Vladujko 9 Napisano Novembar 11, 2014 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zamjenio sam ulje filter i ulje u reduktor u, skinuo auspuh očistio od površinske korozije, ofarbao u crnu mat boju za visoke temperature i ispolirao niklovane delove, sad je ko nov. Ostaje da zamenim semering na reduktoru ali za to cu morati u servis jer nemam znanja ni alata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladujko 9 Napisano Decembar 12, 2014 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna sveza slika sa ofarbanim i sredjenim auspuhom. Skinuo sam senzor brzine jer sam teško da prelemim nestručno zalemljene kontakte, pa tečnom plastikom da zalijem i termo buzir i ima da blista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5065 Napisano Decembar 12, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6034 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ja ne videh ni jednu slidžu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Decembar 12, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Vladujko extra slika... kapiram da uz ovakvu fotku ide i oda vutri 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladujko 9 Napisano Decembar 13, 2014 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Smirio me telefon neće da nalepi kopiran link sa sajta za fotografije. Moracu sa kućnog čuda da postavim sliku. Sorry Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr Iggy 2 Napisano Jul 26, 2015 U prolazu, 20 postova Lokacija: pirot Motocikl: suzuki burgman 400 i yamaha majesty 125 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav,ako bi neko sa iskustvom voznje na scarabeu 500 mogo da napise potrisnju benzina u gradskoj voznji i van grada,unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Jul 26, 2015 Integrisan, 9338 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Potrosnja po gradu 5 - 5.5L, van grada 4 - 4.5L Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11610 Napisano Jul 27, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4373 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Baš kako je Satelis napisao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr Iggy 2 Napisano Avgust 25, 2015 U prolazu, 20 postova Lokacija: pirot Motocikl: suzuki burgman 400 i yamaha majesty 125 Prijavi odgovor kao problematičan hvala na odgovorima drugari ...planiram da pazarim neki scarabeo500 ali teko kad prodam moje dosadasnje ljubimce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mic 45 Napisano Februar 16, 2016 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: kocani MKD-Sandhurst UK Motocikl: suzuki gsx,svasta Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima negde na prodaju polovne plastike za scarabeo 2007 godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Februar 17, 2016 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan U Novom Sadu ima moto otpad gde uglavnom imaju delove za sve italijanske skutere. Nalazi se iza Minakve na Futoskom putu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimahitna 18 Napisano Jun 23, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Honda Integra 750s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, potpuno sam novi u svetu maxi skutera...do sada vozio samo apn4 i apn15. Zelim da kupim upravo scarabeo 500 i nasao jedan u oglasima: http://www.polovniautomobili.com/motori/8215636/aprilia-scarabeo-500i-citaj-opis Dali je to motor SuperPOP-a sa prve strane ove teme... Iskren pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 900 Napisano Jun 23, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2080 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Јесте то је његова наказа ,али је после њега променио још једног или два власника. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Jun 23, 2016 Integrisan, 9338 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pa taman kolega ti da kupis kad su je predhodni izakali....bese je top sredio pre koliko godina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1036 Napisano Jun 23, 2016 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Dva je promenio sigurno. Onaj prvi mi je zvucao o.k. momak...ne verujem da ga je nesto izandjao. Hteo je neki manji skuter jer se nije snalazio sa ovim autobusom. A i njegovu devojku je bilo sramota da se vozi na njemu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimahitna 18 Napisano Jun 24, 2016 U prolazu, 57 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Honda Integra 750s Prijavi odgovor kao problematičan Oho, hvala puno na brzim odgovorima. Covek kaze da je on 3-i vlasnik..E, sad...razmisljam...bolje da uzmem masinu o kojoj znam barem ponesto negoli da uzmem neki o kome bas nista necu znati. Malo mi ruzno ovo sto je zadnji kofer podignut ali to je POP sredjivao i to je po njegovom ukusu tj.ukusu njegove zene. Ova moja ne voli motore tako da necu imati tih problema. Sta mislite za cenu-covek kaze fixno 2000e-obzirom da je Pirocanac, mislim da ni euro nece moci dole... Veliki pozdrav od mene !