Djordjino 254 Napisano April 22, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo iz Raske zasad nas trojica ako bude naravno lepo vreme a koliko cujem po prognozi bice,vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano April 22, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno da je ova kriza uticala na život ljudi u Kraljevu, pa vam se vaš grad ne čini toliko lepim kao što jeste. Ja samo mogu da kažem da smo se mi uvek dobro provodili u Kraljevu i sa puno i sa malo para.Ono što mene fascinira u Kraljevu je sam grad ( koji je jako lepo uređen) i okolina. Čas si na Moravi, čas se kupamo kod Buča, pa na Lopatnici ili jedemo čorbu kod Krsta.Roštiljanje na Goču, basket pod obalom, krađa kukuruza i spremanje istih pored Morave , Stolovi, Žiča .... Uveče svuda svirka,pozitivna atmosfera i dobri domaćini Kraljevčani. E sad možda sam ja pristrasna, ali stvarno se ne može poreći činjenica da je u Kraljevu uvek dobar provod ...a snowboard na Gocu? Svaka ti cast.Imas i pivo i klopu od mene,a ona protuva Ugac...jao dok ga vidim.. Kraljevo je jedan od retkih gradova koji coveku moze toliko toga da pruzi i na jednom mestu da nadje sve.Od gomile sportova koji se kod nas nude,od klupskog trcanja za loptom,preko extremnih sportova pa do dobrog zezanja za male pare i jos gomila toga pored.Svaki vikend po dve tri svirke.Evo,pre neko vece bili neki pankeri iz Grcke,pa Ritam Nereda,pa Bjesovi....pa bio i onaj Dzenan A tek okolina... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 22, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast.Imas i pivo i klopu od mene... A klopu što spremaaa... Samo ti pokaže gde je rešetka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano April 22, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Kol'ko si radio,dobro si prosao :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 22, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto,pre one glavne,moze se napraviti neka mala enduro voznjica u sklopu Kingstown_a Ovaj dramski momenat sam hteo da čujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 23, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moram i ja da pohvalim Kraljevo,ziveo tamo i ucio skolu od 94 do 98,mislim da ne postoji domaca grupa koju nisam odgledao u tom periodu u Kraljevu,uglavnom u Domu drustvenih,he he kada se setim,cekamo da pocne prva pesma pa nas puste po troje-cetvoro na jednu ulaznicu.Jesam li ja prezubio ili Tenka vise nema,nesto ga nisam video kada sam prosle godine prolazio na putu za more ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano April 23, 2012 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tenak je prebacen u kasarnu u Jarcujak, ali se i dalje kaze "kod tenka". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano April 23, 2012 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Moram i ja da pohvalim Kraljevo,ziveo tamo i ucio skolu od 94 do 98,mislim da ne postoji domaca grupa koju nisam odgledao u tom periodu u Kraljevu,uglavnom u Domu drustvenih,he he kada se setim,cekamo da pocne prva pesma pa nas puste po troje-cetvoro na jednu ulaznicu.Jesam li ja prezubio ili Tenka vise nema,nesto ga nisam video kada sam prosle godine prolazio na putu za more ? U domu omladine su i ranije bile gitarijade skoro svaki vikend. Prasilo se zaq sve pare i nema kraljevackog muzicara koji nije poceo u Domu omladine. U pravu si za tenk. Napravili su sada neki bezlicni trg koji nicemu ne sluzi. Nema vise : nadjemo se kod tenka, pa u parkic..." Kreteni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 23, 2012 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Au brate al' ste zapeli, dođite pa dođite. DOLAZIMO (sem nedaj bože!) YETIŠ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano April 23, 2012 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Tenak je prebacen u kasarnu u Jarcujak, ali se i dalje kaze "kod tenka". Nekima su, jos uvek, ostala u secnju stara mesta i stari nazivi. Po Kraljevu retko ko koristi nazive ulica, vec neke nazive po necemu... Tako je, pre neku godinu, u Kraljevu, stojim u Cara Lazara, kod Opstine i zovem taxi : Ja: ... moze taxi od bioskopa Ibar do Gimnazije u Kidricevoj Mlado devojce, s`druge strane zice: (tajac i totalni zbun) Ja: Alo, tu li ste? Devojce: ...Mislite od bioskopa KVart do Dositejeve? Ja: :zbunjen: STA????? Ondak posle par min cutnje, skontam :lol: sve se izmenilo. Seka nema pojma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano April 23, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Au brate al' ste zapeli, dođite pa dođite. DOLAZIMO (sem nedaj bože!) YETIŠ Bravo MATORCI!!! Vidimo se na Goču!