bolje da nama (oženjenima) podeli sobe sa bračnim krevetom a ¨samcima¨ sobe sa odvojenim krevetima. Dogovorićeno se, niko neće biti oštećen.

Gledam danas u nebo i pitam se dokle bre jbte ta kiša.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Bandolerosi, 816 postova
  • Motocikl: Suvozačica na TDM-u

VAŽNO OBAVEŠTENJE!!

Ponesite kupaće gaće! :D :D :D

Sad sam se čula sa Zoranom, gazdom vile Janus i on mi je dao informaciju da u Ribarskoj banji postoji otvoreni termalni bazen, ulaznica košta 350 din, i welnes centar , ulaznica za welnes je 500 din koji rade od 09 h do 21 h. Kako dolazimo u Ribarsku banju oko 17 h eto malo da se mi relaksiramo pre večernje terevenke :muzicari:

Zoran me je zamolio da vam napomenem da pijaca i kinezi ne rade posle 17 h tako da alternativno rešenje za kupaće gaće nemate (osim pozajmljivanja istih) :lol: :lol: Ovo sam ja bukvalno citirala Zorana, koji je kao najveći problem u Ribarskoj banji naveo zaboravljene kupaće gaće :lol: :lol: :lol:

Nale pa zar samo gaće..... :stabre: ....kupaće...... :neznam:........ako je čovek tako rekao.... :takoje: tako ćemo i da ponesemo..... :lol::lol::lol:

• witch, 476 postova

VAŽNO OBAVEŠTENJE!!

Ponesite kupaće gaće! :D :D :D

Sad sam se čula sa Zoranom, gazdom vile Janus i on mi je dao informaciju da u Ribarskoj banji postoji otvoreni termalni bazen, ulaznica košta 350 din, i welnes centar , ulaznica za welnes je 500 din koji rade od 09 h do 21 h. Kako dolazimo u Ribarsku banju oko 17 h eto malo da se mi relaksiramo pre večernje terevenke :muzicari:

Zoran me je zamolio da vam napomenem da pijaca i kinezi ne rade posle 17 h tako da alternativno rešenje za kupaće gaće nemate (osim pozajmljivanja istih) :lol: :lol: Ovo sam ja bukvalno citirala Zorana, koji je kao najveći problem u Ribarskoj banji naveo zaboravljene kupaće gaće :lol: :lol: :lol:

Nale pa zar samo gaće..... :stabre: ....kupaće...... :neznam:........ako je čovek tako rekao.... :takoje: tako ćemo i da ponesemo..... :lol::lol::lol:

Pa sad , kome treba i gornji deo kostima slobodno neka ga ponese, ne ulazim u detalje :nanana:

• Drug član, 2234 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013

Jbg, verovatno je fora u slikama, ali meni odavde kompanijski server ne dozvoljava da ih vidim... :neznam: Mada, ne moram ni da vidim, osecam da ce da padne jedno davljenje u bazenu moje malenkosti od strane dve "nepoznate pociniteljke" :nanana: :nanana: :nanana:

• witch, 476 postova

Bandolera, Lucky, mir!! Svako u svoje ćoše, ovo je ozbiljna tema :P

Nastavljamo sa obaveštenjima :jee:

Hrana :

1. S obzirom da ne želimo da gubimo vreme, jer smo velika grupa, na jedenje po lokalima, prvi dan , koji je zahtevniji po kilometraži,za doručak ponesite sendviče, za vreme ručka smo u Kruševcu, gde imate vremena za skitnju i razgledanje grada, pa i u to vreme uklopite ručak. Za večeru smo u Ribarskoj banji, opet po izboru, ili će te večerati u Vili ili negde po gradu!!

2. Drugi dan, doručak je obezbeđen u vili Janus za sve učesnike, a ručak zakazan u restoranu "Veranda" kod Mladenovca http://www.veranda.rs

naravno ko želi, opet nije obavezno.Svako, (Savko) :lol: može da izabere šta hoće da jede, npr. pragnjetinu , jer nije organizovan ručak sa samo jednim jelom na meniju :lol:

Molim Vas da ispoštujete prvi dan, ako želimo da stignemo na vreme za kupanjac u banji :D , znači sendviči za doručak i ručak u Kruševcu !!

• Integrisan, 8551 postova

2. Drugi dan, doručak je obezbeđen u vili Janus za sve učesnike, a ručak zakazan u restoranu "Veranda" kod Mladenovca http://www.veranda.rs

naravno ko želi, opet nije obavezno. Savko može da izabere šta hoće da jede, npr. pragnjetinu , jer nije organizovan ručak sa samo jednim jelom na meniju :lol:

Ja ću isto što i Savko. Mislim - jagnjetinu u Verandi (nekoliko bandita sa liste je već bilo u kontroli kvaliteta :aha:)

• Bandolerosi, 816 postova
  • Motocikl: Suvozačica na TDM-u

945729.gif....pocrkaćemo od gladi.... :lol:....šalim se! Savko neće..... on može da bira.....! :P:lol:

Laki......294545.png.... :lol:

.....hoću reći...... :zdravo:

peace.jpg

• Nadrkani komšija, 1231 postova
  • Motocikl: Bandit 1200S

Ja samo da se javim i da vam poželim dobar provod. U vili Janus sam bio smešten i mogu vam reći da su domaćini :takoje: . Klopa je odlična, sobe uredne, a za one koji nisu rezervisali, imate više takvih objekata u komšiluku Janus-a tako da ne bi trebalo biti problema oko smeštaja. Za bazen vam mogu reći sve najbolje, s tim da oni saS prEtisak malko povedu računa jer je voda baš vruća.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja