radelet 8 Napisano April 10, 2012 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan Vozi li neko ove gume ? Interesuje me iskustvo i misljenje o njima, i koliko kilometara touring voznje mogu da izdrze ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cipotm 102 Napisano April 10, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: MURSKA SOBOTA --- SLOVENIJA Motocikl: YAMAHA FJR 1300A Prijavi odgovor kao problematičan Vozi li neko ove gume ? Interesuje me iskustvo i misljenje o njima, i koliko kilometara touring voznje mogu da izdrze ? odgovor iz prve ruke , vozim yamahu fjr 1300a , original gume za moj motor su metzeler , jednom sam probao michelin i nisam bio zadovoljan , sa njima sam provozao oko 4000 - 5000 km manje ista vožnja ,guma metzeler me izdrži oko 17 000 - 20 000km , to je pametna vožnja .. lp milan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radelet 8 Napisano April 10, 2012 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan Znaci meni na Vfr-u ce trajati jos duze, posto mi michelin PR2 traju jos mozda nekih 2000km a napravile su nesto preko 20k. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 11, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan To su najizdržljivije dobre gume za koje znam.Nemoj da razmišljaš,trajaće ti sigurno 20.000km.BMW je ubacio kontinental u serijsku proizvodnju,nisu loše za vožnju ali ne mogu da pređu ni 6-7 hiljada.Ja sam sada za moj RT uzeo baš te Metzeler ROADTEC Z8 INTERACT po preporuci kolege sa FJR-om.Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radelet 8 Napisano April 11, 2012 U prolazu, 76 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: nesto savrseno :) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolege, ubediste me... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano April 12, 2012 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije najbolja sport-turing guma, onda je sigurno u prve tri. Nema potrebe da se mnogo razmisljas, kupi slobodno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10435 Napisano Jul 29, 2020 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan On 10.4.2012. at 19:15, cipotm je napisao: odgovor iz prve ruke , vozim yamahu fjr 1300a , original gume za moj motor su metzeler , jednom sam probao michelin i nisam bio zadovoljan , sa njima sam provozao oko 4000 - 5000 km manje ista vožnja ,guma metzeler me izdrži oko 17 000 - 20 000km , to je pametna vožnja .. lp milan Potvrdjujem... ja prešao sa njima 16000,a nisu bile nove kad kupih motor... A bilo je tu i žešćih vožnji i kočenja... Znači i da se zaleže i pravo... ne menjam dobitnu kombinaciju... a najbolja stvar je što nije "navikano" skupa! Zamislite na tako teškom motoru, u davnom postu gore, kad gume izdrže toliko... šta reći?!? Mada... treba se i navići na nju malo... malko sporije se zagreva, i to je znak da se slabije troši ali kad se zagreje... milina... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...