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 900 Napisano Jun 24, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2080 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Пробај да спустиш бар мало,сигурно има улагања,гуме,акумулатор,каиш ролнице,све течност итд. Срећна куповина ако се одлучиш за тај примерак. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Jun 24, 2016 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću da kažem da se tog motorića rado setim, slatko sam se navozao . Ako ga uzmeš nećeš se bez obzira na komentare ovdašnjih esteta Isto tako za kofer se ne sekiraj. Tu je funkcija bila ispred forme i napravljeno je ne takav način da se za 5min vrati u prvobitno stanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brus Vejnov sobar 2 Napisano Octobar 5, 2017 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki gs500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima jos jedared, Hteo sam da pitam za misljenja o ovom maxi-u, na mene je ostavio utisak kao nerealno udoban motor za fin put sa saputnicom, koji moze i da povuce kada budem preticao. Bio sam u fazonu chopper, enduro ili naked, ali me je ovaj osvojio i promenio mi misljenje. Nasao sam jedan koji bih mogao da pazarim. http://www.polovniautomobili.com/motori/10676699/aprilia-scarabeo-500 Svako misljenje i saveti su dobrodosli, pogotovo ukoliko budem kupovao, sta sve da zagledam i za sta da se raspitujem? Laik sam, pa imam mnogo pitanja, da li ova kilometraza velika? Hvala najlepse na strpljenju i pomoci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brus Vejnov sobar 2 Napisano Octobar 5, 2017 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki gs500 Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam krucijalne stvari : Koristio bih ga dnevno za kuca -pos'o varijantu, a s vremena na vreme bih vozio ture Beograd - Kraljevo, Beograd - Vukovar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16163 Napisano Octobar 6, 2017 Integrisan, 9338 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolega i dobrodosao. Ima tema o pomenutom modelu (klik Ovde) pa sta te zanima slobodno pitaj u toj temi (da se ne bi pravili duplikati). Sto se tice Scarabe-a, nekom lep nekom ruzan, nekom retro.....sve kad stavis na gomilu to je jedan stvarno dobar maxi ali to samo i iskljucivo vazi ako je odrzavan. Odlicno se ponasa u voznji, veliki tockovi i jedina ajd da kazes zamerka je na jedan polozaj nogu. Master agregat je u njemu, prelazi xxx km tako da si tu miran a ono na sta treba da obratis paznju je za pocetak sam zvuk rada masine, ne sme imati zvezkanje, kuckanje tj "cudnih" zvukova, oko glave i cilindra mora biti sve suvo. Sledeca stanica za gledanje ti je sa desne strane iznad meraca nivoa ulja u motoru, tacnije gledas odusak na pumpi za vodu (mala rupica) koji mora biti suv. Ako je tu vlazno, vidljivi tragovi antifriza, to znaci da je pumpa za vodu propisala. Sedi, probaj, vidi kako se ponasa pri kretanju, pusti korman da bi video da li vuce u neku stranu i to bi ti bilo to sto bi mogao videti. Obavezno pitaj za istoriju odrzavanja, kad je sta radjeno i na kojoj km pa vidi sta ti je ciniti. Srecno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brus Vejnov sobar 2 Napisano Octobar 6, 2017 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki gs500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ! Dugo se nije pisalo na temi, pa taman malo da se osvezi. Trenutno, pred polaganje, vozim ovu nakazu i poprilicno sam zadovoljan performansama i ocaran udobnoscu na ovom motoru, a takodje mi se svidja i njegova tezina. Nasao sam jedan primerak za koji bih i mogao da izdvojim kintu, https://www.polovniautomobili.com/motori/10676699/aprilia-scarabeo-500 . Trebaju mi saveti. Da li je cena malo jaca? Da li je trenutna kilometraza na njemu ( 47000km ) velika za motor koji bih tek kupio? Ogrebotine koje se primecuju na slikama malo kvare eksterijer, koliko paznje pridodati tome? I najbitnije, sta me ocekuje u sklopu redovnog odrzavanja, posto sam laik i ovo mi je potencijalni prvi motor ? Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11610 Napisano Octobar 6, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4373 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ova dva imaju 200.000km zajedno, ista mašina je u njima kao i u Scarabeu. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brus Vejnov sobar 2 Napisano Octobar 6, 2017 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Suzuki gs500 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, AlexaBGD said: Evo ova dva imaju 200.000km zajedno, ista mašina je u njima kao i u Scarabeu. Sent from my iPhone using Tapatalk Znaci, najverovatnije ce biti kupljen Scarabeo je ruzniji spolja, a Atlantic ima guvernalu koju ne bih mogao da gledam svaki dan nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11610 Napisano Octobar 6, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 4373 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Scarabeo sav smešan, ali stvar ukusa naravno. I položaj sedenja mi se ne svidja nikako.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...