ghostvs 8 Napisano Octobar 18, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: HONDA CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Moze li mi neko reci kako da podesim farove,naime sa unutrasnje strane farova i na jednom i na drugom postoje po dva tockica. Ovi tockici na levom faru za kratko svetlo kako god da ih okrenem samo spustaju i podizu far dok nikako nece da ga pomere levo - desno sto je meni potrebno. I kod drugog fara za dugo svetlo situacija je ista. Ima li neko iskustva sa tim, zna li neko gde bi mogao da odem da mi podese farove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LJepoja 0 Napisano Octobar 18, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Futog Prijavi odgovor kao problematičan pazi svaki far je usmeren da sija u pravcu motora,ti "tockici" i treba samo da podizu i spustaju farove..nema tu levo,desno,napred,nazad..jesi ti siguran da tebi nije nesto krivo tu ili da nije slomljeno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bludni_sin 2 Napisano Octobar 19, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo. Prijavi odgovor kao problematičan pazi svaki far je usmeren da sija u pravcu motora,ti "tockici" i treba samo da podizu i spustaju farove..nema tu levo,desno,napred,nazad..jesi ti siguran da tebi nije nesto krivo tu ili da nije slomljeno ? Mala ispravka, meni na Fazeru za oba fara (i oboreno i dugo) postoje po 2 srafa koja su rasporedjena dijagonalno, i sluze za stelovanje po horizontali i vertikali ili ti levo-desno, gore-dole, i oba su dostupna bez skidanja maski.... p/s. isti slucaj (vertikalno i horizontalno stelovanje) je bio i na Kawi ER-6n, s'tim da su tamo postojala samo dva srafa, posto su i oboreno i dugo bili u okviru istog fara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Octobar 19, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan dali neko ima neku sliku za stelovanje farova na motociklu?zanci koliko dugo ,koliko oboreno baca?ja imam sliku za automobile ali je ne mogu iskoristiti za motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostvs 8 Napisano Octobar 19, 2007 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: HONDA CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da je sve u redu, nista nije polomljeno. Kratko svetlo mi "baca" mnogo nisko i udesno dok je dugacko isto previse nisko, nocu ne vidim vise od 20m. Ako neko ima neku semu za stelovanje sto bi reko bludni_sin to bi pomoglo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 19, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Na mome motoru postoji shtelovanje osim gore-dole i u levo-desno..potrazzi. Kod mene je prilichno nedostupno..ali,MOZZE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Octobar 20, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan ajde da probam da objasnim video sam ilistraciju koju sam dobio kad sam kupio farove, nisam ih jos nastelovao, papir izgubio ali otprilike ide ovako sednes na motor (neznam zasto ali takva je bila ilustracija) upalis svetlo usmereno tacno 5 metara od ivice fara do nekog zida izmeris visinu od zemlje da fara ( H1 ) visina na zidu koji obasjava svetlo treba da bude manja za 5cm visine H1 ovo je mislim za kratko svetlo, a dugo pici kako ti odgovara ako nadjem skeniracu sliku i postaviti pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...