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 23, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Au brate al' ste zapeli, dođite pa dođite. DOLAZIMO (sem nedaj bože!) YETIŠ ....e baš vala.... ....nadam se i mi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano April 23, 2012 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo kao sto sam obecao nekoliko fotki od prosle godine napravljenih telefonom... Vreme je bilo prilicno lose, hladno i maglovito, a uvece oko 20h je pocela kisa koja nije prestala do kraja...Ali bez obzira na sve provod je bio odlican, sto ocekujem i ove godine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano April 23, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ih bre doktore, poplasices narod ovim slikama :ups: Zato evo jedna lepa od prosle godine, nismo bas stalno bili kao "gorile u magli" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maxster 712 Napisano April 24, 2012 Svrati ponekad, 400 postova Lokacija: Ptuj - Slovenija Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition Prijavi odgovor kao problematičan Neču još doči ove godine, ali ako budem živ i zdrav sledeče 2013-te doči ču ponovo posle 30 godina u Kraljevo. Sad, vjerovatno neče biti za 1. maj ali ko zna? Doči ču sa mojim - tada več isto 30 godina starim - Moto Guzzijem, da posjetim ovaj Grad u kojem sam se divno osječao i proveo godinu dana mog života. Verujem, da je danas dosta toga promjenjeno ali ipak mi je želja da ga ponovno vidim i doživim na par dana. @ Trinity A koja si ti na slici od vas tri ljepotice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 24, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pitam,da li se na Goc dolazi iz pravca Vrnjacke banje ili iz Kraljeva,dolazimo zasad nas trojica iz Raske mozda se taj br i poveca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano April 24, 2012 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pitam,da li se na Goc dolazi iz pravca Vrnjacke banje ili iz Kraljeva,dolazimo zasad nas trojica iz Raske mozda se taj br i poveca. Kingstown festival je sa Kraljevacke strane. Inace na Goc moze da se ide i sa Vrnjacke strane, a postoji i sumski solidan makadamski put od jedne do druge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 24, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pitam,da li se na Goc dolazi iz pravca Vrnjacke banje ili iz Kraljeva,dolazimo zasad nas trojica iz Raske mozda se taj br i poveca. Kingstown festival je sa Kraljevacke strane. Inace na Goc moze da se ide i sa Vrnjacke strane, a postoji i sumski solidan makadamski put od jedne do druge. Kakav makadam,ne,ne ,ibarskom cemo do Kv pa posle znamo dalje Zaboravih da pitam,u koje vreme bi bilo najzgodnije doci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano April 24, 2012 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Idealno bi bilo doci tokom dana, spremiti rostilj i dalje sve po redu. A svirka pocinje uvece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 24, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ok,vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEX FZR 1000 9 Napisano April 24, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Baljevac Motocikl: FZR 1000 Genezis Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pitam,da li se na Goc dolazi iz pravca Vrnjacke banje ili iz Kraljeva,dolazimo zasad nas trojica iz Raske mozda se taj br i poveca. Kingstown festival je sa Kraljevacke strane. Inace na Goc moze da se ide i sa Vrnjacke strane, a postoji i sumski solidan makadamski put od jedne do druge. Pozdrav, da se umesam i ja malo, mozemo li da dodjemo do tamo od Mitrovog Polja pa preko brda, jel ima i kakav je put ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano April 24, 2012 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Od Mitrovog polja do jezera sa Banjske strane, pa onda makadamom...jedino nije bas za motore poput FZR-a i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEX FZR 1000 9 Napisano April 24, 2012 U prolazu, 9 postova Lokacija: Baljevac Motocikl: FZR 1000 Genezis Prijavi odgovor kao problematičan Od Mitrovog polja do jezera sa Banjske strane, pa onda makadamom...jedino nije bas za motore poput FZR-a i sl. Ok i hvala, onda ibarskom. Pozdrav i vidimo se........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 24, 2012 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da će gore biti jedan mali moto skup. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 24, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da će gore biti jedan mali moto skup. Samo da vreme posluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...